keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Alkuviikon kuulumisia

Hipshei! Mitä kuuluu teidän alkuviikkoon? Tänne kuuluu ihan hyvää, perussettiä! :) Yöt ovat olleet aika katkonaisia viime aikoina, joten jos jotain voisi toivoa niin vähän pidempiä unipätkiä! Isla tosiaan menee nyt nukkumaan aikaisemmin kuin ennen (klo 21 aikaan), mikä on ihanaa, mutta aikaisemman nukkumaanmenon myötä yösyömisiä on tullut lisää..Viime yönä en enää pysynyt laskuissa, niitä oli ainakin viisi tai kuusi kahdeksaan mennessä, jolloin heräsi. Huoh! Toivotaan, että tämä on ohimenevä vaihe, koska parin tunnin unipätkät tuntuvat lyhyiltä. Mutta muuten, kaikki hyvin ja jaksaa jaksaa..kunhan pysyy liikkeellä! ;) 




Eilen oli hyvä treenipäivä, kun tein aamupäivällä puolen tunnin core-treenin ja iltapäivällä käytiin juoksemassa tyttöjen kanssa 5km lenkki. Isla nukkui vaunuissa ja Mila juoksi rinnalla tosi hienosti. Ei kovin paljon olla sen kanssa juostu eikä varsinkaan vaunujen kanssa, mutta hienostihan se sujui! Core-treeniin mua inspiroi La vida Fresca-blogia kirjoittava Sanna, jonka 8 steps core killer-treeni löytyy tästä! Ihan superhyvä treeni, mutta eihän mun keskivartalo vielä ole niin hyvässä kunnossa, että koko treeniä olisin jaksanut vetää kolmea kertaa läpi,mutta 1,5 kertaakin tuntuu kyllä tänään! Kannattaa kokeilla! Tosi hyviä ja monipuolisia liikkeitä, jotka haastaa koko keskivartaloa! :) 



Tänään aamulla käveltiin samainen 5km lenkki ja kävin rannassa tekemässä 25 minuutin jalka/pakara-treenin. Ilmassa oli kevään tuntua, kun meri alkaa olla sulanut ja lokit kirkuivat! Joutsenet uiskentelivat lähellä rantaa ja aurinko alkoi paistamaan! <3 IHANAA!






1,5 tunnin ulkoilun jälkeen oli nälkä, joten tein lounaaksi iiiison salaatin, jossa päällisinä kinkkua, fetaa, cashew-pähkinöitä ja balsamico-kastiketta! Nam! :) 


Päivä jatkuu ulkoilun merkeissä, sillä iltapäivälle olen sopinut kävelytreffit ystäväni kanssa. Toivottavasti keli pysyy yhtä hyvänä kuin nyt!

Onko siellä nautittu kevätkeleistä? Mitä teidän alkuviikkoon kuuluu?

Kivaa keskiviikkoa! 

-Karoliina

Seuraile blogia myös Instagramissa & Facebookissa

4 kommenttia:

  1. Täällä sataa vettä :( Ja me ollaan jossain on-off-nuhassa. Plääh. Mutta sitä piti sanoa, että ihanaa kun pääset rannalle tekemään treenit! Olis niin ihanaa, mutta täällä merenrantaan on 20 km matkaa :/ Se on mulle vähän liian pitkä lenkki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Täällä alkoi satamaan eilen juuri sen jälkeen kun oltiin päästy ovesta ulos iltapäivälenkille ja kastuttiin sitten aivan läpimäriksi! :( Pläääääh! Mutta joo, toi on aika kiva pieni ranta, jossa ollaan käyty treenailemassa! Onnistuu vielä hyvin, mutta kun alkaa olla rannalla ihmisiä niin sitten ei enää viitsi Milan kanssa sinne mennä! :) Kivaa loppuviikkoa!!

      Poista
  2. Täällä on sadellut, mutta keskiviikkona lähdin sadetta uhmaten juoksemaan ja woopwoop, vetäisin ex tempore pitkiksen 11km! :D Eilen kävin palauttavalla kävelyllä Rontin kanssa ja voi ärsytyksen ärsytys kun sade kasteli meidät läpimäriksi.. Päätin heti, että nyt on aika hankkia uusi goretex-takki, joka yllä on KIVA käydä koiran kanssa ulkona - hahaa eilen kun muistutettiiin molemmat piisamirottia :'D
    Draawl näitä salaatteja. Eilen tein iltapalaksi salaatin jossa oli pikaisesti keitettyä bataattia, kukkakaalia (ihan parasta myös raakana!) ja broccolia, kasvispullia (ikean pakkanen - me love you) ja vuohenjuustoa muruina päällä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee hyvä sinä!! Tollaiset lenkit on ihan parhaita, kun kulkee hyvin ja tekeekin pidemmän lenkin kuin oli ajatellut! :) Heh, ja I feel you! Me kastuttiin ihan läpimäriksi myös keskiviikkona lenkillä!! Isla onneksi säilyi kuivana, mutta minä ja Mila..arg! Oi nam kuulostaa hyvältä toi sun iltapalasetti! En ookaan koskaan kokeillut noita Ikean kasvispullia, pitää ostaa seuraavalla kerralla! Kivaa viikonloppua! :)

      Poista