perjantai 10. maaliskuuta 2017

Viikon päästä Leville: Arctic Challenge!

Heippa ja kivaa perjantaita! Täällä alkaa jo hieman jännittämään, sillä viikon päästä perjantaina olen suuntaamassa Leville, jossa osallistun lauantaina Arctic Challenge Levi- tapahtumaan! Kyseessä on esterata- ja juoksutapahtuma hyytävän arktisissa olosuhteissa ja 1,5 metrin kinoksissa tuntureilla! :D Tarinahan tässä taustalla on sellainen, että voitin Instagramissa kilpailun, jossa palkinto olikin ihan huikea: lennot Kittilään,  majoitus Levillä ja osallistuminen Arctic Challenge Levi-kisaan! Lisäksi pakettiiin kuului myös Zeropointin trikoot ja sukat! Meitä on yhteensä neljä, jotka voittivat paikan Zeropointin joukkueeseen kyseiseen tapahtumaan ja nyt ensi viikonloppuna tapantuma jo koittaa! JÄNNÄÄÄ!!! Jos totta puhutaan, niin en oikein tiedä, mihin tässä ollaan joutumassa ja riittääkö edes mun fysiikka, sillä kisa kuulostaa ihan hullun rankalta! Voi apua! :D
En ole oikeastaan treenannut tähän kisaan mitenkään erityisesti, vaan tehnyt ihan normaaleja juttuja eli juossut ja tehnyt lihaskuntoa. Olisi varmasti kannattanut juosta enemmän mäkivetoja! Asia, jota varmasti tulen katumaan, kun puuskutan niitä "pikkumäkiä" ensi viikonloppuna. Onneksi tässä tapahtumassa ei oteta aikaa, eli pääasia on voittaa vain itsensä ja sen uskonkin tapahtuvan. Olen niin mukavuusalueella liikkuja, että tämä tapahtuma tulee todella pakottamaan pois sieltä mukavuusalueelta. Uskon, että kokemuksesta tulee ihan hurjan rankka, mutta varmasti myös ihan huikea!! Tässä alla näkyy kisan ratakartta. 


Kuva: Arctic Challenge Levi

Kisassa edetään pareittain ja mukana kannetaan pölliä, joka tuo pikkasen lisähaastetta hommaan. Jostain kuulin, että pölli painaisi 16kg, mutta toivon, ettei se tieto pidä paikkaansa! :D Olosuhteet ovat muutenkin kisassa tosi rankat (järjestäjät kävivät merkkaamassa reittiä, ja heillä oli mennyt 1,5 kilometrin matkaan tunti!!), sillä lunta on tunturissa niin paljon. Eli jännittääkö, miten siitä selviää? Kyllä! Puhumattakaan niistä esteistä, joita matkalle on rakennettu. En voi enempää painottaa, että joudun todella epämukavuusalueelle tässä kisassa! :D 

Yksi kisaan kuulumaton jännittävä asia on tietysti myös se, että tulen olemaan ensimmäistä kertaa yötä poissa kotoa Islan luota ja samalla sitten kaksi yötä. Tiedän toki, että Isla ja isi pärjäävät hyvin ja saavat viettää oikein kunnolla laatuaikaa keskenään, mutta toki vähän jännittää ja se on varmaan ihan luonnollista. Toisaalta tämä voi tehdä hyvää öille, jotka ovat taas viime aikoina olleet aika rikkonaisia! Jännä myös nähdä, kuinka kova ikävä mulle tulee! Mutta uskon myös, että tämä viikonloppu tulee tekemään hyvää, sillä saan olla vain minä itse, mikä on nykyään aika harvinaista herkkua! :) 


Sellaista jännää siis täällä tulossa. Harmi kyllä Go Expo jää omalta osalta tämän reissun takia väliin, mutta niinhän se menee monesti, että kivat jutut osuvat päällekkäin! 


Go Exposta puheenollen, kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Voittajiksi selviytyivät Elli, Tarja H. ja Ella R. Onnea!! Teille on laitettu meilitse Go Expo-liput! :) 

Onko joku teistä osallistunut tällaiseen esteratajuoksukilpailuun? Miten meni? :)

Mukavaa viikonloppua!

-Karoliina 

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa

19 kommenttia:

 1. Mahtava palkinto, sillä toi reissu kuulostaa huikeelta!! :) Vautsi vau!! Pidähän lystiä! Mäkin tahtoisin niin Lappiiiiinnn!! Ens vuonna sit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, niin on kyllä ihan huikea!! Kerrankin kisa, johon tosiaan kannatti osallistua! :D Mä oon käynyt viimeksi Lapissa varmaan 15 vuotta sitten ja oon kaivannut sinne tosi paljon, joten aivan ihanaa päästä!!

   Poista
 2. Vähän toi ois siisti! Mä osallistuin samaan kisaan (en tosin kovinkaan aktiivisesti), oispa ollut hauska voittaa :) Harmi että GoExpo jää sulla välistä, mutta tuo on varmasti sen arvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi kommentti samaan postaukseen, mutta sulle olisi haaste meidän blogissa! http://www.kaksiyhdenhinnalla.com/2017/03/kaverikirja-juoksu-edition.html

   Poista
  2. Moi Riikka, joo, tulee kyllä olemaan varmasti siistiä, mutta kyllä myös jännittää! :D Kiitos haasteesta, tartun siihen jossain sopivassa kohdassa ehdottomasti! :)

   Poista
 3. Eikä! Vähän siistiä! Tulee varmasti ihan mahtava kokemus! �� ☺️ ikäväkin tulee olemaan kova mutta nauti! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep!! :) Joo, enköhän mä nauti! Jännäääääääää!! :D

   Poista
 4. Kuulostaa kyllä niin elämykseltä! Taatusti raskasta, mutta hymy huulilla ja sisulla etteenpäin! Mun käsityksen mukaan noissa jutuissa on myös tärkeää toisten tukeminen ja auttaminen (esim. esteiden yli), joten varmasti tulee huikea tiimitsemppi ja tekemisen meininki. Nauttikaa Lapin lumosta! Tulee varmasti olemaan hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, just näin!! :) Ja nimenomaan, arctic challengen yksi slogani on "Not me, but we" eli juuri se, että siinä ollaan joukkueena eikä vain yksin painamassa! Varmasti nautitaan, kiitos! :) <3

   Poista
 5. Varmasti ihan huikea kokemus!! :)

  Marianne

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa ihanalle! Olen ollut pari kertaa Strongmanrunissa Engelbergissä ja on ollut hurjan hauskaa. Hyvin kisassa pärjää peruskuntoilulla. Ja mudassa rypeminen ja esteiden loikkiminen tuo mukavaa vaihtelua 🤣 Mukavaa viikonloppua!
  Terkuin Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Toivotaan, että peruskunnolla pärjää ja musta kuoriutuu se extreme-urheilija, joka tossa tarvitaan! :D Oon niin nössö tällaisissa kisoissa, että en varmasti muuten olisi mennyt, kuin tuon kisan voiton kautta! Mutta tulee varmasti ihan huikea kokemus! Kivaa sunnuntaita sinne! :)

   Poista
 7. Ai vitsi, Lappi on keväisin niin ihana, kuulostaa tosi upealta reissulta. Tsemppiä ja nautihan kisasta sekä Lapista!
  Et arvaa, kuinka iloiseksi tulin, kun aamulla katsoin mailiin ja siellä oli arvonnasta voitetut liput - kiitos niistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Elli! Jee, kiva, että tulit iloiseksi! Hyvää Go Expoa sulle! :) Ja joo kevät+Lappi kuulostaa niin täydelliseltä yhdistelmältä!! Toivottavasti tulee hyvä keli ja saadaan nauttia Levistä parhaimmillaan!

   Poista
 8. Tulee varmasti mahtava reissu! Tsemppiä matkaan :)
  Ja kiitos vielä upeasta palkinnosta, löytyihän ne liput sieltä sähköpostista! Ei vois viikonloppu paremmin alkaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja hyvä, että liput löytyi, super kivaa Go Expoa! Tulkaa sitten kertomaan millaista oli, kun mä missaan!! :)

   Poista
 9. Heippa.

  Tuli mieleen että minkä keinon olet aktiivijuoksijana odennut parhaaksi tavaksi kuljettaa puhelinta lenkillä? Talvella kulkee takin taskussa, mutta kun kevät tulee täytyy taas alkaa pohtia mikä näppärintä.

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Kesällä käytän yleensä Spibeltiä/Flipbeltiä eli juoksuvöitä, joihin saa laitettua esimerkiksi juuri kännykän, avaimet jne. Kannattaa googlata, niitä löytyy paljon erilaisia ja erikokoisia! :)

   Poista