keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...(osa 7)

Heippahei! Kivaa syyskuuta tänne blogin puolelle! Ajattelin, että tänään voitaisiin pitkästä aikaa istahtaa virtuaalikahvittelemaan, sillä viime kerrasta on jo taas aikaa! Nappaa siis muki kahvia, teetä tai mitä tahansa tykkäät siemailla lukiessasi blogitekstiä ja aloitetaan! :) 



Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että viikonloppuna vietettiin mun rakkaan ystävän Jennyn polttareita! <3 Mulla on kunniatehtävä olla yksi neljästä kaasosta ja porukalla tietysti järjestettiin myös polttarit meidän rakkaalle morsiamelle. 



Meillä oli tosi mukava viikonloppu, joka sisälsi ensinnäkin ihan älyttömän määrän herkullista ruokaa! Aloitettiin lauantaiaamu brunssilla, jonne kaikki toi jotain ja voitte kuvitella, että pöytä oli herkkuja täynnä!





Mulla oli Aada mukana menossa koko päivän ja täytyy sanoa, että hän oli kyllä niin esimerkillisen kiltti vauva viikonlopun, että äiti sai olla ylpeä (ja nauttia vauvanhoidon ohella myös polttareista!) :) <3 Kiitos Aadamoni, saat tulla jatkossakin polttareihin! ;)




Oltiin yötä Karjalohjalla meidän sukumökillä, mikä toimi hyvin isolla porukalla. Syötiin illalla pizzaa ja salaattia sekä lisää herkkuja, saunottiin, naurettiin ja vähän kai itkettiinkin. Ihan huippuporukka ja taidamme kaikki odottaa jo häitä kovasti, että päästään juhlimaan kunnolla yhdessä! :)



Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että meillä alkoi maanantaina vähän uudenlainen arki, kun Isla aloitti päiväkodissa! Hän tulee jatkossa olemaan 3 päivää viikossa siellä ja alku on ainakin ollut tosi lupaava! <3 Hän on viihtynyt hyvin (oltiin ensin kaksi päivää harjoittelemassa, niin, että minä ja Aada oltiin mukana) ja tänään jo jäi yksin, koska tuntui viihtyvän niin hyvin. Vielä en tiedä miten tämä päivä on mennyt, mutta ainakin aamu oli mennyt hyvin! Hän tykkää kun on leikkikavereita, uusia aktiviteetteja, iso piha, jossa voi juosta ja leikkiä ja tietysti erilaisia leluja kuin kotona. Ruoka ei ole ensimmäisinä päivinä oikein maistunut, mutta se on kai aika yleistä. Parasta on kuitenkin, että hän on ollut intona menossa päiväkotiin ja jäänyt sinne iloisena. <3 Takapakkia voi tietysti tulla, mutta ainakin so far so good. Tosin ensimmäisten päivien havainto ei yllättänyt, että puolilla lapsista valui nokka, joten saa nähdä kuinka kauan kestää, että Isla on kipeänä.. sekin ilmeisen yleistä, kun aloittaa päiväkodin! Mutta, alku on ollut kuitenkin parempi kuin osasin odottaa ja siitä olen tosi iloinen! 


Päiväkotiin lähdössä maanantaina, ekana päivänä <3
Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että Islan päiväkodin aloitus tarkoitti jo ensimmäisenä päivänä, kun hän on ollut yksin siellä (tänään), että mulla ja Aadalla oli yhtäkkiä tosi paljon laatuaikaa ja mulla enemmän "omaa aikaa", kuin on vain vauva hoidettavana. Tehtiin pitkä aamulenkki kävellen ja löydettiin uusia ihania metsäpolkuja aika läheltä meitä, söin rauhassa lounasta, käytiin tekemässä kirpparilöytöjä (löysin tytöille syys-ja talvihaalareita!) ja nyt kirjoittelen rauhassa blogipostausta keskellä päivää, kun Aada nukkuu. Tuntuu ihan äitiyslomalta vol 2! :D <3 Koti on ihmeen rauhallinen ja hiljainen, mikä on aika ihanaa hetkellisesti, mutta ihanaa on myös mennä hakemaan Isla pian kotiin päiväkodista :) 



Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että..mulla oli tosiaan viime viikolla flunssaa, joka ei missään vaiheessa mennyt super pahaksi, mutta aiheutti sellaisen ärsyttävän puolikuntoisen olon, joka meinaa jatkua edelleen. Luulin, että se oli jo kokonaan selätetty sunnuntaina ja maanantaina, mutta alkoi uudelleen. Kurkku on vähän karhea ja nenää saa niistää ajoittain, mutta olo kuitenkin ihan ok.. Ihan paikallaan en malta pysyä, koska ei tunnu siltä, että pitäisi, mutta varsinaisia treenejä en nyt viitsi tehdä, ainakaan mitään mikä nostaa sykettä. Toivottavasti menisi pian ohi, koska mulla oli niin hyvä treenivire päällä! Tosin taitaa olla tällainen flunssa aika yleistä nyt monilla, mitä olen kuullut...


Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että mulla on blogin luonnosteksteissä postaukset vauvan 3kk kuulumisista (Aada täytti 3kk 1.9! Mihin tämä aika menee?!) ja omasta raskaudesta palautumisesta 3kk kohdalla. Koitan saada ne kirjoitettua lähiaikoina valmiiksi! :)


Siinä varmaan päällimmäiset kuulumiset siitä, mitä täällä on nyt meneillään! :) Mitä sun arkeen kuuluu? Mitä kertoisit, jos istuttaisiin kahville? :) 


Kivaa viikon jatkoa! 


-Karkki



Lue myös aikaisemmat kahvittelupostaukset:

Jos istuttaisiin kahvilla kertoisin että 6

Jos istuttaisiin kahvilla kertoisin, että 5
Jos istuttaisiin kahvilla...4
Jos istuttaisiin kahvilla...3

6 kommenttia:

  1. Tällaiset on kyllä niin kivoja postauksia :) Toki on nähnyt jotain kuulumisia jo Instagramissa, mutta blogiin saa niin paljon paremmin asiat kirjoitettua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit ja laitoit kommenttia :) Ja joo, mietin samaa, että oon tainnut kaikki nää jutut jo kertoa instassa, mutta en ehkä niin monisanaisesti... välillä ois helpompaa jos päivittäis vaan blogia kuten ennen vanhaan :) Kivaa loppuviikkoa sinne!

      Poista
  2. Moi Karkki! Teidän kuulumisia on aina kiva lukea. Meilläkin on syksy lähtenyt käyntiin uusissa merkeissä kun kuopuskin 6v. aloitti koulun. Täällähän tosiaan alkaa koulu vuotta aikaisemmin ja koulupäivät on pidempiä. Eli koulu alkaa aina 8:20 ja neljänä iltapäivänä on koulua 15:20 asti. Tosin lounastauko on 12-13:30 ja siis lähtökohtaisesti syödään kotona jos ei palvelua erikseen osta koululta. Nyt parannellaan täälläkin syksyn ensimmäistä flunssaa, toivottavasti ensi viikolla pääsee treenaamaan. Kivaa viikonloppua teille!
    Terkuin, Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Pia! Kiva aina kuulla myös sun kuulumisia! Ohhoh, siellä on aika pitkät koulupäivät sitten heti alkuunsa, mutta maassa toki maan tavalla. Toivottavasti sun flunssa pian hellittää tai on hellittänyt jo! Mulla tuntuisi nyt olevan ohi, enää ihan pientä nuhaa. Jos tosiaan ensi viikolla pääsisin minäkin kunnolla treenirytmiin kiinni :) Kivaa alkavaa viikkoa sinne!

      Poista
  3. No voi moro mitä sapuskoja polttareilla. Toi kakkupöytä. Huhhei, nams. :) Ihana uusi päiväkotilainenkin siellä. <3

    Kertoisin varmaankin kohtuu haastavasta työviikosta. TGIF! :D Ja siitä, että kävin kokeilemassa tänään uutta jumppaa fressillä, siinä oli step-lauta hyppelyjä ja ne ei oo siis yhtääään mun juttu. Aivan jalat sekaisin.. ja siis kysehän on TÄYSIN perusjutuista. Haha! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kyllä ihan mielettömät polttariherkut meillä! :D

      Voi vitsi, toivottavasti oot saanut viikonlopun aikana palauduttua haastavasta viime työviikosta! <3 Ja heh, oon ihan samanlainen, että step-lauta ja liiat pyörähdykset ja vaikeat askelkuviot ei luonnistu sitten yhtään :D Ehkä me vaan juostaan ja tehdään selkeitä lihaskuntotreenejä ;) Tosin välillä tekee kyllä hyvää mennä sinne mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla jotain uutta, kuten teit! Kivaa alkavaa viikkoa!

      Poista