tiistai 24. toukokuuta 2016

Treenaakotona.com

*Yhteistyössä treenaakotona.com

Kuten ehkä tiedätte, mulla ei vauvan syntymän jälkeen ole ollut ollenkaan kuntosalijäsenyyttä vaan kaikki treenit, joita olen jälkitarkastuksen jälkeen tehnyt ovat olleet kotitreenejä, ulkotreenejä (usein vaunujen kanssa) tai juoksu/kävelylenkkejä. Voin siis olla hyvä(?) esimerkki siitä, että raskauskilojen pudottamiseksi ja kropan kiinteyttämiseksi ei välttämättä tarvita kallista kuntosalijäsenyyttä vaan ilman sitäkin pärjää hyvin.  Suurena apuna raskauskilojen selättämisessä ja etenkin kehon koostumuksen muuttamisessa sporttisempaan suuntaan on ollut tammikuun alusta asti Treenaakotona.com-palvelu. Olen kertonut teille tästä kotitreenipalvelusta aikaisemminkin ja nyt useamman kuukauden käyttäjäkokemuksella voin edelleen lämpimästi suositella sitä! Kuten aina, täällä blogissa en suosittele mitään, mistä en oikeasti itse tykkäisi! :) Treenaakotona.comin ansiosta omat kotitreenini ovat ehdottomasti monipuolistuneet, mikä on painonpudotuksessa ja kropan kiinteytyksessä varmasti yksi avainasia. Kun kroppa tottuu tietynlaiseen treeniin, se ei enää olekaan niin tehokasta. Monipuolinen ja vaihteleva treeni taas ärsyttää aina hieman uudella tavalla ja edistystä tapahtuu. Monipuolisten ohjattujen treenien lisäksi olen saanut treenaakotona.comin treeneistä uusia liikeideoita itsenäisiin treeneihin ja lisää motivaatiota treenata lihaskuntoa! En tiedä olenko koskaan aikaisemmin tehnyt näin paljon kyykkyjä, sillä nyt jos koskaan haluan saada vahvat pakarat, takareidet ja keskivartalon. Niillä nimittäin saadaan se voima juoksuun ja toivottavasti myös vältetään loukkaantumiset. Nyt kesän tullen on ollut aivan ihanaa treenata ulkona! Tänäänkin tein Islan päikkäreiden aikana ulkotreenin. Ensin vaunujen kanssa erilaisia kyykky-ja askelkyykkyvariaatioita sekä pakaraliikkeitä ja lopuksi reilun puolen tunnin core-treenin saunan terassilla. Core-treeniin hyödynsin ideoita treenaakotona.comin ohjatuista videoista, muun muassa juoksijan lihaskuntotreenistä, joka on yksi palvelun uutuuksista ja sellainen treeni, josta olin arvatenkin todella innoissani! Nyt vain toivon, että näitä treenejä saadaan sinne lisää! :) Kyseessä on siis tehokas puolen tunnin setti, jossa vahvistetaan juuri juoksijalle tärkeitä lihaksia jaloissa, pakaroissa ja keskivartalossa. Liikkeet ovat varsin yksinkertaisia, mutta tehokkaita ja ainakin itselleni tekee niin hyvää, kun on ohjaaja, joka sanoo mitä seuraavaksi tehdään ja motivoi tekemään myös sen toisen ja kolmannenkin kierroksen! Olen ehtinyt tekemään juoksijan lihaskuntotreenin jo pariin kertaan ja teen varmasti vielä uudestaan, sillä vanhat treenit löytyvät palvelun arkistoista. Treenaakotona.comin kanssa onnistuu tosiaan myös ulkotreenit, jos vain nettiyhteys pelittää pihalla, parvekkeella tai terassilla. Video vain pyörimään ja ulos hikoilemaan! Mikäs kesällä sen parempaa! :) 


Coretreenit saunan terassilla mökillä :) 
Tällä hetkellä treeniviikkoni koostuvat 2-4 juoksulenkistä (useimmiten 2-3) ja 2-3 lihaskuntotreenistä.  Lisäksi vielä venyttelyt ja foam rollailut, usein telkkarin ääressä. Aina ei treenille ole käytettävissä kovin pitkää aikaa, joten 20-30 minuuttia tehokasta lihaskuntotreeniä on aivan riittävästi! Se hyvä puoli treenaakotona.comin treeneissä on, että ne ovat kestoltaan vain puolisen tuntia. Tarvittaessa voi yhdistää vaikka kaksi eri treeniä, jos treeniin on enemmän aikaa! 

Jos haluat kokeilla treenaakotona.comin treenejä, tässä on muutama hyvä treeni testattavaksi:
Päivitetty 1/1/2020
Jos haluat kokeilla treenaakotona.comia saat  kampanjakoodilla: candy 12kk hintaan 97€ (norm. 149€) tai koodilla karoliina 6kk hintaan 59€ (norm 79€). Huippu tarjous, johon kannattaa tarttua, jos kotitreenit kiinnostaa!

Treeni-iloa, 
Karoliina
6 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin blogiisi noin kuukausi sitten, kun googailin kokemuksia treenaakotona.comista. Olen samaa mieltä kanssasi, että palvelu on ihan mahtava! Olen nyt treenannut useamman kerran viikossa sen kanssa ja olen jäänyt ihan koukkuun!

  Pidän muutenkin blogistasi ja tavastasi kirjoittaa (vaikken juokse lainkaan).Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Pipsa! :) Kiitos kommentista ja ihana kuulla, että tykkäät blogista! Koitan kirjoittaa muitakin kuin juoksujuttuja, mutta aika juoksupainoitteista on kyllä nyt, mutta mukavaa,että jaksat silti seurailla! :) Kiva myös kuulla, että tykkäät treenaakotona.comista! Hyviä treenejä ja aurinkoista viikkoa!

   Poista
 2. mä otin heti ton viikon kokeilun ja tein iltajumpaksi yhden joogamaisen jumpan. tuntuu hyvältä. täytyy koilla ahkerasti. vaikuttaa tosi hyvältä ja sopivalta mulle joka en käy kuntosalilla. kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Merituuli! Jee, loistavaa! :) Se on tosi hyvä palvelu, en tosiaan kehuisi ellen tykkäisi ja on niin helppoa tehdä treenejä kotona milloin vaan huvittaa! :)

   Poista
 3. Moi! Lihaskuntotreeni. Pakollinen paha. Kerroinkin siitä juoksutekniikkakurssista, jolla käyn. Nyt on Lammisen Minnan opit takataskussa ja paljon onkin työsarkaa edessä :D. Onneksi(?) paljon on tehtävissä korsettia ja pakaroita vahvistamalla. Tekniikan puutteet johtuvat pitkälti noista. Toki oli myös sellaisia juttuja joita on hankalampi muuttaa kun on 15 vuotta juossut tällä tavalla. Kiitos vinkistä, otin nyt kuukauden treenit tuolta ja koitan ryhdistäytyä! Tosin mun on järkevää tehdä treenit useammin pienissä erissä kuin kerran viikossa pidempänä settinä. Juoksu kärsii kun oon jumpasta jumissa. Pakko vielä hehkuttaa miten upea on ammattilaisen askel. Kuvattiin vielä juoksuja ja katsottiin hidastuksena. Itselle silkkaa inhorealismia mutta Minnan askel oli vaan mieletön :).

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Mari! Jess, mahtavaa!! :) Pakaroiden ja coren vahvistaminen ei usein ole pahitteeksi kenelläkään, etenkään juoksijoille!:) Mä oon viime aikoina alkanut tykkäämään lihaskuntotreeneistä tosi paljon ja oikein odotan, että tänäänkin pääsen tekemään treenin! Nimenomaan kehonpainolla tai käsipainoilla, ei mitään kuntosalipumppaaamista mulle! Teen usein ihan vaikka 20 minuuttia keskivartaloa, jos tilanne on sellainen, etten pysty laittamaan treenaakotona-videota pyörimään (esim Isla on hereillä ja tarvitsee samalla viihdyttäjää niin jumppailen hänen vieressään ja leikin samalla). Eli pienissä erissä usein täälläkin! :) Tsemppiä juoksutekniikan parantamiseen..voin kuvitella, että Minnan juoksu on näyttänyt ihan mielettömän hyvältä!! :)

   Poista