maanantai 28. marraskuuta 2016

Treenipäiväkirja viikko 47

Heippahei ja kivaa maanantaita! Taas on pulkassa yksi treeniviikko, joka sujuikin oikein mukavasti. Mulla on treenimotivaatio tällä hetkellä kohdallaan ja viime viikon saldona olikin kaksi mukavaa juoksulenkkiä ja kolme lihaskuntoharjoitusta sisältäen yhden aamutreenin (woop)! Lisäksi olen tehnyt säännöllisesti  päivittäin coreputken treenejä (50 coreliikettä päivässä) ja huomaan kyllä coren vahvistuneen marraskuun aikana! Mutta, pidemmittä puheitta viime viikon treenipäiväkirjaan. 

Kuva sunnuntain pitkikseltä
Maanantai oli jälleen aktiivinen lepopäivä viikonlopun treenien jälkeen. Teimme aamulla Islan ja Milan kanssa reilun tunnin vaunulenkin kävellen ja iltapäivällä kävimme vielä puolen tunnin happihyppelyllä. 


Maanantain vaunulenkiltä

Tiistaina aamulla kävimme äitini ja koirien kanssa kävelyllä ja itsekin tuli muutamia kertoja spurttailtua koirien kanssa! Niillä oli energiaa vaikka muille jakaa. Päivän varsinaisena treeninä tein Treenaakotona.comin (mainoslinkki) viikon 47 HIIT-treenin, joka olikin oiva tiistai-illan treeni. HIIT-treenit ovat kyllä mahtavia siitä, että lyhyessä ajassa saa tehtyä todella tehokkaan harjoituksen. 

Keskiviikkona tein jotain sellaista, jota ei ole omalla treenirintamallani tapahtunut aikoihin..Nimittäin AAMUTREENIN! (Suut saa loksahtaa auki siellä puolen ruutua, sillä yllätin itsenikin, haha). Henri oli työmatkalla koko päivän, joten tiesin ettei treenille olisi muuten aikaa (Islan päikkäraika menisi töiden parissa), joten päätin laittaa kellon soimaan aamulla klo 6.15 ja hoitaa treenin pois alta heti aamusta! Tein Treenaakotona.comin viikon 47 käsipainotreenin ihanan Elinan johdolla ja se osoittautuikin loistovalinnaksi aamutreeniin. Treeni oli hyvä koko kropan lihaskuntoharjoitus, mutta kuitenkin temmoltaan sen verran rauhallinen, että se tuntui sopivalta heti aamutuimaan. Treenin kesto oli puolisen tuntia. Olin niin ylpeä itsestäni aamutreenin jälkeen ettette uskokaan! ;) 

Torstaille olin sopinut juoksutreffit ystäväni Jennyn kanssa. Onneksi olin sopinut, että mennään yhdessä juoksemaan, koska en tiedä olisinko päässyt yksin ovesta ulos pimeään ja tuuliseen marraskuiseen iltaan. Juostiin rauhallista vauhtia 10,5 kilometrin lenkki ja höpötettiin koko matka. Kutsun näitä tällaisia lenkkejä leikkisästi terapialenkeiksi, sillä sitä ne todella ovat. Jennykin auttoi taas minua ratkaisemaan mielessä pyörineen ongelman ja lenkiltä tulin takaisin mieli huomattavasti virkeämpänä. Keskivauhdista ei ole mitään hajua tältä lenkiltä, mutta eipä sillä niin väliä olekaan! :)




Perjantai oli aktiivinen lepopäivä ja kävimme silloin Juoksujalkaa-Lauran kanssa vaunulenkillä. 

Lauantain treeninä toimi tämä 30-minute-full-body workout Youtubesta, jossa tehtiin pääasiassa lihaskuntoliikkeitä kiertoharjoitteluna ja osassa liikkeitä käsipainoja apuna käyttäen. Hyvä treeni, jonka voisin tehdä uudestaankin. 



Sunnuntaina oli vuorossa viikonlopun juoksulenkki ja tällä kertaa olin sopinut juoksutreffit ystäväni Jutan kanssa. Emme olleet nähneet toisiamme pitkään aikaan, joten juteltavaa riitti! Kummallekin sopi juosta hieman pidempi lenkki ja päädyimmekin tekemään 15,5 kilometrin lenkuran. Pysähtelimme välillä ottamaan kuvia ja vauhtikin pysyi rauhallisena. Juoksu kulki mukavasti, tosin huomasin hengästyväni todella kovasti ylämäissä, kun yritin puhua samaan aikaan. Taitaa se juoksukunto olla sittenkin hieman huonontunut, mutta ei se mitään. Tässä on onneksi aikaa sitä kaivella esiin ennen kevättä! :) Kiitos vielä Jutta lenkkiseurasta! <3










Sellainen treeniviikko tällä kertaa! Nyt suunnittelemaan alustavasti ensi viikon treenejä (kirjoitan tätä sunnuntai-iltana)! :) Mikä oli teidän tämän viikon lempitreeni? Jatkuuko teillä juoksut läpi talven?

Kivaa uutta viikkoa!

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa

4 kommenttia:

  1. Kuulostaapa mukavalta ja peukut myös aamureenille! Mun lemppareihin lukeutui bodycompat taikka sitten pilkkopimeässä juostu 15kilsan pitkis. Musa soi korvilla ja oli jotenkin tosi siisti fiilis. En tajunnut, että oli NIIN pimeää enkä ottanut otsalamppua matkaan. Lähdin siis puol neljältä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanilta treeneiltä! <3 Ihan mahtavaa, että nähdään huomenna! :) jee!!

      Poista
  2. Ihanan aktiivinen viikko sulla :) Mä olen keskittynyt lähinnä salitreeneihin, mutta kävin 1,5 tunnin reippaalla kävelyllä yhtenä iltana ja vitsit miten piristi! Ja positiivisinta tietenkin oli se, että jalkaan ei sattunut yhtään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Riikka, kiitos kommentista! :) Mulla on ollut viime aikoina hyvä treeni boogi! :D Ihanaa, että sun jalka alkaa olla kunnossa ja oot päässyt treenailemaan! On varmasti hyvä fiilis! :)

      Poista