tiistai 14. lokakuuta 2014

Runforest-kilpailun voittaja + polkujuoksuinnostus!

Heippahei! Runforest.fi-kilpailun voittaja on arvottu ja hän on: Sara Kukkonen! Paljon onnea Sara!!! :) Laitan sinulle sähköpostia tämän päivän aikana! Voittajalle on siis luvassa tämä ihana juoksupaita:


http://www.runforest.fi/casall-affix-pitkahihainen-juoksupaita-thunder.html

True Random Number Generator  37Powered by RANDOM.OR
37)
Ottaisin Casall unit print 7/8 juoksutrikoot, aivan upeat ja sellaiset olisi todella tarpeen! :)

Sara.kukkonen60@gmail.com


Kiitos vielä kaikille kilpailuun osallistuneille! Tuli kivoja kommentteja, ja oli mukavaa, että joillekin teistä Runforest.fi ei ollut aikaisemmin tuttu ja löysitte sen tätä kautta. Nopealla vilkaisulla vaikuttaa, että meidän "asiantuntijaraadin" mukaan kivoin tuote oli tämä alla oleva ihana takki! Tämä oli myös oma suosikkini Casallin tuotteista! Myös paljon muita kivoja suosikkeja löytyi :) 


http://www.runforest.fi/casall-beamline-running-jacket.html
Täällä on palautuminen Vantaan puolikkaan jälkeen lähtenyt vähitellen käyntiin! Suunnitelmana on ottaa melkoisen kevyesti tämä viikko, koska en halua nyt takapakkia loukkaantumisten suhteen. Aion loppuviikosta palata ryhmäliikunnan pariin ja lauantaina ainakin on luvassa juoksua, mutta ei ihan normaalia lenkkiä tällä kertaa! :)

Viime aikoina olen lukenut ihan mielettömästi hehkutusta polkujuoksemisesta, ja täytyy sanoa, että hehkutus on vienyt minuakin mennessään. Niin paljon, että nyt on aika lähteä kokeilemaan tätä juoksun muotoa, jossa alustana voi olla käytännössä mitä vaan poluista juurakkoon, kallioihin ja suohon!  Ihana Sporttaillaan-blogin Hanna, joka toissa viikonloppuna juoksi upeasti Vaarojen-maratonin (maasto/polkujuoksumaraton) järjestää tulevana lauantaina yhteislenkin lukijoille Espoon Pirttimäen poluilla! (Toivon tosin ettei Hanna vie meitä suohon ekalla kerralla!! :D) Kun Hanna kertoi tästä polkujuoksukokeilusta, olin intopinkeänä ilmoittautumassa mukaan! Polkujuoksua ei opi ilman, että alkaa vähitellen juoksemaan poluilla ja maastossa. Odotan innolla tätä lenkkiä ja samalla myös kauhulla…kuinka kauan kestää ennen kuin olen rähmälläni tantereessa? Se selviää lauantaina! Tule sinäkin mukaan, ilmoittaudu Hannalle: hanna.taimen(a)gmail.com. Toivottavasti nähdään lauantaina! 

Kivaa tiistaita!! :)

-Karoliina

2 kommenttia:

 1. Hei olen29-vuotias nainen aloitin juoksuharrastuksen
  alkukesästä. Painan 49 kiloa ja olen 163 pitkä.
  Mistähän johtuu että en jaksa juosta sataa metriä pidempään
  kerralla hengästyn niin paljon. Onkohan mulla verisuonet tukossa
  vai mikä lie harrastan myös step-aerobickiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kommentista! :) Hmm…todella vaikea sanoa, koska et anna sen enempää tietoa esim. liikuntataustoistasi. Minäkään en tosin ole ammattilainen enkä asiantuntija millään tasolla, mutta alkuun ehkä lähtisin miettimään juoksuvauhtia. Onko se sellainen, että pystyt puhumaan samalla kun juokset? Onko peruskuntosi hyvä? Teetkö liikuntaa peruskestävyysalueella (sellaista treeniä, jossa et hengästy kovasti ja pystyt samalla juttelemaan vaikkapa kaverin kanssa), oletko syönyt/juonut/levännyt tarpeeksi ennen treeniä? Syitä voi olla monia, mutta lähtisin ainakin siitä, että aloita juoksu tosi rauhallisesti ja vuorottele alkuun kävelyä ja juoksua, jotta syke ei pääse nousemaan liikaa. Tsemppiä juoksuharrastukseen! :)

   Poista