maanantai 27. kesäkuuta 2016

Hyvä juhannusbalanssi

Tultiin eilen illalla kotiin juhannuksenvietosta ja sen verran rankka reissu ilmeisesti oli, että Islakin nukkui viime yön vain yhdellä herätyksellä, mitä ei ole tapahtunut kuukausiin. Wohoo! Lisää juhannuksia siis tänne! ;) Meidän juhannus kesti keskiviikkoillasta sunnuntaihin ja vietettiin sitä Karjalohjan mökillä "paksun perheen" eli lähisuvun kanssa. Samalla se oli Islan ensimmäinen juhannus ja meille ensimmäinen juhannus perheenä! <3 




Juhannuksenviettoon meillä kuuluu aina hyvä ruoka ja sitä todellakin riitti! Juhannusaattona päivällä syötiin perinteisesti kalaa, perunoita ja salaattia. Kesälounas, jota voisin syödä juhannuksesta heinäkuun loppuun vaikka joka päivä! Niin hyvää! <3 Juhannusaattoiltana syötiin grillattua lihaa, salaattia ja ihania uunissa paistettuja perunoita. Juhannuspäivänä jatkettiin kalalounaalla ja myöhään illalla syötiin vielä grillattua kanaa, halloumia, aurajuustolla päällystettyjä tomaatteja ja salaattia. Nam nam! Ja mitä olisi juhannus ilman herkutteluja? :D Mansikkakakkua serkun synttäreiden kunniaksi, mun äidin tekemää ihan mielettömän hyvää raparperipiirakkaa, keksejä (mun kohdalla pikkaisen liian monta) jne. Olin ilmeisesti niin ruuan lumoissa ja nälkäinen aina pöytään istuessa, että ruokakuvia ei juuri tullut nappailtua tätä kalalounas-kuvaa lukuunottamatta. 




Juhannusbalanssin saavuttamiseksi liikuin myös kaikkina neljänä päivänä mökillä ollessamme. Juhannuksen treenit näyttivät tältä:

Torstai: Treenaakotona.com HIIT 25 + oma core-treeni
Perjantai: Pitkä lenkki 15km 
Lauantai: 30 min koko kropan lihaskuntojumppa
Sunnuntai: Kevyt lenkki 7km

Torstaina tosiaan jumpattiin yhdessä mun siskon ja tädin kanssa mökin takaterassilla. Tehtiin alkuun treenaakotona.comin HIIT-treeni, joka olikin tehokas, vaikka sisälsi vain kolme liikettä, joita tehtiin 5 kierrosta. Sen jälkeen vedin meille vielä core-treenin ja jumppailtua tuli yhteensä n. 40 minuuttia. 

Perjantaina eli juhannusaattona kävin juoksemassa pitkän lenkin maantietä pitkin Mustiolle ja takaisin. Juoksu kulki aika mukavasti ja oli kivaa taas päästä juoksemaan vähän pidempää lenkkiä! 


Hikinaama lenkin jälkeen! 
Lauantaina tein puolen tunnin hikijumpan koko kropalle ja sunnuntaina käytiin siskon kanssa juoksemassa vauhdiltaan kevyt 7km lenkki. Treenit toivat hyvää fiilistä ja balanssia herkuttelujen keskelle, ja olo olisi varmasti tuntunut paljon ällömmältä sokeriövereistä johtuen ilman liikuntaa. Balanssi se olla pitää! ;) 




Mitä muuta juhannukseen kuului? 
  • Kauniita kesäiltoja! <3





  • Kokon polttamista



Juhannusyön sumuinen järvi 


  • Perhe Alanteen riehumista trampoliinilla juhannusyönä, kun vauva oli saatu nukkumaan! ;) 




  • Ja vauva-arkea (syömistä, vaipan vaihtoa, leikkimistä, nukuttamista, päikkäreitä, iloa, turhautumista ja suurta rakkautta) <3




Islan uusin "taito" (nousta istumaan vaunukopassa), josta äiti on arvatenkin todella innoissaan...

Kaiken kaikkiaan ihana juhannus! <3 Miten teidän juhannukset sujuivat? 

Ps. Espoo Rantamaraton-arvonta on päättynyt! Suoritan arvonnan tänään ja ilmoitan voittajalle! :) Kiitos kaikille osallistuneille!!

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/BloglovinissaSnapchatissa (candyontherun) 

12 kommenttia:

  1. Ihanaa juhannustunnelmaa ja hyvää balanssia. ;) Kuulostaa että sielläkin on todellakin nautittu juhannuksesta täysillä!! <3

    VastaaPoista
  2. Hyvin samanlaista menoa ollut täällä!!! 😄👌🏼

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Niin mä huomasin,kun luin sun postauksen! :)

      Poista
  3. Voi miten ihania juhannustunnelmia ja niiiin upeita kuvia, erityisesti tuo teidän perhekuva on tosi ihana! :) Mekin jumppailtiin aina juhannusherkuttelujan ohessa. Hauskaa oli, kun reilu kaksivuotias siskontyttöni tuli tekemään mun kanssa punnerruksia ja muuta coretreeniä. Suloisuus!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana pieni, kun on tullut mukaan jumppailemaan! :) Sunkin juhannustunnelmat ja kuvat oli ihania! <3

      Poista
  4. Hyvä balanssi se olla pitää. ;) Minäkin nautin hyvästä ruuasta ja viinistä, mutta myös vuodatin paljon hikeä juosten ja jumpaten. Parasta juhannuksessa oli kun sai kerrankin viettää vapaata, olla perheen kanssa ja nauttia ihanan lämpimistä keleistä ulkona. Nyt onkin ihan supervirkeä ja energinen olo lähteä uuteen viikkoon! :D
    T. Saltsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, todellakin hyvä balanssi olla pitää!;) Kuulostaa tosi ihanalta juhannukselta sielläkin!! :) Ja mahtavaa, että sait akut ladattua uuteen viikkoon! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia ja hyvä balanssi kaiken kanssa 😄 Mä keskityin syömiseen ;D Jumpataan sitten syksyllä kun saa taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Teidän cityjuhannus kuulosti tosi kivalta ja syömiseen keskittymiselle peukku myös! :D

      Poista
  6. Huomasitko,että "Hikinaama lenkin jälkeen"-kuvassa takanasi on 5 -jalkainen koira, tai joku olio :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elsa ja Milahan ne siellä! :) Viimeksi ainakin löytyi 4 jalkaa ja yksi häntä kummaltakin, mutta näyttää kyllä hassulta, oikeassa olet! :)

      Poista