sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Weekend fun

Onpa ollut mukava viikonloppu! Perjantai-iltana kävin pikaisessa 30 minuutin hieronnassa, mikä oli aivan ihana ja rentouttava viikonlopun aloitus. Sen jälkeen syötiin perinteiset perjantai tortillat ja nautittiin illasta kotosalla ilman sen kummempaa ohjelmaa.  Lauantai alkoi melko aikaisin, kuten yleensä kaikki aamut täällä. Kuulin 7 maissa Islan ääntelyä, mutta suljin vielä silmiä ja yritin itsepintaisesti jatkaa unia, josko se naperokin vielä nukkuisi. Havahduin uudestaan 7.28, jolloin Islan huoneesta kuului jo vähän vaativampaa ääntelyä. Aika nousta! Syötiin Islan kanssa rauhassa aamupuurot ja  tehtiin aamutoimet. Kymmenen maissa olin valmis lähtemään juoksulenkille, samalla kun Henri ja Isla lähtivät keinumaan ja vaunuttelemaan. Juoksin rauhassa vajaan 10km lenkin ja nautiskelin ihanasta syyskelistä. Jalat ovat taas olleet aika jumissa (etenkin vasemman jalan takareisi ja pohje), joten pysähtelin muutaman kerran venyttelemään sekä tekemään pikaisen lihaskunto circuitin: askelkyykkykävelyä ja punnerruksia penkkiä vasten kolme kierrosta. Sää oli mitä parhain syksyinen juoksukeli eikä ollut kiire minnekään, joten oli aika ihanaa vain fiilistellä. Tämä viikko on ollut hyvä palautteluviikko Espoon rantapuolikkaan jälkeen ja ensi viikolla toivottavasti pääsen vähän kovempienkin treenien pariin. 
Juoksulenkin jälkeen kävin suihkussa ja laitoin Islan päikkäreille. Syötiin Henrin kanssa lounasta ja iltapäivän ohjelmaan kuului muun muassa jalkojen rullailua ja leikkimistä olohuoneen lattialla yhden vilkkaan naperon kanssa! :)
Neljän aikaan suunnattiin ystäväperheen luokse viettämään rapujuhlia ja oli niin ihanaa nähdä lähes koko meidän kaveriporukkaa pitkästä aikaa. Tulin jotenkin mielettömän iloiseksi! <3 Sosiaalinen elämä ei ole ollut tässä viime aikoina kovin vilkasta, joten sitä jotenkin osasi arvostaa todella paljon, että oli kaverit koolla, hyvää ruokaa ja juomaa, naurua, juttelua, kuulumisia ja hyvä tunnelma. Ihan mahtavaa! Näitä lisää! <3 Islakin viihtyi hyvin, kun pääsi välissä nukkumaan päikkärit vaunuihin ja oli hänelle ruokaa mukana ja tietysti paljon ihmeteltävää. Kotiin suunnattiin jo kahdeksan jälkeen, jotta saatiin pikkuneiti nukkumaan järkevään aikaan, mutta aikaisesta poistumisesta huolimatta, oli niin hyvä fiilis. Ehkä sen takia juuri! ;) Nukkumaan menin nimittäin lauantaina kymmeneltä. Tämä mama oli sosiaalisesta häppeningistä aivan poikki! :D 


Rapujuhlien menu oli myös tosi kiva. Alkuun syötiin maa-artisokkakeittoa foccacioiden kera, sitten rapuja, katkarapuja ja kaloja ja jälkiruuaksi oli tarjolla juustoja ja kahvit. Vatsat täynnä lähdettiin pois. Oli kyllä niin hyvää, kiitos vielä isäntäparille M&J! :) 


Sunnuntaina nukuttiinkin kaikki "pitkään" eli havahduin vasta 8.30 eikä Isla ollut vielä herännyt. Ahh, uni teki niin hyvää! Syötiin rauhassa brunssi aamiainen ja mietittiin, että milloin ollaan viimeksi kotona istuttu aamiaispöydässä yhdessä ihan kaikessa rauhassa? Ei pystytty muistamaan! Aamiaisen ja pienen sulattelun jälkeen lähdettiin kaikki yhdessä kävelylle. Brunssin ja aamukävelyn lisäksi päivään on kuulunut herkullinen salaattilounas, vähän töitä ja bloggailua, pientä jumppaa, Islan tädin pikainen vierailu, päikkärit (kaikille) ja mukavaa kotona oleilua. Ihan huippu viikonloppu, juuri sopivassa balanssissa kaikenlaista! <3 

Kivan ja rentouttavan viikonlopun jälkeen on mukava suunnata kohti uutta viikkoa! Toivottavasti teilläkin oli akkuja lataava viikonloppu! <3 

-Karoliina


Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa

4 kommenttia:

 1. Ihanan rennon kuuloinen viikonloppua :)
  Olikos sinun miehesi aloittanut jonkin kuntokamppiksen? Millä saataisiin minunkin mies motivoitua liikkumaan? Hän pitää pyöräilystä ja ylipätäään ulkoilusta, mutta juoksijaa tai kävelijää hänestä ei saada. Koiraa nyt toki kävelyttää koska siinä on jokin syy kävellä :D Haha, mutta joo ei siis ongelma on se, että hän tietää että hänen täytyisi liikkua enemmän kuin tällä hetkellä tekee ja kilotkin nousee, mutta se motivaatio.
  Itse en kumppaniina pakota enkä ala miksikään PT:ksi, mutta seuraksi ja pyllyyn potkijaksi voin alkaa :) Kysy hei mielenkiinnosta mieheltäsi, mikä juuri häntä motivoi. Ehkä saisin siitä idea omalleni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jossu! :) Joo Henrillä on menossa kuntoprojekti! Sun kysymys oli itseasiassa niin hyvä, että saatiin siitä inspiraatio kirjoittaa ihan kokonainen blogipostaus, joten stay tuned! Ajattelin haastatella häntä ja kysyä noita motivaatiojuttuja ja muitakin. Voit sitten ehkä sitten näyttää sen sun miehelle! ;) Hyvää viikonloppua!!

   Poista
 2. Voi kuulostaapa ihanalta - rentoa oleskelua, ulkoilua, ystäviä ja herkkuruokia. Perfect! Mun viikonloppuun mahtui myös monenlaista ihanaa. Sukujuhlia ja ihana päivä Hannan kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin super kiva viikonloppu ja tämä tulevakin vaikutttaa hyvältä, kun ollaan täällä saaristossa! :) Ihanaa viikonloppua sinne! <3

   Poista