perjantai 29. tammikuuta 2016

Vauhdikas viikko

Moikka ja kivaa perjantaita! Täällä on takana varsin vauhdikas arkiviikko ja toivon, että saadaan tässä viikonlopun aikana vähän ladattua akkuja. Henri on tänään vapaapäivällä, mikä on tosi kiva juttu, sillä hän oli alkuviikon työmatkalla. En ole siitä aina blogissa maininnut, mutta tammikuussa ollaan oltu joka viikko Islan ja Milan kanssa kolmistaan 2-3 päivää viikossa Henrin työmatkojen takia. Välillä se on vähän rankkaa, mutta toisaalta olen jo aika tottunut siihen ja tyttöjen kesken oleminen sujuu hyvin. Usein olen iltaisin saanut apua Milan ulos viemiseen, joten se on myös auttanut päivien sujumista. Tällä kertaa meidän alkuviikko oli niin ohjelmaa täynnä, että 3 päivää  isin poissa ollessa meni ihan hujauksessa! 




Maanantaina käytiin Islan kanssa ottamassa passikuva meidän tulevaa reissua varten. Koitan kirjoitella meidän matkasuunnitelmista lisää mahdollisimman pian. Passikuvan ottamisen jälkeen suunnattiin lounastreffeille mun vanhan kollegan Jennan ja hänen vauvansa kanssa. Syötiin salaatit Iso Omenan Retrossa ja höpöteltiin suut vaahdossa kuulumisia. Meidän pikkutypykät (Isla on 2,5 viikkoa vanhempi) nukkuivat tyytyväisinä vaunuissa sillä aikaa, josta oltiin todella iloisia.  Se tunne, kun saa syödä ihan rauhassa ja nauttia vielä kahvinkin päälle! <3 Ahh!



Tiistaina vietettiin kotipäivää, mutta mun kaveri Jessi tuli lounaalle meille hänen vauvansa kanssa. Pikkutytsyillä on kuutisen viikkoa ikäeroa, mutta he ovat lähes samankokoisia. Saatiin heidät hetkeksi leikkimatolle köllöttelemään vierekkäin ennen kuin Isla meni päikkäreille, mutta vielä ei kovasti ollut ymmärrystä vieressä olevan tyypin päälle. Super suloisia olivat kuitenkin <3 Lounaaksi tein meille salaattia, ylläri!






Keskiviikkona mulla oli luvassa kauan odotettu ja kaivattu urheiluhieronta mun luottohierojalla Sannilla. Jos muuten kaipaat hyvää hierojaa Helsingistä niin voin lämpimästi suositella Sannia! :) Mutta siis juu, koska hierontaan piti ehtiä klo 11.30 oli aamu ennen sitä hiiiiieman stressaava! :D Mikään ei tuntunut menevän ihan mun suunnitelman mukaan. Isla ei suostunut syömään enää juuri ennen lähtöä (söi kyllä aikaisemmin) ja raivosi vaan rinnalla, jonka takia ajattelin, että varmasti tulee sitten nälkä kesken hieronnan, kun mun äiti eli Islan mummi häntä vaunuttelee. Kun vihdoin päästiin ovesta ulos ja bussipysäkille niin eiköhän siellä ole jo kahdet vaunut menossa bussiin, joten ei mahduttu bussiin ja lähdettiin juoksemaan seuraavalle pysäkille (arrggg). Sieltä päästiin onneksi pian seuraavan bussin kyytiin ja mä jo hätäpäissäni laitan viestiä Sannille ja mun äidille, että myöhästytään. Bussissa vedin vähän happea, koska meinasin jo hermostua, ja totesin, että eipä tässä nyt mitään hätää ole :D Let´s chill! Lopulta kaikki meni ihan hyvin; ehdin hierontaan (juoksujalkaa tosin) ja hieronta tuntui niiiin hyvältä! Mun äidillä ja Islalla meni myös hyvin, tosin Isla oli herännyt melkein heti, kun mä olin lähtenyt juoksemaan hierojalle. Hyvin he olivat kuitenkin pärjänneet ja hieronnan jälkeen mä juoksin (vähintään puolimaratonvauhtia) Stockan 6.kerrokseen lastenhoitohuoneeseen, jossa he olivat vaihtamassa vaippaa! :D Syötin Islan ja sen jälkeen mentiin lounaalle  Stockan 8.kerrokseen ja rauha oli taas maassa! :D




Lounaan jälkeen suuntasin XXL:ään tarkoituksenani hankkia itselle nastakengät tai vastaavat, jotka pitävät näillä jääkeleillä Milan kanssa kävellessä! Tiistaina nimittäin vähän meinasi mennä hermo kävelyllä, kun näytti tältä...




Mulla ei ole nastakengistä mitään kokemusta, joten aika uunona menin kauppaan. Tein etukäteen pientä galluppia tutuille ja suosituimmiksi kengiksi muodostuivat minigallupissa Sarvat ja Ice Bugit. No, long story short: Älkää ostako kuvassa näkyviä Merrelin kenkiä XXL:stä ja ajatelko, että koska ne on nastakengät seinämällä kaupassa niin ne myös pitää jäällä. NOT! Maailman liukkaimmat kengät, joissa ei itseasiassa ole edes kunnon nastoja vaan kumi"nastat". Minä (nasta-amatöörinä) uskoin myyjää, jonka myyntivaltti oli kyllä vähän kyseenalainen "onhan noita myyty kyllä tosi paljon" ja hänelle vielä viittasin ulkona olevaan jääkeliin, joten ehkä siitä olisi pitänyt ymmärtää, ettei tämä asiakas tiedä nastakengistä mitään. IceBugeissa ei ollut kokoja, joten hätäpäissäni päädyin sitten näihin ja eivät tosiaan ole jääkeleihin sopivat! Nimbuksetkin pitää paremmin. Lumelle varmasti ovat hyvät, mutta ei jäälle. Ja tarkoitus oli ostaa jääkeleihin sopivat. #FAIL



No, ennen kuin sain selville, että mun kenkäostos oli ihan fail, kävin hakemassa Starbucksista kahvin juhlistaakseni  sitä, että sain ne vihdoin hankittua! :D Haha. No kahvi oli hyvää, vaikka kengät ei.


Eilinen torstai meillä oli onneksi ihan kotipäivä: vaunulenkkeilyä, kirppiskamojen hinoittelua ja ehdin mä treeninkin tekemään, vaikka Isla ei suostunut nukkumaan päikkäreitä, muuten kuin liikkuvissa vaunuissa. Muutenkin hän oli koko päivän kitisevämpi ja itkuisempi kuin yleensä, joten pääteltiin, että hampaita saattaa olla tulossa. Nestemäinen panadol onneksi illalla auttoi, oli kipu sitten mitä tahansa ja pieni nukkui viime yön hyvin, onneksi. 



Tänään keksitään toivottavasti jotain kivaa koko perheen voimin ja viikonloppuna myös! :) Palailen sunnuntaina  tänne blogin puolelle treeniviikkokoonnilla! Siihen asti; heippahei ja kivaa viikonloppua! <3 

-Karoliina

Seuraa Candy on the Runia myös Instagramissa & Facebookissa

16 kommenttia:

  1. Löysin blogisi vasta aivan hiljattaen, ja siitä tuli heti yksi suosikeistani! ☺ Kirjoitat mukavan iloisella ja positiivisella sävyllä, ja lisäksi olen itse melko samanlaisessa tilanteessa treenailujen suhteen. Tosin tällä hetkellä olen vielä viimeisilläni raskaana, mutta odotan malttamattomana että pääsisin taas pian treenailemaan. ☺ Lisäksi kotoani löytyy samannäköinen karvaturri kuin Mila, nimittäin Kaapo-flatti. Jään siis seurailemaan blogiasi! 😊

    -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anna! :) Ihana kuulla!! Tervetuloa mukaan! Ja oi ihanaa, paljon tsemppiä loppuraskauteen! <3 Hyvä, jos pystyt vielä vähän edes liikkumaan! Ja oih, Milalta paljon terkkuja Kaapolle!! Flatit on kyllä parhaita! Meillä on mun syntymästä asti ollut flatteja ja en kyllä osaisi oikein kuvitella enää elämää ilman noita karvakuonoja! <3 Mukavaa viikonloppua sulle ja kiva kun kommentoit! :)

      Poista


  2. Olet taas saanut nappailtua kivoja kuvia ja ikuistettua mahtavan viikon tänne ihasteltavaksi. Ruokakuvat saa kyllä nälän itsellenikin ja "Ei-niin-nappiin-mennyt"-kenkäostos tuntemaan suurta myötätuntoa. Tsemiä loppuviikon koitoksiin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Marika! Kiitos! Sekä kommentista että myötätunnosta epäonnistuneen kenkäostoksen jälkeen! :D Mukavaa viikonloppua sinne! :)

      Poista
  3. Icebugit on kyllä ainoat oikeat nastakengät, ne pitää jopa luistinradalla. :) Itsekin tein ensin virheostoksen ja ostin Asicsen nastalenkkarit. No, nepä pitää vain lumella. Meni 150 euroa kyllä ihan hukkaan. Icebugit pitää sekä jäällä että lumella eli lämmin suositus niille!

    Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! :) Kiitos Ice Bug suosituksesta! Näin olen monelta ymmärtänyt, että ne on kyllä hyvät! :) Kivaa viikonloppua!

      Poista
  4. Ekaa kertaa kommentoin, vaikka tiiviisti lueskelen blogiasi. Löysin sen vasta kuukausi sitten kun raskausajan blogeja etsiskelin. Kiitos hyvistä kirjoituksista, tullut selattua paljon vanhojakin posteja. Mutta asiaan, eli suositukseni nastakengissä menee ehdottamasti Icebugille. Omat nastalenkkarit on 4 vuotta vanhat, paljon käytetyt ja edelleen kaikki nastat tallella ja pitää huippuhyvin. SIsältä on kantapäistä kenkä jo kulunut, mutta mä laitoin sinne vanua ja ilmastointiteippiä, ni tän talven vielä pärjää :)) Mutta siis suosittelen ja 4 talvea kesti hyvin sisäosatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Kiva kun kommentoit ja mukava kuulla, että olet tykännyt postauksista! :) Ja jes, laitetaan muistiin sunkin IceBug-suositus! Luulen, että mun tosiaan pitää panostaa niihin ja koittaa palauttaa nuo virheostoksena ostetut "nastalenkkarit"! Hyvä kuulla, että ne on sulla kestänyt noin pitkään! Hyvää viikonloppua sinne! :)

      Poista
  5. Voin niin samaistua tohon jäällä lenkkeilyyn. Luulin oikeesti että päästään hengestämme kun lähdin tuonne luistinradalle vaunujen kanssa! 👎🏻 Arvaa, mä oon luullu jo 3,5kk et meillä tulis hampaita. Nyt epäilen, että tää jätkä jää ehkä hampaattomaksi 😂🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo! Se oli kyllä niin ahterista se tiistain lenkki varsinkin, kun tuolla liukasteltiin! :D Ja Mila vielä vetää niin oli tooooosi kivaa! NOT! :D Hehe, ei kai se Feffe ilman hampaita jää! Mulle on itselleni tullut hampaita 3kk iässä, sen takia sitä epäilin myös Islan kohdalla, mutta katsotaan..ei niitä nyt vielä ehkä tarttisi tullakaan! :) Kivaa viikonloppua teille! :)

      Poista
  6. Kiitos kivasta blogista! Kävin eilen nastakenkäostoksilla paikallisessa urheiluliikkeessä. Piti ostaa Icebugit, mutta koska koot oli loppu päädyin Salomonin spikecross3-kenkiin. Olivat puoleen hintaan ja viimeinen jäljellä oleva koko oli juuri sopiva niin eihän niitä voinut olla ostamatta... Äsken kävin testijuoksulla. Hyvin löytyi pitoa peilijäälläkin. Eli ajavat asiansa - enää ei ole syytä olla juoksematta liukkaalla kelillä! 😊
    Sonja O.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sonja! Kiitos sulle kommentista ja kiva, että tykkäät! :) Okei, hyvä tietää, että ne spikecrossitkin on hyväksi todettu! Ja joo tosiaan, helposti liukkailla keleillä jää lenkit tekemättä, jos ei ole kunnon keliin sopivia kenkiä, joten nyt voi heittää nekin tekosyyt nurkkaan ja painua ulos jääkeleilläkin! ;) Hyviä lenkkejä siis sinne ja mukavaa viikonloppua!

      Poista
  7. Kantsii hakee Sarvat ! Tosihyvät ja pitävät nastat. Tässä alla linkki mun blogiin, jos oon fiilistelly niitä ainaki jonkun verran :D

    http://runningthroughfinland.blogspot.fi/search/label/nastakeng%C3%A4t

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Miia! Kiitos kommentista ja linkistä, käyn kurkkaamassa ehdottomasti! :) Sarvat sai myös paljon ääniä mun pikagallupissa aikaisemmin, joten uskon kyllä, että on hyvät! Täytyy toivoa, että urheilukaupassa olisi laaja valikoima nastakenkiä mun kokoa niin voisi kokeilla läpi IceBugit, Sarvat ja Salomonit ainakin niin tietää, mikä sopii parhaiten omaan jalkaan! :) Mukavaa viikonloppua sulle!

      Poista
  8. Olen käyttänyt näille keleillä Icebugin Aurora lenkkareita myös kävellessä - ihan loistava kenkä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva kuulla! :) Mä tarttisin nimenomaan kengän, joka sopii myös kävelyyn koiran kanssa, ja todennäköisesti jopa enemmän kävelyyn kuin juoksuun, joten kiitos suosituksesta! :)

      Poista