perjantai 15. tammikuuta 2016

treenaakotona.com + mun treeniviikko

*Kaupallinen yhteistyö: Päivitetty 1/1/2019
Jos haluat kokeilla treenaakotona.comia saat  kampanjakoodilla: candy 12kk hintaan 97€ (norm. 149€) tai koodilla karoliina 6kk hintaan 59€ (norm 79€). Huippu tarjous, johon kannattaa tarttua, jos kotitreenit kiinnostaa!

Lähde mukaan treenailemaan --> www.treenaakotona.com

********************************************************
Mulla olisi teille ihan mahtava vinkki kotitreeneihin tänään, nimittäin uusi treenipalvelu nimeltä treenaakotona.com. Törmäsin tähän palveluun ihan sattumalta netissä surffaillessani ja ihastuin välittömästi. Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä treenaakotona.comin kanssa, mutta kuten täällä aina, esittelen vain sellaisia tuotteita tai palveluita, joita voin oikeasti lämpimästi suositella eteenpäin. 

Pieni jumppakaveri! <3
Törmäsin viime viikolla ihan sattumalta treenaakotona.comin nettisivuihin. Tutustuin palveluun ja innostuin ideasta välittömästi. Se kuulosti juuri sellaiselta, jota olin kaivannut kotitreenejäni piristämään. Kokeilin huvin vuoksi yhtä tarjolla olevista kolmesta ilmaisesta kokeilujumpasta vatsa-ja pakaratreeniä, ja tykkäsin siitä kovasti. Treeni kesti noin puoli tuntia ja siinä tehtiin kuutta pakaroihin ja coreen kohdistuvaa liikettä kiertoharjoitteluna. Liikkeet olivat yksinkertaisia, mutta tehokkaita, ja ohjaaja Elina näytti niistä eri variaatioita, jolloin treeni sopi hyvin eritasoisille jumppaajille. Ainakin tälle mammalle treeni sai aikaan sopivan poltteen juuri niille alueille, jotka vaativat tällä hetkellä eniten treeniä! ;) 

Treenaakotona.com palvelun ansiosta voi siis treenata ihan missä haluaa, kunhan on netti käytössä. Palveluun tulee viikottain kolme uutta personal trainereiden suunnittelemaa ja ohjaamaa treeniä, joista muodostuu hyvä ja tasapainoinen treeniohjelma kullekin viikolle. Kaikki treenit kestävät noin 30 minuuttia tai alle, eli ne ovat juuri hyvän pituisia sellaiselle henkilölle, jolla ei treeneihin ole käytettävissä niin paljon aikaa! Kullekin viikolle suunniteltujen treenien lisäksi, rekisteröitynyt käyttäjä saa käyttöönsä koko jumppa-arkiston, josta voi itse valita lisää treenejä tai vaikka tehdä sen oman lempitreenin joka päivä! Täältä voit lukea palvelusta lisää

Miltä sitten näytti mun treeniviikko treenaakotona.comin kanssa? :) Tässä tulee treenipäiväkirjaa ja tuoreita "hikisiä" fiiliksiä, jotka on kirjattu ylös heti treenin jälkeen! :) Näiden treenien lisäksi kävin myös päivittäin vaunulenkeillä. 

Maanantai
Treenaakotona.comin treeni: lihaskunto&syke vko 53
Fiilikset heti treenin jälkeen:Tykkäsin tästä kovasti! Treeni, jossa vuorottelee sykkeennostot ja lihaskunto. Liikkeet on yksinkertaisia, mutta tehokkaita ja ne voi tehdä eri tasoilla. Esimerkiksi jos ei halua hyppiä, ei tarvitse. Treeni meni todella nopeasti, koska mielenkiinto pysyi koko ajan hyvin yllä. Ehdottomasti teen tämän uudestaan, kun kaipaan hyvää aerobista- ja lihaskuntoa yhdistävää jumppasettiä. 



Tiistai
Treenaakotona.comin treeni: CORE/keskivartalotreeni vko2
Fiilikset heti treenin jälkeen: Elinan vetämä rauhallinen keskivartalotreeni, jossa paljon liikkeitä myös selälle, mistä tykkäsin erityisesti. Jostain syystä selkäliikkeiden teko itsenäisesti on mulle tosi hankalaa, joten on hyvä, että on joku joka käskee tekemään :D Tämä treeni sopisi hyvin jonkin aerobisen treenin pariksi. Voisin kuvitella tekeväni jatkossa esim. lyhyen juoksulenkin +tämän! :) 

Keskiviikko 

Treenaakotona.comin treeni: Toiminnallinen käsipainotreeni 
Fiilikset heti treenin jälkeen: Huhhuh, olipa rankkaa! :D Tai sitten mun kunto on vaan tosi huono, mikä on täysin mahdollista! Jukan vetämässä koko kehoa haastavassa treenissä hyödynnettiin käsipainoja ja treenattiin neljän yksinkertaisen liikkeen avulla koko kroppaa neljän kierroksen ajan. Itse tein vielä alkuun sekä loppuun hieman ekstralämmittelyä ja palauttelua hölkkäillen paikallaan, mutta myös videoon kuuluu lämmittely ja palauttelu, mikä on tosi hyvä juttu. Ehdottomasti sellainen treeni, jonka teen uudestaan, koska yksinään ei vain jaksa hinkata samoja (super tehokkaita) liikkeitä noin moneen kertaan.

Torstai: 
Treenaakotona.comin treeni: Hyvän olon treeni vko 2
Fiilikset heti treenin jälkeen: Ahh, ihanaa venyttelyä ja liikkuvuutta joogamaisilla liikkeillä! Juuri sitä, mitä jäykältä tuntunut kroppa tänään tarvitsi, sillä edellisen päivän Jukan vetämä treeni todellakin tuntui torstaina kropassa. Vaikka tiedän ja tiedostan hyvin venyttelyn merkityksen niin aika usein se jää kotona nopeisiin venytyksiin. Nyt oli ihanaa rauhassa venytellä Anskun johdolla 20 minuutta. Taidan palata tähän videoon, kun kroppa kaipaa venyttelyä! :) 

Perjantai:

Treenaakotona.comin treeni: Lihaskunto ja syke vko 52
Fiilikset heti treenin jälkeen: Tykkäsin!! Nämä Elinan vetämät lihaskunto+syke-treenit taisivat olla tämän viikon suosikkejani, sillä sykeliikkeiden sekä lihaskunnon vaihtelu saa treenin menemään tosi nopeasti ja on myös tehokasta! Taas 6 liikettä ja vuorotellen aerobista sekä lihaskuntoa. Ihan huippusetti viikonlopun aloitukseksi! :) Nyt voi hyvillä mielin lähteä viikonlopun viettoon ja nauttia huomisesta lepopäivästä!


<3: Karoliina


*Yhteistyössä treenaakotona.com


Seuraile blogia myös Instagramissa ja Facebookissa

32 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä!

    Osallistun arvontaan: Mun lempparikotitreeniliike lienee tällä hetkellä kyykky, erityisesti siten, että nostelee tuota pientä miestä lisäpainona (reilu 10 kg)

    Mulla on itselläni käytössä yoogaia, josta olen tykännyt tosi paljon, mutta kotitreenit on välillä ihan liian helppo unohtaa...

    VastaaPoista
  2. Onpa hauskaa! Varmasti just samantapaisessa elämäntilanteessa kuin sinä oleville tämä on erinomainen kotitreenimuoto! Ja miksei munkaltaisille opiskelijoillekin, lisämotivaatiota kotilihaskuntoon tarvitaan aina ;)

    Mun lempikotitreeniliike on tällä hetkellä erilaiset askelkyykyt, niitä tulee tehtyä lähes päivittäin joko juoksutreenin yhteydessä taikka meidän opiston asuntolan pitkillä käytävillä porukalla!
    ella_reinikainen@hotmail.com

    Pitkästä aikaa tuli kommentoitua, mutta voin kertoa että aktiivisesti seuraan edelleen näitä sun ihanan positiivisia ja kiinnostavia postauksia!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kivalta ohjelmalta ja osallistun arvontaan toki myös! Mulle on myös kotitreeni mieluisaa joten sopisi varmaan mullekin :) Lemppariliike kotona on kyykyt kahvakuulan kanssa :)

    Kristamarianne10 (at) gmail.com

    VastaaPoista
  4. Kuinka sattuikaan, uuden vuoden lupaukseni oli aloittaa vähintään kahdesti viikossa lihaskuntotreenit sekä monipuolistaa treenaamista. Pelkkä juoksun nylkytys on jäänyt päälle viime vuosina. Olenkin löytänyt vasta hiljattain netin jumppavideot (koska oon superlaiska treenaamaan kotona) ja niitä nyt tehnyt lupauksen mukaisesti :). Treenakotona.com on ihan uusi tuttavuus. Sopisi oikein hyvin tähän elämäntilanteeseen, jossa neljän lapsen kanssa liikunta on ihan must, mutta ei ole aikaa lähteä ryhmäliikuntatunneille.

    Mari
    mari.tuomisalo@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Oih mikä arvonta, tulisi tarpeeseen. Kotona parhaat liikkeet on punnerrukset ja erilaiset kyykyt/hypyt, joilla saa sykettäkin ylös:)

    VastaaPoista
  6. lankuttamista olen nyt harrastanut. Ei vielä pahemmin tuloksia.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  7. Hei, tosi kivan oloinen uusi palvelu :)! En oo ennen törmännytkään! Olispa kiva päästä kokeilemaan! Mahtia, että otit heihin yhteyttä ja sait jaettua sanomaa eteenpäin! :)

    Suosikkikotitreeniliike on ... vatsarutistus jumppapallon päällä, sanotaan vaikka se, kun just hommasin pallon kotiin :) Yleisesti core-treenit on parhaita, ja sopivat kotona tehtäväksi!

    VastaaPoista
  8. Tosi hyödyllisen kuuloinen palvelu, erityisesti plussaa hyvistä ohjaajista. Olisi kiva päästä testaamaan tuota palvelua, koska teen paljon kotitreenejä juoksulenkin perään ja kaipaisin uusia ideoita tuollaiseen lyhyeen, napakkaan treeniin.

    Lemppariliike kotitreenissäni on kahvakuulalla etuheilautus, nostaa hyvin sykettä ja aktivoi pakaroitakin kaiken muun lisäksi.

    VastaaPoista
  9. Mä olen onneton kotitreenari, mutta otin joulukuussa tavaksi tehdä 20 perus vatsalihasliikettä päivässä vauva jalkojen päällä painona, että tulisi tehtyä edes jotain :D Eli kai se on mun lemppari vaikkakin ainoa liike :D Kroppa kaipaisi lihaskunnon kohotusta, mutta pitäisi vaan kaivaa sitä intoa ja viitseliäisyyttä jostain!

    VastaaPoista
  10. Nyt on tullut käytyä paljon salilla, joten kotitreenejä vähän vähemmän. Mut toimii, etenkin esim. lenkin päälle. Joskus saatan laistaa salilla vatsoista ja hoidan vatsalihastreenin kotijumppana. Paras liike on voimapyörä :).

    VastaaPoista
  11. Kivaa että meitä, joilla Elixiat ja muut jumppakeskukset loistavat kaukana olollaan, muistetaan tälläisillä palveluilla :) Oma lempparini kotitreeneissä on askelkyykky kahvakuulalla samalla hauiskääntö tehden ja mobilisoivista liikkeistä selin T-makuuasento, josta käännetään toinen jalka ristiin ja pidetään keskivartalo lattiassa, jolloin saa selän jumeja nätisti ja turvallisesti availtua :)

    VastaaPoista
  12. Vaikuttaa mainiolta tuo palvelu :) Mun lempparit tällä hetkellä on kyykyt kahvakuulan kanssa, kahvakuulalla tuulimylly ja lankku jalannostoilla taakse. Kehityksestä sen verran että kotitreeni toimii: kahvakuulan painoa on saanu nostaa 8kg -> 12kg. En joku vuosi sitten saanut 12kg kuulaa yhdellä kädellä ylös mitenkään. Samoin tuossa lankussa jalannostojen määriä on pitänyt nostaa että tuntuu jossain.

    VastaaPoista
  13. Kuulostaapa hyvälle tämä kotitreenisivusto :) Mun lempi liike kotona treenatessa on burbee. Sillä saa nopeasti hien pintaan ja koko kropan töihin!

    VastaaPoista
  14. Onpa kiva ja hyödyllinen vinkki! Kiitos :)
    Lemppari liike kotitreeneissä on etunojapunnerrus!

    heidiluostarinen1981@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Mua ei tarvii ottaa mukaan arvontaan, mutta kommentoin silti, kun vaikuttaa tosi hyvältä palvelulta! Tuo varmasti motivaatiota ja vinkkejä kotona treenailuihin. :)

    Mun suosikki kotitreeeniliikkeitä on etunojapunnerrus, kahvakuulan etuheilautus ja kyykky+pystypunnettus. :p

    VastaaPoista
  16. Juuri eilen kaveri kertoi mulle tästä palvelusta ja kuulosti tosi hyvältä uudelta idealta. Ja vielä kun kuuli että palvelun tuottajat on päteviä ja kokeneita ohjaajia.
    Itse olen tällä hetkellä hoitovapaalla 1-vuotiaan kanssa ja ns. oma aika kortilla, joten olen äitiyslomasta alkaen harrastanut kotitreenejä, kehonpainolla ja mielikuvitusta käyttäen. Tällä hetkellä lemppariliike onkin käsilläseisonta punnerrus, tehokas ja haasteellinen.
    Terkuin, Neea
    neea.paronen@gmail.com

    VastaaPoista
  17. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja hyvältä palvelulta :) Mukana arvonnassa. Suosikki kotitreeniliikkeitä asklekyykky ja lankku.
    nykanen.pia@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Tää kuulostaa sen verran hyvälle että pitää ehkä kokeilla vaikken arvonnassa voittaisikaan :) Useamman kerran viikossa teen kotona lihaskuntotreenejä ja kehonhuoltoa muun treenin päälle ja välillä vaihtelu samoihin liikkeisiin olisi kiva. Keskivartalotreenit on lemppareita ja linkkuveitsi ehkä se lemppariliike, tehokas vatsalihaksille ja siinä näkee hyvin kehityksen kun viikko viikolta jaksaa tehdä useamman toiston :)
    jonsssi91@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Hei joo, mä oon kans innostunut kotona treenaamisesta. Oon saanut blogeista hyviä treenivinkkejä ja varmaan parhaaksi noussut ihan perinteinen ojentajapunnerrus ja burbee. :)

    VastaaPoista
  20. Askelkyykyt ja lankkuja teen, vaikka se ei niin lemppariliike olekkaan!
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Lankku ja burbee :) kuulostaa tosi mielenkiintoiselle palvelulle!

    VastaaPoista
  22. En ole ennen kuullutkaan tollasesta palvelusta mutta kuulostaa hyvalta ja pakko kans osallistua arvontaan.
    Lempiliike lankutus, tai no siihen on se love-hate relationship ;)
    Sahkoposti: pille.p@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Vieläkö ehtii? Kuulostaa kivalta palvelulta ja sulla on hyvä draivi päällä. Kotona tulee tehtyä lähinnä muutamia kahvakuulaliikkeitä, jotka on tunneilla oppinut ja lankutusta. Tein tän vuoden ekan treenin alkuviikosta kuulalla ja sit olikin koko kroppa aika hellänä pari seuraavaa päivää :D. Luulin ehkä itsestäni liikoja, viime kuukausina, kun liikunta on ollut lähinnä vaunulenkkejä ;).
    Maili: anna.tienvieri@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kahvakuulalla mm. etuheilautus, pystypunnerrus, ruohonleikkurin käynnistysliike (on sille hienompikin nimi) ja askelkyykky.

    aijja_86@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Moi Karkki! Olisin ehdottomasti kiinostut core-treeneistä. Jos saisi sitten yhdistettyä sen juoksuun. Lemppariliike on lankku ja askelkyykky.
    Terkuin Pia
    pia_romu@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Lankku ja muut vatsalihasliikkeet :) Palvelu sopisi hyvin tähänkin vauva-arkeen. :) kettu.maria@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Kiva kuulla, että tälläinen palvelu löytyy! En itse osaisi välttämättä alkaa etsiä tietoisesti tälläistä, vaikka välistä näillä -30 asteen pakkasilla kotitreeni hyytävän ilman sijaan kelpaisi. Lemppariliikkeeni kotona on lankku. Mielettömän monipuolinen kokovartaloliike!

    tuuliap@uef.fi

    VastaaPoista
  28. Jalkakyykyistä tykkään, vaikka ovat kyllä samaan aikana myös ihan hirveitä :D kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Testasin just keppijumpan kyseiseltä sivulta ja voin kertoa että TOIMI! Mulla on hartiat kestojumissa niin mielenkiinnolla testailen kaikkia hartioita rentouttavia vaihtoehtoja. Tässä keppijumpassa oli myös kivasti kevyttä lihaskunto-osuutta, josta plussapisteitä.
    Lemppariliike kyykyt ja vatsarutistukset.
    maijunnil@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Kuulostaa hyvältä nettisivustolta etenki ku oon just innostunut kotitreenaamisesta 😊 Suosikkiliikkeeni on askelkyykky. (suvikor@hotmail.com)

    VastaaPoista
  31. Mun kotitreenisuosikit on varmaankin kaikenlainen coretreeni. :) (enmala@utu.fi)

    VastaaPoista
  32. Tämä on ihan huippu treenitapa,ohjaajat huippuammattilaisia😊Kiitos vinkeistä..täytyy alkaa tehostaa treenejä,että pääsee kesäkuntoon!!

    VastaaPoista