perjantai 8. huhtikuuta 2016

Floridan shoppailuja

Heippa ja kivaa perjantaita! Täällä on takana hieman väsymyskiukkuinen viikko, mutta onneksi viime yö meni hieman paremmin, joten ehkä se tästä! :) Viikonlopulle ei toistaiseksi ole muita suunnitelmia kuin sunnuntain pitkis ja tänään aiotaan pitää pizza-perjantai ja tehdään kotitekoista pizzaa, nam! Ennen pizzaherkuttelua ajattelin myös tänään karata lyhyemmälle lenkille hieman nollaamaan päätä. Aina tämä äitinä olo ei ole ihan helppoa, mutta onneksi ne hyvät hetket kuitenkin voittaa huonot, sata nolla. Ja lenkkiterapia nyt auttaa asiaan kuin asiaan ja jaksaa taas olla parempi äiti! <3 

Instagramista löytyy kuva hieman toisenlaisista fiiliksistä eiliseltä! ;) 

Mutta nyt tämän postauksen aiheeseen eli shoppailuihin, joita tein Floridan matkalla. Islalle tuli tosiaan ostettua aika paljon vaatteita, sillä Jenkeissä lastenvaatevalikoimaa oli vaikka millä mitalla! Kerroin jo aikaisemmin, että siellä meinasi hullaantua täysin, mutta onneksi shoppailubudjetti ei ollut kovin suuri, joten se pakotti pysymään maanpinnalla :D Vauvanvaatteita sai kivoina setteinä, joten hinnat tuntuivat melko edullisilta. Esimerkiksi 5 bodya tai setti, jossa oli housut, body ja potkupuku maksoi noin 12 dollaria tai jopa vähemmän. Shoppailin Islan vaatteet suurimmaksi osaksi Rossilta  ja Cartersilta, joista löytyi niin paljon kaikkea, että muualla ei tarvinnut enää käydä. Tällä hetkellä Islalle menee 6kk-ikäisen vaatteet, mutta suurimmaksi osaksi ostin 9kk vaatteita. Jenkeissä koot menevät ikäkuukausien mukaan ja ainakin nuo Cartersin vaatteet olivat aika pienen oloisia, joten 9kk bodyt menevät varmasti hyvin kesällä. 













Kuten näkyy, suurimmaksi osaksi bodeja ja potkupukuja ja monissa miellytti nuo hauskat yksityiskohdat, kuvat tai tekstit. Bodyt ja potkupuvut ollaan todettu meillä kaikista käytännöllisimmiksi, joten varmasti näitä tulee käytettyä paljon. Nyt vain odotellaan lämpimiä kelejä, että saadaan myös lyhythihaisia käyttöön! :) Kesäjuhlia varten ostettiin myös tuo alla oleva mekko ja siihen sopiva jakku.




Itselleni ostoslistalla oli ainakin uudet juoksukengät, jotka viime vuosina olen lähes aina ostanut ulkomailta edullisempien hintojen takia. Lisäksi halusin kesäkengät, joilla olisi hyvä kävellä (mukavuus ensin) sekä ainakin muutamat shortsit. Ostoskoriin tarttui lopulta muutamia perustoppeja ja urheilurintsikat (Forever21), kahdet shortsit ja treenicaprit (Old Navy), kesäkengät (Payless shoe source) ja uudet juoksukengät, Gel Nimbus 18 (Asics store) sekä aurinkolasit. 






Aika perusjuttuja siis tai sellaisia, jotka varmasti tulevat jokapäiväiseen käyttöön. Paljon olisi ollut kaupoissa ihania mekkoja ja paitoja, mutta tällä hetkellä on pakko miettiä vaatteita niin, että niissä on helppo imettää. Uusia juoksukenkiä en vielä ole testannut, sillä olen odotellut kuivia kelejä! Ne eivät missään nimessä saa likastua heti alkuunsa, heh! ;) Jouduin muuten ottamaan puoli kokoa isomman koon juoksukengistä kuin ennen raskautta, joten ilmeisesti jalka on hieman suurentunut raskauden aikana. ASICS Storessa oli USA:ssa Nimbuksia 9 eri värimallia naisille, joten valinnan varaa riitti! Toivottavasti pääsen pian testailemaan uusia popoja! :)

Mukavaa keväistä viikonloppua! :)

-Karoliina

Seuraile blogia myös Instagramissa & Facebookissa

8 kommenttia:

  1. Aivan ihania nuo vauvanvaatteet! Meinaa tulla vauvakuume pelkästään niiden takia :D

    T.Piia

    VastaaPoista
  2. Onpas sieviä vaatteita :) Vaihtelee kyllä tosi paljon nuo lastenvaatteiden koot. Olen huomannut, että jotkut vaatteet, jotka on lapun mukaan tarkoitettu 6 - 9 kuukautiselle, sopivat hyvin 5 kuukautiselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo saman olen huomannut! Tosi vaikea välillä tietää, mikä koko olisi sopiva eri valmistajien vaatteissa.

      Poista
  3. Ihania vaatteita!! Mulla on kans yhet Skechersin kavelykengat, tosin aika urheilulliset eika yhta hienot kun noi sun :D mut ne on kylla kaikkein mukavimmat kengat!
    En oo kayny paljon kommentoimassa viime aikoina mutta instassa huomannu etta oot paassy jo juokseen tosi pitkia lenkkeja, ihan huikeeta! Puolikashan menee toukokuussa ihan heittamalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pille! Kiva, kun tulit nyt kommentoimaan! :) Joo, juoksu sujuu ihan mukavasti ja eiköhän se puolikas mene! Ei varmasti kovin reippaalla vauhdilla, muttei se nyt olekaan pääasia! :)

      Poista