perjantai 3. kesäkuuta 2016

8 kuvaa tältä viikolta

Heippa ja kivaa perjantaita! Miten teidän viikko on sujunut? Täällä on vaihdellut fiilikset "ihanaaa olla mammalomalla näin kesäaikaan, tää on parasta ikinä"-tuuletuksista (liian) aikaisten aamujen ja yöherätysten aiheuttamaan ärsytykseen ja väsymykseen. Hyvä balanssi siis! ;) Pidemmittä puheitta perjantai-postaukseen, joka on tällä kertaa "viikko kuvina" eli about 8 viimeistä kuvaa kännykästä!

1. Aamulenkillä! Ollaan joka päivä tällä viikolla tehty pitkä aamulenkki (ainakin tunnin verran) ja taas vastaavasti joko skipattu iltapäivän kävely kokonaan tai käyty vain lyhyesti viemässä Milaa asioille. Kuumuus on saanut karvaisen neidin mielummin makoilemaan sisällä tai pihalla varjossa..mahdollisimman paikallaan! 




2. Hengailua ja kesästä nauttimista pihalla! Ihanaa kun on lämmin ja voi olla vauvankin kanssa ulkona varjossa! Jos hyvä tuuri käy niin vauva viihtyy lelujensa parissa niin, että äiti ehtii nauttia kahvikupposen ja kääntää välillä hetkeksi naaman aurinkoon! ;)






3. Lenkillä tiistai-iltana Hannan ja Hillan kanssa! 



4. Lounassalaatteja! Joka päivä tällä viikolla ja pitkästä aikaa postasin salaatista kuvan Instagramiinkin, kun Satu jo kyseli, että syönkö enää salaatteja, kun ei ole kuvia näkynyt! :D Jep, kyllä syön! Oikeastaan joka päivä, mutta viime aikoina salaattien valmistus on noudattanut aika pitkälti samaa kaavaa: mahdollisimman nopeasti salaattiainekset kasaan ja pikaisesti ääntä kohti samalla, kun toisella kädellä lusikoi vauvalle sosetta! ;) Insta-kuvien ottaminen on siis useimmiten jäänyt, mutta täytyy ryhdistäytyä niiden suhteen! Snapchattiin (@candyontherun) tulee muuten nappailtua enemmän arkisia kuvia kuin Instagramiin, joten laittakaa ihmeessä seurantaan, jos olette siellä! :)




5. Sormiruokaa syövä vauva! Woop! (Ja taustalla mun vaatteita.. #reallife olkaa hyvä, ei hienoja aseteltuja blogikuvia täällä :D) Tässä on menossa suuhun kanapötkö, johon löysin ohjeen yhdestä vauvaryhmästä ja todistetusti suuhun meni ainakin jotakin ennen kuin Mila sai loput. Muita sormiruokasuosikkeja ovat tällä hetkellä vesimeloni ja kananmuna.  




6. Lenkillä torstai-iltana sateen ja ukkosen jälkeen. Olipa ihanan happirikas keli! Juoksin 8km ja viikonloppuna olisi tarkoitus juosta vielä pitkä lenkki ennen ensi viikonloppuna koittavaa HHM:ää! Apua, että se tulee nopeasti, mutta toisaalta tosi hauskaa!!




Sellaisia juttuja täällä! Viikonlopuksi ei ole sen kummempia suunnitelmia, mikä on ihan kiva, sillä seuraavat 7 viikonloppua onkin sitten ohjelmaa täynnä! :D Kesä on tosiaan alkanut! <3 

Mukavaa kesäkuun ensimmäistä viikonloppua! :)

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/BloglovinissaSnapchatissa (candyontherun)  





10 kommenttia:

  1. Ihanan litteä vatsa sinulla, ois moni katteellinen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, voi kiitos Suvi! Voin kertoa, että kuvakulma kyllä vaikuttaa litteyteen aika paljon! ;) Mutta on se toki tuossa litistynyt viime kuukausien aikana raskauden jälkeen ja ihan mukava niin! :)

      Poista
  2. Ihania kuvia ja tunnelmia! Hyvä, että on aurinkoisia päiviä ja mieltä yökiukkuilunkin keskellä. :)Ja no Huh on se hyvä, että oot edelleen salaattihirmu. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, todellakin olen salaattihirmu!! :) Salaatit on parhaita! Ja niitä kiukkuja on onneksi vähemmän kuin aurinkoisia hetkiä, joten plussan puolella ollaan! Hyvää viikonloppua! <3

      Poista
  3. Ihania kesäkuvia. Täällä on ollut aika sateista ja ei niin kovin lämmintäkään, mutta ehkä se kesä vielä koittaa Sveitsiinkin. Mulla on mennyt tämä (ja viime) viikko todella kevyesti joogan ja arkiliikunan parissa. Se mun heti puolikkaan jälkeen alkanut kurkkukipu oli angiina, ja tänään loppuu 10pvn antibioottikuuri. Voin kertoa, että angiina ei ole ihan parasta palauttelua kisasta. Mutta nyt on ainakin intoa taas juosta! Mukavaa viikonloppua.
    Terkuin, Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Angiina ei olekaan mikään ihan kevyt tauti! :( Onneksi oot jo voiton puolella! Nyt vaan kevyesti sitten juoksun pariin, ettei tule mitään jälkitauteja! Toivottavasti kesä tulee sinnekin pian!! Kivaa viikonloppua!

      Poista
  4. Ihanaa viikonloppua teillekin! Sun somekanavia seuratessa tulee aina välillä sellanen fiilis, että varmaan kiva olla tähän aikaan vuodesta äitiyslomalla! Mutta toisaalta ne pahimmat ärsytykset ei tietenkään päädy meidän muiden silmille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Riikka! Kiitos! :) Joo, ehdottomasti on kyllä ihanaa olla tähän aikaan vuodesta äitiyslomalla, koska vauvankin kanssa pystyy tekemään kaikkea kivaa, mutta toki on niitä huonompiakin hetkiä, jotka eivät sitten päädy someen. Silloin kun ärsyttää ja kiukuttaa niin harvemmin haluaa ottaa kuvia ja sen takia kerron täällä blogissa ihan rehellisesti että niitäkin hetkiä kyllä on! :D Kuten varmasti kaikilla! Kivaa viikonloppua!! :)

      Poista
  5. Ensimmäistä kertaa kommentoin tähän, vaikka löysinkin blogisi ja instatilisi pari kuukautta sitten. Itse odotan ensimmäistä lasta (rv 27 tällä hetkellä) ja treenaaminen raskauden aikana ja sen jälkeen kiinnostaa. En ole mikään varsinainen lenkkeilijä vaan enemmänkin salihirmu, mutta olen täältä saanut todella hyviä vinkkejä sekä treeniin että ravintoon ja raskauden jälkeiseen olotilaan liittyen. Kiitos siitä! :)
    Kyselisin sellaista, kun meilläkin on hauva (labbisnarttu 2,5v) joka on vielä suht vilkas ja itsepäinen tyyppi. Miten teillä sujui aluksi koiran + vaunun kanssa kävelylenkit? Se minua nimittäin vähän jännittää...
    Toinen kysymys, käytättekö juoksurattaita ja minkä ikäisen vauvan kanssa saa jo käydä juoksulenkillä? Joku nimittäin väitti, että olisi about 6 kk ikäraja. Me meinattiin ostaa juoksurattaat kun mies vetää maratoneja, mutta mietityttää vielä. Itse olen ihan pihalla kun en lapsista varsinaisesti tiedä vielä mitään, kääk! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :) Kiva kun kommentoit ja onnea tulevan perheenlisäyksen johdosta!! :) Tosi mukava kuulla, jos olet saanut täältä vinkkejä!! Muistan itsekin raskaana ollessani googlailleeni kaikkea mahdollista vertaistukea, koska sitä todella kaipasi! :)

      Kysymyksiin! :) Meidän Mila on myös varsin vilkas ja itsepäinen tapaus, mutta kävelyt lähtivät kyllä alusta asti sujumaan aika hyvin! Ihan ekoilla kerroilla käytiin Henrin kanssa yhdessä vaunukävelyillä niin, että toinen piti Milaa ja toinen työnsi vaunuja, jolloin Mila tottui vaunuihin. Sitten pikku hiljaa alettiin pitää sitä vaunujen kanssa pieniä pätkiä ja koitettiin opettaa kulkemaan nätisti vierellä. Aika pian se ymmärsi yskän! ;) Nykyään sujuu tosi hyvin, mutta toki pitää itse olla hereillä ja ennakoida, jos tulee tilanteita, joissa se saattaa helposti lähteä ryntäämään (näkee jotain). En anna enää vaunujen kanssa liikkeellä ollessa Milan tervehtiä muita koiria, koska siinä ollaan sitten ihan solmussa minä, vaunut, koira ja remmi! Turvallisempaa ettei tervehdi! :D Juoksurattaita meillä ei ainakaan vielä ole! Suurimmaksi osaksi koitan pitää juoksulenkit ns. omana aikana ja juosta yksin, mutta jossei se onnistu niin olen juossut ihan meidän Emmaljungan vaunujen kanssa. Olen myös ymmärtänyt, että varsinaisissa juoksurattaissa suositus on useimmiten alkaen 6kk vauvan kohdalla, jotta osaa jo istua ja niska on tarpeeksi vahva..Sanoisin ehkä, että ei kannata ostaa juoksurattaita vielä etukäteen :) Katsokaa sitten tuleeko niille tarvetta! Ja haha, tiedän tunteen...en tiennyt minäkään vauvoista mitään, mutta elämä ja vauvat opettaa kyllä! ;)

      Poista