perjantai 5. heinäkuuta 2013

Lomalla!

Jihuu lomalla seuraavat 2,5 viikkoa! Ihanaa! :) Loman aikana blogin päivittäminen voi olla vähän niin ja näin, mutta katsotaan miten onnistuu. Instagramiin varmasti laittelen kuitenkin kuvia (karoliina_I)  :) 

Tänään aloitin loman lihaskuntotreenillä. Kävin pitkästä aikaa Elixian Powerissa ja teki kyllä hyvää nostella painoja! Lihaskuntotreenaaminen painojen kanssa on jäänyt turhan vähälle viime aikoina, vaikka lihaskuntoa on muuten tullutkin tehtyä. Powerin lisäksi tein alku-ja loppulämmittelyt crossarilla ja noin 10 minuutin keskivartalotreenin. 

Toivottavasti helteiset kelit jatkuisivat! Tosin ensi viikonloppuna Pullukan puolikkaalla saa kyllä omasta puolestani olla hieman viileämpää :) Lähdetään Vierumäelle perjantaina ja lauantaina sitten luvassa minulle tämän vuoden toinen puolikas. Ennakko-odotuksia ei oikein ole, katsotaan mikä on päivän kunto. Pääasia on pitää hauskaa ja nauttia juoksusta! :)

Jaksaa jaksaa! ;) (Montakohan kertaa Hedberg kuulee tämän puolikkaansa aikana?) :D

Ihanaa heinäkuuta! :)

-Karoliina

4 kommenttia:

 1. Hyvää ja rentouttavaa lomaa sulle! :) Itte tuun vasta perästä, tai siis sun jälkeen... jaksaa, jaksaa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa sinulle ja minulle! :) kesän parhaat hetket käsillä juuri nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Tiinuska!!:) Tällä lomalaisella kestää tämä kommentteihin vastaaminenkin melkein loman verran! ;) Ihanaa loman jatkoa!

   Poista