maanantai 22. helmikuuta 2016

Lomatreenejä, hulinoita ja herkkuruokia

Heippa ja mukavaa maanantaita! Tultiin eilen illalla takaisin kotiin Houtskäristä enkä ehtinyt enää blogin pariin, kun piti järjestellä ja purkaa tavaroita. Huomasin heti kotiin tultuamme, että ainoa asia, jonka unohdin Sollideniin, oli meidän Macin laturi! Voi veee! :( Joten katsotaan, kuinka paljon pystyn tällä viikolla bloggailemaan, jossei kone saa tekohengitystä mistään. Mutta tosiaan nyt asiaan, koska akkua on vielä 40% jäljellä! ;D Viikko saaristossa oli aivan ihana ja meni todella nopeasti! Perjantaina saatiin mun sisko, täti ja serkku sekä heidän koira Hamlet vielä mukaan remmiin, joten vietettiin kiva viikonloppu vähän isommalla porukalla. Mulla on paljon kuvia viikolta, joten ajattelin niitä laittaa tähän postaukseen ja kertoilla niiden avulla meidän viikosta. 


Alkuviikolla kelit oli tosi kauniita ja auringonlaskut myös! 



Islan kanssa otettiin monen monta selfietä ja lähetettiin aina isille terkkuja! :)


Kuten aina, Sollidenissa tuli syötyä hyvin! :D Tällä kertaa kuitenkin pitäydyin erossa karkista, suklaasta ja kekseistä,  joilla yleensä siellä herkuttelen ja niiden sijaan söin herkkuhimoon hedelmiä, protskupatukoita, jogurttia ja viikonloppuna aamiaisella pannukakkuja. Päivittäin syötiin lounaaksi iso salaatti (yhtenä päivänä keittoa) ja illalla sitten vähän tuhdimpi ateria, kuten lihamakaroonilaatikkoa, avokado-katkarapu-pastaa, pihviä ja perunoita, lohta jne. Ihania herkkuruokia!







Treenattuakin tosiaan tuli, kun oli puitteet kunnossa ja sain apua tarvittaessa Islan kanssa. Aika monena päivänä hölkkäilin myös vaunujen kanssa tai tein vaunutreenin. Muutamana päivänä tuli tehtyä myös lihaskuntoa treenaakotona.comin parissa ja muutamat kerrat pääsin myös juoksemaan ilman vaunuja. Instagramissa jo ehdin hehkuttamaankin, että 5km juoksu, joka oli helmikuun tavoitteena on nyt täyttynyt! :) Ajasta ei ole mitään hajua, mutta 5km tuli juostua putkeen! Sain muutamia juoksukuviakin otettua, kun oli ihania kuvaajia apuna! :) 


Mila oli hyvä lenkkikaveri! :) 





Kyllä noissa maisemissa kelpasi hölkkäillä! <3 





Musta tuntui, että Isla kasvoi viikon aikana ihan tosi paljon ja oppi uusia juttuja! Muun muassa pungertamaan ylös sylistä ja hoitopöydältä (ei siis tietenkään pääse ylös, mutta yrittää), kiekumaan ja "höpöttämään" vieläkin kova äänisemmin, tarttumaan leluihin ja viemään niitä ääntä kohti jne. Meillä oli paljon uusia juttuja näytettävänä isille, kun tultiin kotiin! :D Uusi "kiva" juttu on myös se, että päivällä ei ollenkaan jakseta keskittyä syömiseen, koska maailma ympärillä kiinnostaa niin paljon, joten yöllä on sitten hyvä heräillä tunnin parin välein hulinoimaan ja tankkaamaan. Jee, 4kk yöhulinat! (emoji-irvistys!!) :D



Mutta, onneksi vauvat on niin söpöjä ettei niille voi olla vihaisia! ;) Vai mitä? 

Haha, eikö ole hauska body? :D Mun täti toi Jenkeistä tuliaisiksi :) 

Tutkittiin Sollidenissa myös vanhoja perhealbumeita. Kukas se siinä? Alkaa olemaan meissä samaa näköä! :D


Mini Candy-pullaposki :D
Ja lopetan vielä tämän random-postauksen kertomalla, että kotimatkalla meillä syötiin tuttia! Jopa 15 minuuttia! Se taitaa olla enkka! ;) Aikaisemmin siis tutti ei oikein ole kelvannut, vaan se syljetään pois suusta nopeasti, mutta nyt se kelpasi pienen känkkäränkän jälkeen lohduttamaan.

<3


Mitä teidän viikonloppuun kuului? 

Kivaa uutta viikkoa ja hiihtolomaa niille, joilla sellainen tällä viikolla on! :)

-Karoliina

Seuraile Instagramissa & Facebookissa

16 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana pikkuneiti! :) ja onnea vitosen saavutuksesta!:) Siitä se lähtee kohti HCR:ää :) ja nam mitä ruokia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jep! Siitä se lähtee taas! Ja juu, niin ihania ruokia oli kyllä! Kaiholla niitä nyt katselen! :)

      Poista
  2. Ihania tunnelmia, ja toi sun vauvakuva!! Isla tullut täysin äitiinsä, ihan ootte samiksia :D Ps. Onnittelut jo yhdestä juoksusaavutuksesta. Siitä se lähtee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo..ollaan yllättävän samiksia!! :D Isla näyttää päivä päivältä enemmän samalta kuin mä pienenä!♡ Kiitos, siitä se tosiaan lähtee taas pikku hiljaa! :)

      Poista
  3. Ihana postaus, hymy huulilla tätä luin. Isla ja sinä ootte kyllä todellaki ihan samiksia!! :D Ihanat :) ja hih ihan huikee tuo Islan tutti-ilme hupun alta. Tosi ilmeikäs tyttö! Ja jee, onnea 5K saavutuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit!! ♡ Ja joo, ilmeitä löytyy kyllä! Välillä vaan repeilen kun on niin hauskoja! :D

      Poista
  4. Olispa kiva käydä joskus yhdessä lenkillä kun kumpikin tässä koitetaan siihen puolikkaan kuntoon takaisin päästä :). Kivalta kuulostaa teidän viikko :). Helpottaa kyllä tuo tutti. Meillä neiti söi sitten lopulta mut pojalle ei kelvannut ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mennään ihmeessä yhdessä joku kerta! Toistaiseksi mun on vähän hankala vielä sopia treffejä, kun tuo pieni on niin maitobaarissa kiinni, mutta vähän keväämmällä toivottavasti onnistuu paremmin! Ja haha,ei oo tutti pysynyt suussa enää taas uudestaan ton automatkan jälkeen.. taisi olla vaan hyvää tuuria! :D

      Poista
  5. Mahtavaa tunnelmaa ja ihania kuvia!! Ihana mini-Candy & Tutti-Isla... <3! Ja Milaaaa <3 Varmasti huippu lenkkikaveri!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos!! ♡ Mila oli kyllä aika huippu lenkkikamu! Ei vielä kovin usein olla sen kanssa hölkkäilty, mutta vaikutti tykkäävän! ♡

      Poista
  6. Voi ihanat tytöt ja äääääääh mitkä maisemat!!
    Meidän viikonloppu meni lenkkeillessä ja käytiin Ronjan kanssa pulkkapuuhissa ja saunomassa vanhempieni luona sunnuntaina :) ihanan rentouttava viikonloppu on takana vaikkei siltä nyt tänään enää tunnu :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi kivalta teidän viikonloppu! :) Mustakin tuntuu, että lomasta on jo pitkä aika ja tää arki on ollut rankkaa ainakin tällä viikolla! Onneksi jo keskiviikko! :D

      Poista
  7. Ihania ruokia ja sulla on kyllä niin kauniit urheiluvaatteet oikeita
    karkkisävyjä:) Itse tein investoinnin tänään ostin uuden sykemittarin polarin ft7.
    Entinen sanoi sopimuksen irti käyttötavaraahan ne nekin ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Tykkään tosi paljon värikkäistä treenivaatteista, niistä tulee hyvä fiilis! :) Oi, uusi sykemittari! Kerro mitä tykkäät kun olet hetken käyttänyt! Kiva kuulla aina käyttäjäkokemuksia! Hyviä lenkkejä! :)

      Poista
  8. Kiva, kun teet usein tällaisia postauksia, missä on paljon kuvia! Itelläni käynnissä tenttiviikot ja hirveä kiire, joten on jäänyt valtava määrä kivoja postauksia lukematta... Mut tällaisen kirjoituksen lukeekin nopeasti ja hyvä fiilis välittyy loistavasti ;) Huomenna nähdään hei! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Katju! :) Joo, mielellään teen postauksia, joissa on paljon kuvia, kunhan niitä kuvia on tullut otettua! :D Huomaan, että se on usein a ja o mun bloggausinspiraatiossa..jos kuvia ei oikein ole ottanut niin sitten on vaikea keksiä kirjoitettavaa, mutta jos niitä on, niin se on huomattavasti helpompaa! Tänään nähdää, jee! :)

      Poista