sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Väliviikko saaristossa treenaillen

Hei, hyvää uutta vuotta! <3 Täällä ollaan nautiskeltu saaristossa joululomalla koko viikko tiistaista lähtien ja huomenna maanantaina palataan takaisin kaupunkiin. On tosiaan tuntunut ihan lomalta, vaikka olen tehnytkin töitä muutamia tunteja päivittäin. 


Ollaan syöty ihan älyttömän hyvin, mutta näköjään ruuista en juuri ole kuvia ottanut näitä muutamaa lukuunottamatta. Ollaan myös saunottu joka ilta ja käyty päivittäin kävelylenkeillä. Säät ovat olleet tosi hienot! Upeita auringonnousuja-ja laskuja. 

Isla on nauttinut mummin ja vaarin huomiosta ja ottanut melkoisen askeleen (kirjaimellisesti) eteenpäin omassa kävelyssään. Tyyppi taapertaa jo kovaa vauhtia! Täällä on ollut vanhassa isohkossa talossa paljon enemmän lattiatilaa harjoitella kuin kotona, joten hyvään saumaan tuli tämä joululoma Islan kävelyharjoituksiakin ajatellen. 

Uudenvuoden aatto meni omalta osaltani todella rauhallisesti, joten tänään uudenvuodenpäivänä oli hyvä lähteä juoksemaan vuoden ensimmäinen lenkki!  


Muutenkin olen ottanut viikon aikana kaiken irti lapsenvahdeista ja treenannut joka päivä. Joulun jälkeen oli sellainen olo, että salaattia ja liikuntaa kiitos! :D Tälläkin viikolla on tullut jonkin verran herkuteltua, joten huomenna haluan kyllä palailla arkeen siinäkin asiassa. On se olo vaan kummasti parempi, jossei syö sokeria joka päivä. Tällä viikolla olen juossut kolme lenkkiä, keskiviikkona 8km, perjantaina 9km ja tänään sunnuntaina 12km. Ihania lenkkejä, rauhallisia vauhteja, paitsi perjantaina vähän vetoja, koska oli sellainen fiilis! :) Olen myös tehnyt muutaman lihaskuntotreenin ja venytellyt! Ihana treeniviikko siis ja tuntuu hyvältä lähteä uuteen vuoteen hyvässä treenirytmissä! :)


Toivottavasti teidän uusivuosi meni mukavasti ja olette levänneinä ja energiaa täynnä aloittamassa uuden vuoden ensimmäisen viikon! :) 

<3: KaroliinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti