sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Juoksublogit 2017: linkitä blogisi!

Heippahei! Viime vuonna tein tämän samanlaisen postauksen ja kokosin listan aktiivisista juoksublogeista. Ajattelin, että lista olisi taas mukava päivittää ja mahdollisesti löytää uusia kivoja blogeja lukulistalle. Nyt haetaan siis blogeja, joissa juoksu on isossa osassa (myös polkujuoksu!). Pelkästään juoksusta ei ole pakko kirjoittaa, mutta juokseminen tulisi olla yksi blogin kantavista teemoista. Jos haluat oman blogisi JUOKSUBLOGIT 2017- listalle, linkitä se tämän postauksen kommenttiosioon ja lisää mukaan lyhyt kuvaus blogista. Tällä kertaa ajattelin laittaa myös kuvaukset mukaan listalle, niin blogeista saa heti paremman kuvan. 

Jos sinulla ei ole omaa blogia, voit mielellään linkittää kommenttiboksiin suosikkijuoksublogisi suomalaisista juoksublogeista! :) 

Taas uusia blogituttavuuksia innolla odotellen! 

-Karoliina 28 kommenttia:

 1. moi! kiva tää lista, voi itekin tulla kattelemaan uusiakin tuttavuuksia.
  43 vuotias nainen , tein 3 vuotta sitten elämäntaparemontin ja hurahdin juoksuun. juoksussa haluan kehittyä ja kokea lisää.. pääasiassa liikuntaa, myös muita juttuja , mitä tulee touhuttua.http://juoksujalkavipattaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kai polkujuoksuun painottuva blogi mahtuu myös listalle? ;)
  http://sporttaillaan.com -> Blogia kirjoittelee pian kolmekymppinen, liikunnasta voimaa ja onnea saava nainen. Blogissa fiilistellään kaunista luontoa ja jaetaan liikunnan iloa eteenpäin. :)

  VastaaPoista
 3. Huippu juttu tää lista. Vasta blogin perustaneena olen yrittänyt hakea juoksuaiheisia blogeja ja muutaman löytänytkin, kuten sinut :D . Mun blogissa on vasta vähän juttuja mutta tulee painottumaan nimen omaan juoksuun. Tässä esittely:
  Yksinäinen lenkkeilijä talven ihmemaassa.
  Seuranaan koira, musiikki ja omat lentävät ajatukset.
  Kamppailee kaamosväsymystä vastaan, opetellen löytämään tasapainon niin henkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiin
  Tervetuloa tutustumaan ja lukijaksi :D

  VastaaPoista
 4. Jee, näistä löysin itse viime vuonna lisää lukemista. :)

  Lenkillä pilkkujen kanssa: http://pilkkujenkanssa.blogspot.fi

  33 v kahden reippaan koululaisen äiti kirjoittaa juoksemisesta, "päämatkana" tai suosikkimatkana maraton. Takana enkkavuosi ja edessä toivottavasti myös. :D Perusharjoittelussa on kiinteästi mukana meidän koirat, josta blogin nimikin tulee.

  VastaaPoista
 5. Juoksuttaa blogi on aktivoitumassa taas, kun pääsin raskauden ja synnytyksen jälkeen taas juoksemaan :) Luvassa tänä vuonna on kunnon parantamista, treenikoosteita ja toivottavasti myös kisaraportteja.
  Juoksuttaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Valmistaudun ekalle maratonille syksyllä ja bloggaan muutenkin monipuolisesti treeneistäni Heiluva Setä blogissa. Vaikka kilometreja on jo mittarissa ja ikääkin 47 v tavoite on edelleen, että setä jaksaa heilua monipuolisesti ja maltillisesti.

  https://heiluvaseta.wordpress.com/

  VastaaPoista
 7. Yksi päivä elämästä-blogissa juoksufiiliksistä ja kaikesta sen ympärillä kirjoittelen minä, reilu 40-vuotias 3 vuotta sitten juoksun löytänyt entinen sohvaperuna Turusta. 3 lasta, joista 2 jo aikuisia ja yksi teini sekä mies ja 4-vuotias Cairnin terrieri löytyy myös mun perheestä. Tähän mennessä on tullut juostua yksi 10 km, muutama puolimaratoni, yksi maratoni maaliin asti ja ensi kesälle tavoitteina on puolikkaan ja kympin ennätys, sekä kesän kovin haaste 30 km tunturissa NutsPallaksessa. Mukana myös HCR:ssä ekaa kertaa ja ensi tiistaina tulossa Helsinkiin sen tiimoilta :)
  Blogi löytyy täältä -> http://yksipaivaelamasta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Jeij, lisää blogeja lukulistalle! :)

  http://bluefull.blogspot.fi

  18-vuotiaan lukiolaisen (vielä hetken) tarinointia juoksusta ylä-ja alamäkineen. Plakkarissa kaksi maaliin asti selvittyä puolikasta sekä yksi täysin penkin alle mennyt kausi, kova into jo ensi kauteen. Toki juoksun lisäksi kirjoittelen myös hieman muustakin aina raakakakuista sauvakävelyyn ja kaikkea siltä väliltä!

  VastaaPoista
 9. Ja mainostan vielä mun juoksuohjaajan Annin blogia :)
  http://www.lily.fi/blogit/kilometritehtailija

  VastaaPoista
 10. Jannan askeleita lenkkipoluilla ja muutenkin elämässä. Treeni- ja kisaraportteja.

  VastaaPoista
 11. Run like a moose - Hirveetä menoa!

  Blogi kuuluu 4- ja 9-vuotiaiden lasten äidille, jonka sydän sykkii urheilulle ja liikunnalle <3 <3 Juoksemisesta olen tykännyt aina ja se saa minut voimaan paremmin. Juoksen yksin, kavereiden kanssa, koiran kanssa ja lasten kanssa. Tavoitteenani on pysyä kunnossa ja oppia treenaamaan paremmin sekä parantaa vuosia sitten juoksemiani ennätyksiä. Haluan mielelläni jakaa juoksuiloa myös muille, siksi kirjoitan juoksublogia. Olisi hienoa, jos jokainen löytäisi oman tapansa nauttia juoksemisesta. =) Blogin nimessä on kuvaus juoksutavastani - eräs juoksukoulun valmentaja nimittäin sanoi minun juoksevan kuin hirvi.. mitä se sitten tarkoittikaan..??!! =) =)

  Run likea a moose - Hirveetä menoa / http://hirveetamenoa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Löysin viime vuoden listaltasi monta uutta ja mielenkiintoista blogia ja kiinnostuin itsekkin kirjoittamaan juoksublogia. Olen vasta alkutaipaleella kirjoittamisessa, mutta hitaasti hyvää tulee! Kirjoitan harjoittelusta, kisoista ja juoksumatkoista. Hurahdin juoksuun uudelleen muutama vuosi sitten, kun sain enemmän omaa aikaa tyttöjeni kasvaessa "isoksi". Blogi löytyy http://runforfunpia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. Juoksuun hurahtanut ja ultra polkujuoksukisoihin treenaava kahden lapsen äiti jaarittelee blogissaan kaikkea juoksusta, hyvinvoinnista ja lifestylesta. http://mywayofhealthyliving.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Mun blogi ei ole pelkkää juoksua, mutta iso osa kuitenkin. Varsinkin kun nyt raskauden jälkeen pääsen taas juoksemaan kohti kevään tavoitetta HCRunia. 😊🙌 Juoksu on ollut monta vuotta jo ykköslajini, tapa rentoutua, pitää yllä kuntoa ja tutustua juoksukavereihin, kuten suhun. 🙆💕

  VastaaPoista
 15. Hei, onpas kiva, kun kokoat juoksuaiheisia blogeja, varmasti itsekin tulen löytämään monta uutta ja mielenkiintoista blogia. :) Ja muutenkin mukava blogi Sinulla. Itse olen vasta alkumetreillä blogin kirjoittamisessa. Blogi löytyy osoitteesta www.sporttipakka.fi. Blogin kuvaus voisi olla vaikka seuraavanlainen: "Sporttipakka on blogi liikunnasta ja sen synnyttämistä ajatuksista. Blogia kirjoittaa reilu kolmikymppinen kiinteistötieteilijä ja rauhallisten aamujen fiilistelijä, joka rakastaa ulkourheilua ja luonnossa liikkumista. Mielekkäimmät lajit tällä hetkellä ovat hiihto, juoksu, sali ja maastopyöräily ja siksi tekstit painottuvatkin aika pitkälti näihin. Tervetuloa seuraamaan!"

  VastaaPoista
 16. Hei jee, kivaa! Toivottavasti tätä kautta löytyisikin uutta luettavaa. Juoksublogiyhteisö on huippu! :)

  Juoksuaskeleet.blogspot.fi
  Blogissani höpistään juoksujutuista, lumoudutaan luonnosta, iloitaan elämästä ja nautitaan jokaisesta (juoksu)askeleesta. Blogissani voi seurata myös erilaisia haasteitani, joita kehittelen itselleni välillä varsin extempore. :) Parasta kuitenkin nauttia matkan teosta, edetä askel kerrallaan ja iloita elämästä tässä ja nyt! :)

  VastaaPoista
 17. Hei! Mun blogini löytyy osoitteesta : http://juoksuhullunvaimo.blogspot.fi

  Siellä: Juoksuhullun vaimo, itsekkin juoksuun hurahtanut kolmen lapsen äiti ja entinen sohvaperuna kijoittelee omista ja miehensä treeneistä. Omana tavoitteena on selvitä syksyllä toisesta maratonista, kun taas mies haaveilee jo ultramatkoista.

  VastaaPoista
 18. http://wannabejuoksija.blogspot.fi

  Takana monia kilometrejä, edessä toivottavasti vielä enemmän. Tällä hetkellä esikoistaan odottavan tulevan äidin (3/3017) urheilullista elämää.

  VastaaPoista
 19. Kiva juttu tuo lista, nyt jo löytyi uusia blogeja!
  Lenkkareiden viemää -blogissa ajatuksiaan ylös kirjaa perheenäiti, joka löysi kolme vuotta sitten äitiyslomalla liikkumisen ilon. Juoksun riemu syttyi vähän myöhemmin, vuoden 2017 päätavoite on selvittää ensimmäinen puolimaraton. :)
  https://lenkkareidenviemaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 20. Linkkaan minäkin, eli blogin nimi on Running Diaries ja se on osoitteessa juostenolenjoperilla.blogspot.fi

  Juoksen kohti vaihtelevia tavoitteita, tällä hetkellä edessä siintää Hampurin maraton, jolle mieheni kanssa otamme huhtikuussa osaa. Siviilissä olen kahden lapsen äiti ja tällä hetkellä opintovapaalla.

  VastaaPoista
 21. Tanja jo tuolla ylempänä linkkasikin blogini. Tässä kuitenkin vielä kooste:

  Kilometritehtailija
  Juoksuohjaaja, juoksija, juristi ja ultramatkaaja, joka tehtailee itselleen, blogin lukijoille ja juoksukoululaisille kilometrejä. Blogissa juoksun perusteita, juoksumatkoja, juoksuhömppää, ajatuksia muusta liikunnasta ja aivan juoksuun kuulumattomia muita ajatuksia.

  Blogi: http://www.lily.fi/blogit/kilometritehtailija

  Tervetuloa lukemaan :)

  VastaaPoista
 22. luontoloinen.blogspot.fi

  Blogin nimi juontaa suoraan aihepiiristä. Liikuntaa, luontoa, hyvinvointia, vaeltamista, rekikoiria ja vähän muitakin juttuja. Ensimmäinen ultrakisa muuten tulossa toukokuussa!

  VastaaPoista
 23. Pikkuliten
  Ajatuksia lenkkipolulta ja sen vierestä.

  Pikkuliteniä kirjoittaa Poppis, 40+ helsinkiläinen kuntomaratoonari, joka löysi 20 maratonin jälkeen elämäntapaansa juoksuun uuden vaihteen. Tule seuraamaan, kuinka fiilisjuoksijalta sujuu tavoitteellinen treenaus ja sykkeiden tuijottelu. Blogissa juostaan kohti uutta ennätystä hymyssä suin ja turhia nipottamatta. Mukana menossa myös 8- ja 10-vuotiaat naperot ja lapsiperhelogistiikan ihanuus.

  http://pikkuliten.blogspot.com

  VastaaPoista
 24. Hei! Olipa hyvä löytää blogisi tässä kun itse räpistelen juoksukuntoon raskauden ja synnytyksen jälkeen.
  "Itsensä lievästi epäurheilijamaiseksi kokevan muusikkoäidin puolimaraton oli jo lähellä toteutumista, kun perheen toinen lapsi ilmoitti tulostaan. Nyt pikkulapsiarjessa pyristellään jälleen juoksukuntoon." Tätä projektia voi seurata osoitteessa puskistapuolikkaalle.blogspot.fi.

  VastaaPoista
 25. Linkkaan tänne pari blogia, joita itse seuraan:

  Takomorunners Anna:
  Olen 29-vuotias kuntoilija ja hurahtanut täysin juoksemiseen. Nautin liikunnan tuomasta hyvästä olosta ja siksi lenkille tulee lähdettyä säällä kuin säällä. Lappujuoksujakin keräilen juoksukilpailujen mahtavan ilmapiirin takia useamman kerran vuodessa. Joillekin juoksu on silkkaa kidutusta, minulle se suo onnellisuutta! ;) Toivottavasti viihdyt blogini parissa!

  http://takomorunnersanna.blogspot.fi/

  Askel ja Unelma kerrallaan:

  Olen 44-vuotias liikkumista ja lukemista rakastava helsinkiläinen.
  Koululiikunnan inhoajasta kasvoi harrastelijaliikkuja, joka kurkottelee omiin unelmiinsa askel ja sekunti kerrallaan. Samalla koetan pitää mielessä, että päämääränä on hyvä olo sekä itselle hyvää mieltä ja sopivasti haasteita tuova tekeminen.
  Perinteisen kympin tytön kompastuskivenä on muihin vertaaminen, vaikka tiedän liikkuvani vain itseni ja hyvinvointini vuoksi. Omakuva ei ole liikkuvan naisen kuva, vaan jotain muuta. Samalla tiedän olevani nyt fyysisesti paremmassa kunnossa kuin lukiolaisena tai opiskelijatyttönä.
  Tällä blogilla haaveilen antavani jotain myös sinulle. Ehkä se on kipinä kokeilla juoksemista tai innostus lähteä jooga-tunnille.
  Minulle tämä on kanava ajatella ääneen ja muistaa edetä askel ja unelma kerrallaan omalla tasollani ja tavallani. Rivien välistä on kenties luettavissa toisenlaisia liikkumiskokemuksia ja esteiden ylittämisiä.

  http://sarijalenkkarit.blogspot.fi/

  Toivottavasti löydätte myös näiden aloittelevien juoksubloggaajien pariin!

  Lukuintoa ja juoksuiloa!

  VastaaPoista
 26. Hei.
  Tässä mun blogi, joka sai alkunsa yhteistyössä ystävän kanssa, mutta nykyään päivitän sitä yksin. Aiheena liikkuminen ja liikuttaminen sekä hyvinvointi. Lajeina mm suunnistus, juoksu, pyöräily, hiihto...lähes kaikkea olen valmis kokeilemaan.

  "Kirjoittelen mulle tärkeistä asioista; liikunnasta, luonnosta ja oman elämän hyvinvoinnista. Liikkuminen on aina ollut osa mun elämää ja nyt se on vieläkin enemmän kun kouluttauduin liikunta-alan ammattilaiseksi ja lisenssoiduksi Personal Traineriksi. Haluan jakaa liikunnan iloa ja avaimia valintoihin, joita elämässämme teemme. Tervetuloa mukaan :D!"

  http://metwotraining.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. http://taivaanrannanjuoksija.blogspot.fi/

  Ehkäpä uskaltaudun lisäämään blogini listaan, nyt kun olen pitkään kestäneiden polvi- ja selkävaivojen jälkeen pikkuhiljaa aloittelemassa taas juoksua. Ennen vaivoja olin hidas, mutta superinnostunut hölkkääjä, jolla oli takana yksi kokonainen maraton ja muutama puolikas. Nyt olen vielä hitaampi ja varovaisen toiveikas hölkkääjä, joka yrittää kuntoutua ja hissukseen treenata niin, että kesällä pystyisin taas juoksemaan puolikkaan.

  VastaaPoista