keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Juoksukevään kohokohta: Helsinki City Run

Mulla oli tiistaina kesken matkavalmistelujen ilo osallistua Sportyfeel Helsinki City Runin pressitilaisuuteen, jossa esiteltiin uusi HCR:n ja Sportyfeelin yhteistyö. Lanseeraustilaisuus sai taas aikaiseksi sellaisen juoksukipinän ja innostuksen, ettei ole tosikaan! Oli ihanan inspiroivaa nähdä paljon tuttuja juoksubloggaajia ja muita juoksusta innostuneita paikan päällä. HCR:n lähestyminen on aina sellainen varma kevään merkki!

Kuva: Onevision

HCR on mulle henkilökohtaisesti tärkeä ja erityinen juoksutapahtuma, sillä se oli ensimmäinen puolimaraton, jonka juoksin vuonna 2010. Se sytytti todellisen innostuksen ja rakkauden juoksua kohtaan. Viime vuosina olen ollut myös tiiviisti mukana HCR jutuissa muun muassa HCR Street teamin kautta. Tämän kevään HCR tulee olemaan mun seitsemäs kerta kyseisen tapahtuman lähtöviivalla ja olen tapahtuman tulevista uudistuksista todella innoissani. HCR:n reitti oli viime vuonna hyvä, mutta tänä vuonna se tulee  olemaan vielä parempi. Reitistä tulee paljon tasaisempi ja nopeampi! Woop woop! Tykkään myös siitä, että reitti menee osittain asfalttia (suurimmaksi osaksi), mutta mukana on myös hiekkatietä, joka on jaloille hyvä juttu! Kaikista parasta HCR:ssä on kuitenkin se, että siellä näkee lähes kaikki juoksukaverit ja pääsee yhdessä fiilistelemään juoksujuttuja!! HCR on tapahtuma, jota ei kannata missata, jos vain mahdollista! :) 

Kuka on tulossa HCR:lle 13.5? Toivottavasti nähdään siellä! :)

-Karoliina


14 kommenttia:

 1. Mä oon tulossa! Ja piti tulla eilenkin, mutta tuli työeste. Tuskin maltan odottaa. Otan tän hyvänä harjoituksena Tukholman maraa ajatellen :)
  Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :) Sielä nähdään siis! Ja varmasti onkin hyvä treeni ennen sun maraa!! Kivaa loppuviikkoa! :)

   Poista
 2. Komppaan Jennyä.. Mä olen tulossa kans!! Mutta työt olivat tällä kertaa esteenä, etten päässyt HCR:n pressitilaisuuteen. Harmi. Olisi ollut kiva nähdä sinua ja muita juoksubloggaajia. No ehkä törmätään sitten toukokuussa HCR:ssä.

  Toi ois mun ykköstavoite: treenata nyt neljä kuukautta itseni kuntoon, niin että jalat on kunnossa, kunto nykyistä parempi ja olo kevyempi. Eli todellinen tavoitepakettikasassa.. =)

  Tsemppiä treeneihin ja juoksuiloa kaikille! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Marika! Jee, varmasti törmätään HCR:llä viimeistään! :) Sun suunnitelma kuulostaa hyvältä!! Samoin tsempit sinne ja kivaa loppuviikkoa! :)

   Poista
 3. Jeejee! Mäkin tuun! Huippua:)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Jeejee! Siitä tulee niin hauskaa, kun on paljon juoksukamuja siellä! :) <3

   Poista
 5. Tulossa ollaan! Ja vitsit kun harmittaa etten töiden takia päässyt tonne pressiin, ois ollut kiva etukäteen jo vähän fiilistellä, tuollaiset tapahtumat on aina niin inspiroivia :)

  VastaaPoista
 6. Tulossa ollaan! Ilmoittauduin heti tiistai-iltana, kun pääsin kotiin :D

  VastaaPoista
 7. Kivaa reissua! Saanko kysyä mitä kameraa käytät ja miten aat napsittua lenkeiltä kuvi:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos ja pahoittelut että vastaaminen on kestänyt! Otan kaikki kuvat lenkillä kännykkäkameralla ja tällä hetkellä mulla on Iphone 5. Usein pysähdyn ottamaan kuvia! 😊Jos juoksen jotain tiettyä harjoitusta niin otan kuvat vasta sen jälkeen! 😊

   Poista