perjantai 27. tammikuuta 2017

Florida here we come!

Heippahei!! Kun luette tätä, niin me ollaan jo reissun päällä matkalla kohti Floridaa! Pitäkäähän peukkuja, että lennot menee hyvin! :) Tämä viikko on ollut aika perinteinen reissuunlähtö/kisaviikko siinä mielessä, että mulla on ollut koko viikon sellainen olo, että tulen kipeäksi, mutta ainakaan vielä en ole kunnolla tullut (onneksi, koputtaa puuta!). Vähän sellaista kurkun karheutta ja lihassärkyä on ollut ilmassa, mutta toivotaan, ettei nyt tule mitään isompaa ainakaan ennen sunnuntaita, koska mä haluan juoksemaan!! Tämähän oli ihan sama juttu kolme vuotta sitten, kun juoksin Miamin puolikkaan viimeksi, mutta silloin olin viikolla ihan kunnolla kipeänä ja sain jännittää loppuun asti, että miten olo tulee etenemään. Ja usein kisaviikoilla on sellainen olo, että tulee kipeäksi. En tiedä mikä siinä on? Alitajuista stressiä? En ainakaan tietääkseni jännitä kauheasti, muuta kuin sitä, että tulenko kipeäksi vai en..heh. Ehkä se on juuri se. 

Vähän fiilistelyä viimevuotisilla kuvilla :)

<3 :D 
En ole sitten tällä viikolla juossut yhtään enkä muutenkaan treenannut pikku jumppaa lukuunottamatta, joten jalat on ainakin saaneet levätä sunnuntaita varten! :D Kisa-asu on sunnuntaille suunniteltu ja valmiina ja muutenkin olen miettinyt hieman syömisiä ja juomisia, mutta aika rennolla asenteella mennään. Tavoitteena on nauttia tunnelmasta ja juosta mukava treenipitkis. Meidän suunnitelmissa on mennä Miami Maratonin expoon lauantaina ja odotan sitä jo tosi innolla! En ole koskaan käynyt oikeasti isossa juoksutapahtuma expossa, joten on hauska nähdä, mitä kaikkea sieltä löytyykään! :) 


Kuinka pieni I olikaan viime vuonna?? <3


Reissukuulumisia ja juoksufiilistelyjä voitte seurata mun Instagramista. Blogi saattaa päivittyä myös reissun aikana, mutta katsotaan. Se voi myös olla hiljainen muutaman viikon, mennään fiiliksen mukaan! :)

Ihan mahtavaa tammikuun loppua ja viikonloppua teille! <3

Reissufiiliksissä, 
Karoliina
8 kommenttia:

 1. Tsemppiä kisaan ja ihanaa reissua! Täällä jäätikön keskellä odotellaan aurinkoisia matkakuvia ja kisarapsaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! 😊joo, rapsa tulee ehdottomasti jossain kohtaa!

   Poista
 2. Ihanaa reissua ja toivottavasti pääset juoksemaan! Nauti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juoksemaan pääsin! Flunssa onneksi jäi Suomeen! 😊

   Poista
 3. Miten lennot sujuivat Islan kanssa?
  Bertta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tosi hyvin sujui! Saatiin pitkälle lennolle Islalle onneksi oma paikka, joten helpotti paljon! Nukkui pari tuntia ja sitten kaikenlaista puuhaa! Ipadi oli kyllä pelastaja monessa kohtaa, samoin kuin eväät! 😊

   Poista