maanantai 23. tammikuuta 2017

Ihana ulkoiluviikonloppu

Voi että oli upea sää viikonloppuna! Aurinko paistoi ja ilmassa oli niin paljon kevään merkkejä, että tuntui siltä, kuin oltaisiin jo pidemmällä keväässä kuin vasta tammikuussa! Lauantaiaamuna kävin juoksemassa viimeisen varsinaisen treenin ennen Miamin puolimaratonia, joka juostaan tämän viikon sunnuntaina. Juoksin tempoharjoituksen, jossa tempovauhtini oli n. 5.25-5.30min/km. Tuntui ihanalta juosta pitkästä aikaa vähän kovempaa, vaikka vauhdin ylläpitämiseksi joutuikin tekemään hieman töitä! Vauhdit ovat tässä talven aikana kadonneet muille maille, mutta eiköhän ne sieltä taas kaiveta esiin kevään tullen. Jotenkin kevään merkit ilmassa saavat juoksuaskeleeseenkin vähän extra pontta. Kun kuvittelee mielessään tulevien juoksutapahtumien maaliviivan ylittämisen, niin juoksumotivaatio nousee entisestään! Fiilis vähän reippaamman lenkin jälkeen oli ihan huippu! Kokonaispituudeksi lenkille tuli 12km sisältäen alku-ja loppuverkan.
Sunnuntaina käytiin aamupäivällä koko perhe pitkästä aikaa yhdessä kävelyllä ja nauttimassa aurinkoisesta säästä! Olipa kivaa ulkoilla yhdessä koko porukka. Viime aikoina aikataulut ovat menneet sen verran ristiin, ettei olla  käyty kaikki yhdessä kävelyllä aikoihin, mutta täytyy ottaa se taas tavaksi viikonloppuihin mahdollisimman usein. Taaperoinenkin viihtyy rattaissa paremmin, kun on isikin mukana kävelylenkillä! :) Sunnuntai-iltapäivänä tein vielä 30 minuutin lihaskuntotreenin painottuen ylävartaloon ja sitten olikin viikonlopun liikuntahommat pulkassa. Muuten viikonloppu meni varsin rauhallisissa merkeissä matkakuumetta potien! ;) Tuntuu siltä, että joka toinen lause mitä täällä puhutaan on jotain reissuun liittyvää, joten sitä tosiaan odotetaan kovasti. Tällä viikolla onkin paljon pakkaushommia, viimeisiä työjuttuja ennen lomaa jne. joten eiköhän nämä neljä päivää mene hujauksessa! 

Miten sun viikonloppu sujui? Hyvää alkanutta viikkoa! 

-Karoliina 

Ps. Juoksubloggaajat, käykää linkittämässä bloginne edelliseen postaukseen niin kootaan niistä lista! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana aurinko ja jeee juoksufiiliksille! Ja voi vitsit. Niiiiin huippua tuo teidän reissu. Mukavia valmisteluita ja nautinnollista lomaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihanaa, kun juoksu kulkee ja ihanaa kun aurinko paistaa! <3 Sieltä se kevät tulee! Kiitos, nyt mulla on taas sellainen olo, että tuleeko flunssa..apua! Pidetään peukkuja, ettei!! Ihanaa viikkoa!

      Poista