sunnuntai 26. helmikuuta 2017

HCR Street team 2017 & KICK OFF

Perjantai-iltana oli yksi helmikuun kohokohtia, nimittäin tapaaminen HCR Street team porukalla ja starttaus tämän porukan osalta kevään juoksukauteen. HCR Street team on juoksuharrastajista koottu porukka, jonka tarkoituksena on levittää sanaa SUL juoksutapahtumista (Helsinki City Run, Helsinki City Marathon, Street Run ja Minimarathon) etenkin sosiaalisessa mediassa. Mukana on eritasoisia juoksijoita, joita kaikkia yhdistää halukkuus levittää juoksun ilosanomaa ja hyvää fiilistä myös muille. Ja mikä ihan mahtava porukka onkaan kasassa! <3

Kuva: Hilla Stenlund

Mulla on ilo olla mukana HCR Street teamissa alusta asti eli syksystä 2012. Oikeastaan voin kiittää Street teamia osaltaan siitä, että aloin ylipäätään kirjoittamaan omaa blogia ja innostuin sosiaalisesta mediasta! Kirjoitimme nimittäin ensimmäisenä Street team- keväänä blogeja SUL:n julkaisualustalle, ja innostuin siitä niin kovasti, että päätin perustaa oman juoksublogin keväällä 2013! Se oli siis menoa ja candyontherun sai alkunsa! Toki olin miettinyt blogin perustamista muutenkin, mutta kokeiltuani bloggaamista toisella alustalla totesin, että se voisi olla oma juttuni. Bloggaamisen lisäksi porukka on tuonut mukanaan paljon juoksukavereita, joiden kanssa on aina yhtä ihanaa fiilistellä ja pohtia juoksujuttuja, mutta myös puhua muista asioista elämässä. Juoksu kulkee meillä kaikilla mukana läpi elämän erilaisten haasteiden ja vaiheiden, ja juoksukavereissa yksi parhaita puolia on se, että he ymmärtävät vaikkapa harmituksen loukkaantumisen suhteen tai vastaavasti osaavat iloita puolestasi, kun se kauan jahdattu puolimaratonin enkka paukkuu! :) 

Muistoja Street team seikkaluista vuosien varrella :)Kuva: Onevision.fi (HCR 2015)

Perjantai-iltana tosiaan kokoonnuimme HCR Street teamin kick offiin Valo-taloon Suomen Urheiluliiton tiloihin, jossa pääsimme tapaamaan toisiamme, SUL:n porukkaa sekä yhteistyökumppaneita (tänä vuonna mm. Garmin, New Balance, Sportyfeel, Ice Power). Ruuan äärellä tutustuimme toisiimme, kävimme läpi tulevan kevään HCR:ää ja sen uudistuksia ja saimme kuulla yhteistyökumppaneilta heidän tuotteistaan. 


Tämän kevään HCR:n osalta olen eniten innoissani varmaankin reittimuutoksen osalta! Reitti tulee olemaan n. 15km asfaltilla ja n.6km hiekkateillä ja se on huomattavasti tasaisempi kuin viime vuonna, mikä lupaa hyvää! Pääsee kovempaa vähemmällä efortilla! ;) Myös merenrantamaisemaa tulee reitillä olemaan enemmän, mikä on aina plussaa! Eli siis, jos vielä mietit osallistumista niin älä enää mieti, tule mukaan! :) 2,5 kuukautta aikaa treenata ja tsemppiä saat varmasti meiltä kaikilta ainakin somen kautta! :)

HCR reitti 2017

Yhteistyökumppaneista ehdoton suosikkini on New Balance. Ihastuin viime vuoden aikana NB:n kenkiin ja nyt en enää vaihtaisi niitä pois! En ole tietenkään NB:ltä testannut useita kenkiä, mutta omat suosikkini löytyvät Fresh Foam-sarjasta. Aikaisemminhan juoksin Asics:n Nimbuksilla monta vuotta, mutta viimeisimmät mallit olivat jalkaani aivan liian pehmeitä ja koko kenkä tuntui raskaalta. New Balancen Fresh Foam tarjosi sitten kaivattua pehmeyttä ja rullaavuutta, joten se oli rakkautta (melkein) ensi silmäyksellä! Nyt odotan kovasti, että pääsen testailemaan New Balancen Fresh Foam Zantea, joka saadaan heiltä testiin. 

NB Fresh Foam 1080

Uusi tuttavuus itselleni oli Craft Finland joka kuuluu Suomen New Balancen kanssa saman talon omistukseen, ja saimme heiltä testiin pitkähihaisen midlayer-paidan (aivan ihana, vietin siinä koko lauantaipäivän shoppailureissuilla) sekä treeni t-paidan. Molemmat olivat viikonloppuna käytössä ja totesin hyviksi ainakin ensituntumalta! Hauskaa saada uusia treenivaatetuttavuuksia vanhojen suosikkien rinnalle! :)

Craftin Midlayer-paita -tykkään!! <3

Craftin treenipaita ja Sportyfeel palautusjuoma

Lauantaina Ikeassa, hengailin koko päivän tuossa Craftin Midlayer-paidassa, niin mukava päällä!

Sportyfeelin (joko on tänä vuonna HCR:n nimikkokumppani) tuotteita olen käyttänyt jo pitkään, sillä LIDL on se kauppa, jossa tehdään suurimmaksi osaksi meidän perheen ruokaostokset. Suosikkejani Sportyfeel-tuotteista on protskupatukoista lakunmakuinen patukka (niin namia) sekä palautusjuomista juuri tämä kuvassa näkyvä suklaanmakuinen juoma, joka maistuu ihan kaakaolta! Näitä tulee käytettyä aina silloin tälloin. Olen koittanut hieman vähentää esimerkiksi protskupatukoiden syömistä, ja mielummin korvaan ne ns. oikealla ruualla, mutta toisinaan niitä tulee kyllä napattua evääksi tai herkuksi! Jatkossa ennen HCR:ää aion testailla enemmän LIDL:n urheilujuomaa sekä geelejä.

Tein lauantaina tunnin aerobisen+lihaskuntotreenin kotona ja sen päälle tuntui hyvältä ottaa palautusjuoma :)

Parasta perjantai-illassa oli kuitenkin ihmisten näkeminen ja höpöttäminen samanhenkisten tyyppien kanssa! <3 Omalla kohdalla kavereiden kanssa vietetty aika ilman pikku sidekickiä on tällä hetkellä aika vähäistä, joten 3 tuntia juoksukavereiden seurassa perjantai-iltana ihan vain minä itse oli tervetullut herkku! :) Pieniä asioita sitä oppii arvostamaan! Viime vuonnahan Isla oli mukana Street teamin kickoffissa, ja oli juuri tekemässä ekaa hammasta, joten ilta oli melkoisen itkuinen ja mulla taisi mennä puolet jutuista ohi! :D Nyt osasi siis tosiaan nauttia omasta ajasta tämän huippuporukan seurassa! 


Hyvillä ja iloisilla fiiliksillä siis kohti juoksukevättä ja HCR:ää! 

Kivaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa! :)

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa

4 kommenttia:

 1. Ihanaa fiilistelyä! Tunnelma välittyi lukijalle! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana fiilistely tosiaan! Vaikuttaa kivalta ja mahtavalta porukalta! Plussaa vielä tuosta vauvasta asti - teemasta.. Puuttuu vaan vaarit ja mummot =) Kaikki sellainen toiminta, joka vie juoksun ilosanomaa eteenpäin mahdollisimman monelle ja kasvattaa juoksijayhteisöä - se on parasta mahdollista toimintaa! Ihan huippua! Peukut teille! =) Toivottavasti nähdään juoksutapahtumissa! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! :) Juu, vauvasta vaariin tosiaan! :D Olen aivan samaa mieltä, että juoksuharrastuksen ilosanomaa ei voida liikaa viedä eteenpäin ja muutenkin kaikki positiivinen toiminta, joka rohkaisee uusia tyyppejä mukaan juoksemaan on aina hyvästä! Aivan varmasti nähdään, HCR:llä ainakin!! Tsemppiä treeneihin ja uuteen viikkoon!

   Poista