maanantai 15. helmikuuta 2016

Matka saaristoon & ystävänpäiväbrunssi

Maanantai-terkut täältä Houtskäristä! Lähdettiin aamulla hieman ennen kymmentä liikkeelle ja oltiin perillä vähän vaille kolme. Lautat meni aika nappiin ja kaupassakin ehdittiin pysähtyä. Isla nukkui alkumatkasta pari tuntia ennen taukoa ja sen jälkeen muutamia pätkiä. Vähän kitinää tuli auton ollessa pysähdyksissä lauttajonoissa tai lautoilla, mutta kaiken kaikkiaan matka sujui tosi hyvin. Mä istuin takana Islan ja Milan välissä, joten pääsin tarvittaessa viihdyttämään leluilla ja lauluilla! ;) Nyt ollaankin jo saatu tavarat purettua ja asettauduttu taloksi. Käytiin myös koirien kanssa kävelemässä puolen tunnin lenkki, jotta pääsivät purkamaan pahimmat energiat ennen pimeän tuloa. Täällä on yllättävän paljon lunta ja vasta nyt kuudelta alkaa olla pimeää! Kevät tuleeee! :) Tässä muutamia kuvia meidän matkalta tänne saaristoon ja täältä Sollidenista. 










Lupailin eilen laittaa myös muutamia kuvia meidän ystävänpäiväbrunssilta. Vietettiin siis eilen ystävänpäivää meillä kaveriporukalla brunssin merkeissä. Porukka kutistui hieman viime metreillä, kun muutama tuli kipeäksi, muttei se onneksi menoa haitannut, vaikka olisi toki ollut ihanaa saada kipeinä olleet myös mukaan. Tehtiin brunssi jälleen nyyttärimeingillä, jotta se olisi nopeampi ja helpompi valmistaa. Pöydässä oli tällä kertaa seuraavat herkut: 
  • Salaatti (lisukkeina cashew-pähkinät ja feta + kastikkeet)
  • Nakkeja
  • Munakokkelia
  • Lohipiirakkaa
  • Hedelmiä (ananas, vesimeloni, viinirypäleet)
  • Smoothiet (mango-banaani-ananas &mansikka-banaani)
  • Pannukakut
  • Sydänvaahtokarkit
  • Mokkapalat 
  • Kahvia, mehua







Ihana brunssi! Etenkin lohipiirakka ja nakit sekä munakokkeli maistuivat tällä kertaa jotenkin extra hyvältä! :) Pannareita söin, mutta vaahtokarkit ja mokkapalat skippasin! Herkkulakko siis pitää, mutta pannarit oltiin unohdettu listata "kiellettyjen" listalle, joten härskisti käytettiin tätä hyväksi!;) Muutenkin oli ihanaa viettää aikaa kaveriporukalla ja vaihtaa kuulumisia! <3  

Kohta aletaan täällä laittamaan ruokaa ja suunnataan saunaan! Mukavaa maanantai-iltaa ja alkanutta viikkoa! 

-Karoliina

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa



6 kommenttia:

  1. Wau miten hyvännäköinen brunssi, pöytä koreana taas! :) Nauttikaa saaristoviikosta ihanat pirtsakat tytöt siellä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♡ Nautitaan varmasti! :) Kivaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  2. No nam mikä brunssi ja voi että Islan kuvat on niin suloisia. Nauttikaa saaristosta!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kyllä taas kerran ihana brunssi! :) Ja kiitos <3 Me nautitaan täällä varmasti! :)

      Poista
  3. En kestä miten söppänältä te näytätte pikkusen kanssa kaikissa kuvissa. Tulee aina niin iloiseksi kuvia katsoessa <3 (ja tottakai myös sanoja lukiessa ;) )

    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla! <3 Aurinkoista viikkoa sinne myös!! :)

      Poista