perjantai 5. helmikuuta 2016

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...(osa 2)

Heippahei! Ajattelin, että tänään olisi oikein sopiva hetki istahtaa taas pitkästä aikaa "kahville"ja vaihtaa kuulumisia. Viimeksi käytiin kahvitreffeillä lokakuussa, kun olin raskausviikolla 38. Niistä kahvitreffeistä voit lukea lisää täältä, jos et muista mistä silloin juteltiin! ;) Pohdin silloin muun muassa äidiksi tulemista ja kerroin, että se jännitti sekä hermostutti. Kerroin myös syöväni suklaata päivittäin ja odottavani kovasti I love me-messuja! "Tärkeitä" juttuja, mutta sellaisia, mitä ehkä höpötellään kavereiden kanssa kahvitreffeillä, joissa aiheet menevät laidasta laitaan! :D  Käy hakemassa kahvia/teetä/viiniä (it´s five o´clock somewhere..) ja aloitetaan! :)

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että....

  • Käytiin eilen Islan kanssa Snadistadissa moikkaamassa mun vanhoja työkavereita (joita ei enää siellä montaa ole jäljellä) ja tietysti Foxya ja Friidua, Snadistadin maskotteja, jotka tosin nähtiin vain kuvissa ja videoilla. Itse olin Snadistadissa ekaa kertaa ikinä asiakkaan roolissa ja se oli aika hauskaa. Isla ei tietysti vielä paljon ymmärtänyt, mutta tykkäsi katsella värikkäitä juttuja ympäri puistoa ja köllötellä säkkituolissa! :)  Söin lounaaksi uuniperunaa, joka oli edelleen yhtä hyvää kuin muistin! Viimeksi olen siis käynyt Snadissa kaksi vuotta sitten, kun lopetin työt siellä. Paikka näytti aika kivan freesiltä ja mukavia uudistuksiakin oli tullut sitten viime näkemän. Muun muassa aikuisten kehonpainoharjoittelualue, joka näytti tosi siistiltä. Mun sormet oikein syyhysi päästä kokeilemaan "laitteita", mutta siihen olisi tarvittu joku toinen vahtimaan Islaa siksi aikaa, joten ehkä ensi kerralla, jos saadaan vaikka isukki mukaan. Luulen, että jatkossa  tullaan käymään Snadissa useamminkin, kun Isla vähän kasvaa! :) Sinne on niin helppo mennä autolla Länsiväylää pitkin suoraan Ruoholahden kauppakeskuksen parkkiin ja Snadissa ei ole säällä väliä, kun ollaan sisätiloissa.






Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että....
  • Olen niin pettynyt mun kirppiskamojen menekkiin, että oikein ärsyttää! Tavara on mielestäni hyvää ja hinnoittelu edullista. Ainoa asia, joka kiikastaa, ja jonka uskon olevan syynä tähän huonoon menekkiin, on kirppispöydän huono sijainti kirpparilla. En tajunnut sitä netin kautta varatessani, että pöytä sijoittuu tosi sivuun, alakertaan ja luulen, että moni ei sinne ole  sen vuoksi eksynyt! :( Mutta, toivotaan parasta. Vielä on viikko myyntiaikaa jäljellä! Joten espoolaiset ja muut pk-seutulaiset: Tapiolan Toinen kierros, pöytä 145, tervetuloa shoppailemaan! ;) Jäljellä on muun muassa Niken treenitoppeja, hyväkuntoisia vauvanvaatteita, mekkoja jne. 



Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että....

  • Isla täyttää ensi viikolla 3 kuukautta!! Ja ihmettelisin, että mihin tämä aika on mennyt? Ja kertoisin myös, että ollaan astuttu virallisesti 4kk hulinakauteen, joka ilmeisesti saattaa alkaa 3kk-5kk iässä. Täällä hulinat tarkoittaa rintaraivareita, huonommin nukuttuja päikkäreitä, useampia yöheräilyjä, aikaisempia aamuherätyksiä, ulkomaailman ihmettelyä, höpöttelyä ja kovaäänisyyttä! :D Ja mamman kärsivällisyyttä koetellaan hetkittäin, mutta sehän vain taitaa kuulua tähän VAIHEESEEN! ;) <3
  • Kertoisin myös, että on ollut ihanaa, kun Henri ei ole tällä viikolla ollut työmatkalla! Vaikka ollaankin jo totuttu pärjäilemään vain tyttöjen kesken, niin on siinä iso ero, kun on toinen aikuinen apuna ja käsiparina!  Eilenkin sain illalla tehtyä treenin, kun isukki oli lapsenvahtina sillä aikaa. Win!


Jos istuttaisiin kahvilla tänään puheenaiheet varmasti menisivät laidasta laitaan nimittäin kertoisin, että...


  • HCR Street team 2016 hakee uusia jäseniä!! Itse olen ollut mukana Street teamissa alusta asti ja olen edelleen mukana myös tänä vuonna. Jos kahviseura olisi innostunut juoksusta, somettaisi aktiivisesti niin kehottaisin tsekkaamaan lisää tästä Facebook-päivityksestä ja hakemaan messiin! 
  • Ja kun vähän liipattaisiin somea aiheena, niin kertoisin, että en ymmärrä mitään Snapchatista ja pohtisin pitäisikö mun ottaa se kanava haltuun..kysyisin sun mielipidettä asiaan! :) Ja kertoisin samaan syssyyn mielipiteeni brändeistä Instagramissa, jotka alkavat seuraamaan vain haaliakseen itselleen seuraajia ja lopettavat, kun heitä ei seurata takaisin.. (irvistys-emoji) 

Jos istuttaisiin kahvilla tänään, mulla olisi ilmeisen paljon pöhköjä juttuja kerrottavana..seuraavaksi kertoisin, että....

  • Mun polvi naksui ihmeellisesti kaksi päivää portaita alas mennessä, muttei sattunut. Sitten naksunta loppui. Se oli outoa ja aloin jo pelätä, että koko polvi on sanomassa itsensä irti jo ennen kuin pääsen juoksuharjoittelun makuun..ei onneksi!

Jos istuttaisiin kahvilla tänään niin älä huoli...
vaikka höpöttelisin omia juttujani, niin toki kyselisin välissä myös sun kuulumisia, sekä niitä tärkeitä että ei-niin-tärkeitä! :) Sehän on parasta, että kavereille voi jakaa molempia. Välillä höpöttäminen ja yhdessä nauraminen parantaa (ainakin sitä omaa) maailmaa, vaikkei aiheet olisikaan kuoleman vakavia! :) Joten sun vuoro seuraavaksi...

Mitä kertoisit mulle tänään, jos istuttaisiin kahvilla/ teellä/ viinillä/siiderillä/pepsi maxilla /lonkerolla/ vedellä/ muulla vapaavalintaisella juomalla?

Ainiin..mä kertoisin vielä lopuksi, että odotan huomista kovasti, koska neljä mun parhaista ystävistä tulee meille brunssille ja viettämään tyttöjen päivää! Ja itseasiassa ei vaan neljä hyvää ystävää, vaan mukana menossa on myös neljä vauvaa, joista kaksi vielä masuissa! Ihanaa!<3 


Lopuksi toivottaisin sulle mitä kivointa viikonloppua ja kertoisin, että palaillaan sunnuntaina treenikuulumisten kanssa! :)  


<3: Karoliina


Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa


16 kommenttia:

  1. Tykkaan naista, pitaa joskus tehda itekkin :)
    Jos istuttais tanaan kahvilla niin kertoisin sulle etta olin eilen maailman pisimmassa ja haastavimmassa tyohaastattelussa ja tuijottaisin varmaan koko kahvittelun ajan puhelinta soittoa odotellen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä varmaan jännittäisin sun kanssa tuleeko puhelu!! Tsemppiä, toivottavasti saat sen duunin tai sitten jonkun muun kivan työn! :) Ja joo, tee ihmeessä tällainen myös! Kivaa viikonloppua! :)

      Poista
  2. Jos oltaisiin kahvilla niin voisin vaikka samantien opastaa sut snäpin saloihin :) Snapchattiin oli vaikea päästä sisälle, mutta sitten kun sen oppii niin se on aika kiva! :) Ite snäppäilen vain hyvin hyvin rajoitetulle ja 100% luotetulle sisäpiirille, joten se on mun somekanavista se, johon voin kertoa kaiken rehellisesti miettimättä onko sisältö some-sopivaa. Sen sijaan seuraan noin kymmentä suosittua snäppääjää, hyvää viihdettä, mutta helposti myös aikaa vievää! Kannattaa tutustua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, se olis ihan loistavaa! Nimenomaan kädestä pitäen tarttisin snäppi-opastusta!! :) Ehkä mun pitää ottaa vähän enemmän aikaa joku päivä, ja koittaa tajuta sitä! :D Uskon, että se on kiva, kun niin moni sitä hehkuttaa! Toisaalta mietin, että haluanko vielä yhden somekanavan lisää, johon kuluttaa aikaa? :D Vaikeita päätöksiä! ;) Kivaa viikonloppua!!

      Poista
  3. Kahviahan me kitattais, ja mieluusti vaikka sitä Starbucksia joka oli niin mahottoman hyvvee. Flunssaisena maistuisi toki vaikka inkivääritee. Varmaankin vähän manailisin tätä flunssaa, joka on pitänyt toipilaana tämän viikkoa.. Höpötettäisiin varmastikin myös juoksujutuista ja sun tulevasta Floridan matkasta. Nimimerkillä matkakuumeessa ja innoissaan fiilistelemässä muiden matkoja, omia haaveillessa:)

    Hyvää viikonloppua!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu, todellakin kitattais bucksia, se on muuten Caffe Verona Roasty sweet &dark cocoa! Juurikin sitä tässä siemailen, ja ei että on hyvveee! :) Juoksu-ja matkajutuista höpöttäminen kuulostaisi super hyvältä!! Olisi varmasti ihanat kahvittelut! <3 Parane pian!!! Hyvää viikonloppua! :)

      Poista
  4. Vastaisin sulle tohon IG asiaan, että joo todellakin ärsyttää nuo mainos seuraajat! Ja vaikka onhan se "kiva" et mitä isompi seuraaja luku, niin kyllä tuommoiset ois kiva saada ite heti poistettua seuraajista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no niinpä!! :D Eilen tuli taas hyvä esimerkki sellaisesta "brändistä", joka säännöllisesti alkaa seuraamaan ja sitten lopettaa, kun en seuraa takaisin: silikonirinnat.fi (tai jotain sellaista) Ärsyttävää! :D

      Poista
  5. Ihana postaus! 😊👌🏼 Täytyykin tsekata tuo juoksulinkki 😄 Tsemppiä noiden hulinoiden kanssa. Meillä edelleen yöt vaihtelee. Välillä ollaan kokoajan masullaan ja unenpöpperöisenä treenataan konttaamista. Saa nähdä mitä Thaimaan aikaero tuo tullessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Joo, mä oon miettinyt ihan samaa Floridan aikaeron osalta, että kuinka sekaisin menee rytmit siitä! :D Jaiks! No kokeilemalla sen sitten näkee! Kivaa viikonlopun jatkoa sinne! :)

      Poista
  6. Hei! Eilen illalla lähdin taas pitkälle juoksulenkille oli jo hämärä.
    Multa meni lenkin puolivälissä yksinkertaisesti voimat. En ole kone joka jaksaa
    pakonomaisesti juosta siinä toivossa että laihtuisin 49 kiloisesta entisiin
    mittoihin 46 kg joka mulla on ollut tavoitteena juoksunsuhteen. Paino ei vain
    putoa ja lenkeistä alkaa tulla pakkopullaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Suvi! Ikävä kuulla, että voimat loppuivat kesken juoksulenkin. Olitko syönyt ja juonut tarpeeksi? Se on tosi tärkeätä, koska juoksu on kropalle rankkaa eikä se painokaan putoa, jos kroppa pääsee säästöliekille, jos ei syö/juo riittävästi. Teetkö juoksun lisäksi mitään muuta treeniä? Vaihtelu voisi virkistää, ettei juoksusta tule pakkopullaa. Kannattaa myös miettiä onko ensinnäkään tarvetta laihtua. Juoksukin voi kulkee paremmin, jos kropassa on riittävästi mistä ottaa energiaa juoksuun. Tsemppiä!

      Poista
  7. Hmm.. Me kahviteltaisiin tai syötäis jotain ihanaa salaattia ja juotais makukivennäisvettä..

    Me juteltais HCR:stä. Mä haluaisin tietää siitä tapahtumasta enemmän. Olin ajatellut osallistua 21.5. Yyterin puolimaratonille, mutta viikkoa aikaisemmin oleva HCR olisi suuri juoksutapahtuma ja sellaiseen olisi kiva mennä. Haluaisin kuulla myös Street Teamista ja siihen hakemisesta. Onko se niin hyvä, juttu että kannattaisi osallistua vaikka ei ole omalla paikkakunnalla.

    Sit mä juttelisin varmaan kovasta hingustani päästä juoksemaan ulkomaille johonkin puolimaraton tai maratontapahtumaan. Kovasti kiinnostaisi Nizzan maraton.. Haluaisin tietoa ulkomaisista edullisista juoksutapahtumista, jonne olisi yksinkertaista matkustaa ilman ulkopuolista matkanjärjestäjää..

    Sitten haluaisin kuulla sinulta syviä salaattiohjeita ja haluaisin ohjeita brunssien järjestämiseen.

    Sitten jutelisimme koiran kanssa juoksemisesta ja inspiroivista treenivaatteista sekä lasten kanssa liikkumisesta ja lapsekkaista treeneistä.

    Uskon, että juteltavaa löytyisi.. =) Hauska postaus - täytyy joskus kokeilla. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, että..meillä tosiaan varmasti löytäisi paljon aiheita, joista jutella! :) Mutta höpötellään nyt pikaisesti! ;) HCR:ää suosittelen ehdottomasti, (tosin Yyterin puolikaskin kuulostaa ihanalta!!), sillä se on Suomessa kokoluokkansa takia ihan ainutlaatuinen jo fiilikseltään!! HCR Steet teamissa olen ollut nyt mukana kolme vuotta ja porukan tarkoituksena on levittää juoksun ilosanomaa erityisesti somessa mutta myös HCR-yhteislenkeillä. Tosi kivaa porukkaa on ollut mukana ja olen saanut kivoja juoksukavereita sitä kautta! Ja sitten..juoksutapahtumat ulkomailla! <3 Lempiaiheita :D Mun hyvä ystävä juuri syksyllä juoksi Nizzan maratonin ja tykkäs siitä ihan älyttömästi eli voin sen puolesta suositella sitä! Mun ainoa vinkki ulkomailla juostavien tapahtumien suhteen on se, että kannattaa valita kiva kaupunki, jossa tapahtuma juostaan, koska jos käy niin kuten mulle jo 2 kertaa, etten pystykään juoksemaan niin sitten ei harmita kyseiseen paikkaan reissaaminen juuri ollenkaan, kun puitteet on muutenkin kunnossa (mun kohdalla Atlantic City, NJ & Barcelona viime keväänä!). Mun ulkomaisella toivelistalla on ehdottomasti New York, sen mä toteutan vielä jonain päivänä, maksoi mitä maksoi ;) ja Nizza olisi myös ihana, samoin Lontoo, Berliini, Miami uudestaan jne.. ah, mähän sanoin, että tää on mun lempiaiheita! ;D Haha, hyviin salaattiohjeisiin...mun vinkki on, että laitan vaan mahdollisimman paljon kaikkia hyviä aineksia niin ei voi mennä pieleen! ;) Ja brunssivinkkejä mäkin vasta opettelen, tuntuu, että aina on samoja juttuja tarjolla, mutta sitten kannattaa koota brunssi nyyttäriperiaatteella niin ei tule itselle niin paljon hommaa ja tulee vähän uusiakin juttuja pöytään! :) Oi koiran kanssa juokseminen...onko sulla sellainen "vyö" johon laitat koiran kiinni kun juokset? Me vasta Milan kanssa harjoitellaan sitä hommaa :D Ja oi voi..treenivaatteet, mun toinen lempiaihe (niitä lempiaiheita on monta) ja lasten kanssa liikkuminen kyllä on kummasti tullut itselle arkipäiväksi tässä! :D Huippukahvit/salaatit olisi varmasti meillä!! :)

      Poista
  8. Snäppi, tykkään katella muiden videoita ja kuvia, mutta mulla eiiiii todellakaan ole aikaa ottaa snäppiä haltuun. Olen ehkä vähän alkanut tajuta sen pointin, mutta johonkin on laitettava raja tämän somen käytön suhteen. Jos mun vielä pitäisi snäpä työmatkat ja treenimatkat, niin olisin koko ajan naimisissa kännykän kanssa. Ja olen sitä osittain jo vähän liikaa nykyäänkin. :D Eli toistaiseksi ainakin mun osalta ei snapille. Siellä mä olen eiaktiivisena. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ymmärrän niin hyvin!! :) Mulla ihan sama,että somessa menee muutenkin niin paljon aikaa, ettei ihan jokaista kanavaa ehdi eikä jaksa päivittää! Ja toisaalta, ei kai tarvitsekaan, jos tuntuu, että ne oikeat ja omalle kohderyhmälle sopivat kanavat on jo hallussa! :) Mutta ammatillisesti uskon, että snäpin osaaminen ois hyödyllistä, joten ehkä opettelen sen tässä mammaloman aikana vielä jossain vaiheessa! :)

      Poista