keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kuvakuulumiset

Heippahei! Moni onkin jo kaipaillut kuulumisia, joten tässä niitä tulee lyhyesti viime viikoilta pääasiassa kuvien muodossa! :) Reissussa oltiin siis melkein kaksi viikkoa, ensin Chicagossa ja sen jälkeen risteilyllä Karibialla. Ihanaa oli, kuten odottaa saattoi! :) Kotiinpaluun jälkeen palailin suoraan töihin ja arkeen heti seuraavana päivänä, mutta onneksi kesästä voi nauttia myös hyvin arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Olen pyrkinyt iltaisin töiden jälkeen viettämään mahdollisimman paljon aikaa ulkona kävellen, juosten tai pyöräillen. Koneen ääressä ei ole juurikaan tullut istuttua, kuten blogin päivitystahdista huomaa! ;)  Epäilen vahvasti, että sama tahtii jatkuu tässä vielä niin kauan kuin kesää riittää, joten päivityksiä tullee tiheämpään tahtiin Instagramiin @candyontherun kuin tänne blogin puolelle. Nauttikaahan kesästä ja helteistä <3

Aamulenkkiä Chicagon Lake Front traililla
Lounasherkkuja Whole Foods Marketista
Kelit kohdallaan Chicagossa!
Antiguan upeita maisemia
Jewel of the Seas -"risteilykoti"
San Juan, Puerto Rico -ihana paikka! :)
Takaisin kotona :) Tällaiset "uudet candyt" löytyi Puerto Ricosta. (Asics Gel Nimbus 16)
Viime viikonloppu tuli vietettyä saaristossa! Nauvon satamassa oli PAKKO saada jätskiä :)
Kesäherkkuja <3
Pyöräretkellä Suvisaaristossa :)
Suvisaaristoa

Helteistä heinäkuun jatkoa! B-)

Karoliina

 

8 kommenttia:

 1. Ihana lukea sun postaus ja kuulumisia pitkästä aikaa! Ihanan värikkäitä kuvia! Ja onnea vielä kerran <3 Vaikken nyt kesällä kauhean aktiivisesti vaikuta täällä blogimaailmassa, luen kuitenkin aina innolla lemppariblogien postaukset... Instagrammiahan en käytä, oon niin vanhanaikainen! Palaillaan taas kehiin syksyllä uudella energialla ja nautitaan nyt tästä ihanasta kesästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mulla on sama juttu, että en oo oikein ollut aktiivinen täällä, mutta omaa inspistä on kyllä haettu kovasti lukemalla lemppariblogeja! :) Palaillaan ja ihanaa kesän jatkoa sinnekin!! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, Karkki :) Onnea munkin puolesta vielä kerran <3 Matka vaikutti onnistuneelta ja joo, mäkin oon nauttinut Suomen kesästä nyt, vaikka loma alkaakin ylihuomenna vasta. Ihan hyvin voi nauttia myös kesäilloista ja viikonlopuista, kunhan vain tahtoo :) Aurinkoisia päiviä sulle! Olis kiva nähdä taas, vaikka loppukesästä/alkusyksystä sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ihanaa, että sullla on loma vielä edessä, nauti!!! :) Joo, voitais ehdottomasti koittaa järkätä treffit! Palataan siihen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Ja sorry, kun en ollut vastannut aikaisemmin sun kommenttiin! Ihanaa elokuun jatkoa sinne Kuopijjoon! :)

   Poista
 4. Ihania kuvia Karkki! Millon tulee uusia poustauksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Eiköhän pian tule kun pahimmat kiireet alkaa hellittää! :)

   Poista