keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Omat suosikkiblogini

Heippa! Sain jokin aika sitten kommenttiboksiin pyynnön kertoa blogeista, joita itse seuraan. Kuten olen maininnut aikaisemminkin, luen ja seuraan paljon blogeja. Blogien kautta pystyn muun muassa inspiroitumaan, motivoitumaan, etsimään tietoa ja seuraamaan kiinnostavien tyyppien elämää. Vuosien varrella seurattavia blogeja on kertynyt runsaasti, ja aihealueet ovat laajentuneet pelkistä treeniblogeista lifestyle blogeihin ja perheblogeihin sekä myös ammatillisen kiinnostuksen myötä sosiaalista mediaa ja markkinointiviestintää käsitteleviin blogeihin. Kiinnostus erilaisiin blogeihin vaihtelee hieman omien mielenkiinnon kohteiden mukaan. Samalla tavalla huomaan tapahtuvan myös oman blogin kirjoittamisssa. Candy on the Run keskittyi aluksi pelkästään treenailuun, mutta elämän viedessä eteenpäin ovat kirjoitusaiheet täälläkin laajentuneet pelkästä treenien kuvailusta ja listaamisesta myös muihin aiheisiin. Itse koen sen luonnolliseksi ja huomaankin, että omat suosikkiblogini ovat tällä hetkellä juuri niitä, joissa aiheet ovat hieman monipuolisempia. 


Kuva: täältä

Eniten seuraan blogeja Bloggerin kautta, mutta myös Bloglovin on kätevä blogien seuraamiseen. Uusia luettavia blogeja pongailen usein toisten blogien kautta. Listailen tähän alle omalta lukulistaltani löytyviä tämän hetkisiä blogisuosikkeja. Toivottavasti löydät listalta jotain uutta luettavaa itsellesi. Jos mieleen tulee hyviä blogeja näistä aihepiireistä niin linkkaile ihmeessä kommenttiboksiin! :) 


Sosiaalinen media/Markkinointiviestintä-blogeja

Someco
Mediakix
Jeff Bullas 


Ulkomaalaisia suosikkeja lifestyle/hyvinvointi/treeni

Cupcakes and Cashmere
Carrots n cake 
Peanut Butter Fingers
Helthy Happier Bear
Fannetastic Food
Fitnessista
Hungry Runner GirlLöytyykö listalta tuttuja blogeja ja/tai uusia tuttavuuksia? Mikä on teille parasta aikaa lukea blogeja? Luetko ylipäätään paljon blogeja vai seuraatko vain muutamia? Vaihteleeko omat suosikit samalla tavalla kuin mullakin, elämäntilanteen ja kiinnostusten mukaan? 

Kivaa keskiviikkoa, me lähdetään nyt Milan kanssa lenkille mun äidin ja Elsan kanssa! Ja sen jälkeen taidan suunnata kirpparikierrokselle katsomaan vähän lisää juttuja vauvalle! :) #mammalomalla

-Karoliina14 kommenttia:

 1. Kiitos imartelevasta maininnasta, Karkki!

  Lista vaikuttaa todella hyvältä - paljon mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Itsekin lukeudut (edelleen) suosikkeihini ja samoja suosikkeja löytyy myös mun listalta kuin sulta. Pari uuttakin mielenkiintoista löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyi uusia tuttavuuksia ja myös, että tykkäät käydä täällä lukemassa! :)

   Poista
 3. Kiitti vinkeistä! Pitääpä käydä tutustumassa niihin, jotka ei vielä olleet tuttuja :) Ja kyllä vaihtelee ne aktiivisesti seuratut blogit aina vähän elämäntilanteen mukaan... Lempparit kuitenkin pysyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Käy ihmeessä tutustumassa! Vain super hyviä blogeja on tolla listalla! ;) Ja jep, sama täällä..ne ihan lempparit vaan pysyy, johtunee siitä, että niihin on jo muodostanut sellaisen siteen, ettei sitä ihan helposti rikota! :)

   Poista
 4. Hei Karkki! Kiinnostaisiko sinua tämä blogi: http://todayimunstoppable.fitfashion.fi/ ? Löysin itse kyseisen blogin liikuntajuttuja etsiessäni samoin kuin sinunkin blogisi. Tämä blogi on myös hyvä esimerkki siitä, miten blogi elää kirjoittajansa elämäntilanteen mukana. Listallasi on samoja Treeni-blogeja kuin mitä itsekin luen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos vinkistä! :) Olen toisinaan käynyt lueskelemassa tuota blogia ja se vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta! Etenkin, kun kirjoittaja on melko samassa tilanteessa kuin itse! Pitääkin mennä kurkkimaan sinne taas! Kivaa viikonloppua sulle ja kiva kun kommentoit!

   Poista
 5. Kiva postaus Karkki! Vaikka monta blogia tiedänkin ja useaa seuraan, niin kuitenkin taas löytyi uusia. Olen myös huomannut, että kiinnostuksen kohteet vaihtelevat aika paljon oman elämäntilanteen mukaan. Ja välillä taas palaa vanhaan tuttuun blogiin pienen tauon jälkeen. :) Mukavaa viikonloppua!
  -Hilla http://cloudberryslife.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hilla! :) Kiva, jos löytyi uutta luettavaa! Ja mukavaa alkavaa uutta viikkoa! <3

   Poista
 6. Hei kiva postaus! Näin syksyllä innostuu taas enemmän lueskelemaan blogeja, joten pitääpä tutustua sun lukulistoihin:)

  VastaaPoista
 7. En ole pitkään aikaan ehtinyt lueskella blogeja, mutta näin tilastoista että sun blogista on tullut normaalia enemmän kävijöitä meidän suuntaan, tämä selittääkin asian :) Kiitos! :) Pitääkin tutustua noihin muihin sun suosikkeihin, muutamia tuttuja siellä näyttääkin olevan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Kiva, jos on tullut liikennettä! Tällä tavalla just moni löytää uusia blogeja! :)

   Poista