perjantai 23. syyskuuta 2016

Friday favorites

Ahh, perjantai! <3 Töiden aloittamisen jälkeen (vaikka kyseessä onkin osa-aikatyö ja teen töitä pääasiassa etänä) viikonloppujen arvostus on taas noussut ihan eri tavalla. Nyt tosiaan tuntuu perjantailta ja siltä, että jee viikonloppu on edessä! Tämä viikko on mennyt ihan hurjan nopeasti ja ollut melkoista tasapainoilua eri roolien välillä, mutta eiköhän tämä arki tästä lutviudu ajan kanssa. Viikonlopulle on luvassa kivoja suunnitelmia, kun huomenna juhlitaan ystäväporukalla "rapujuhlia" ja nähdään pitkästä aikaa isolla porukalla. En malta odottaa! Lisäksi aion urheilla ja vietetään varmasti perheaikaa niin paljon kuin mahdollista. Mila pääsi viikonlopuksi saaristoon mun vanhempien kanssa, mikä oli super hyvä juttu, sillä hänellä alkoi olla niin paljon energiaa ettei niitä enää saanut täällä kaupunkiolosuhteissa purettua. Nyt hän pääsee juoksemaan ja peuhaamaan pitkin metsiä vapaana, niin energiatkin purkautuu toivottavasti! :)

Tässä tulee muutamia tämän viikon lempparijuttuja! :)  

1. Tällä(kin) viikolla on tullut syötyä useampi  super herkullinen salaattilounas! Pieniä iloja keskellä päivää, mutta voi että hyvä salaatti tekee mut iloiseksi! <32. Syyskuun kelit ovat olleet ihan mielettömät ja me olemme nauttineet niistä muun muassa pitkillä kävelylenkeillä! :)


3. Mun vauva pääsi vihdoin ekaa kertaa hiekkalaatikolle! Milloin siitä tuli näin iso (vaikka edelleen hukkuu vaatteisiinsa)? <3 Ps. kuinka vaarallista on hiekan syöminen? 


4. Nää kaksi! <3 En kestä, miten ihanat kaverit niistä on tullut!


Aamuisin Mila menee moikkaamaan Islaa heti, kun kuule tämän huoneesta ääniä. Isla taas haluaa silittää ja taputtaa Milaa koko ajan. Ja heitellä kaikki mahdolliset ruuat lattialle, josta Mila enemmän kuin mielellään ne poimii. Olen niin iloinen, että sekä karvainen että karvaton lapsi tulevat toimeen. Meillähän oli myös koira (flatti sekin) silloin kun itse synnyin ja Jesse oli maailman paras karvainen kaveri! <3 Ihanaa, että Isla voi kokea saman!

5. Tällä viikolla on nukuttu suhteellisen hyvin sekä öitä että päikkäreitä! Woop woop! Peukut pystyyn, ettei tilanne nyt muutu, kun kirjoitan tämän ylös! :D 

Kivaa viikonloppua! <3 Mitä suosikkeja teillä on tältä viikolta? 

-Karoliina8 kommenttia:

 1. Ihana toi kuva Islasta ja Milasta! Kiva että tulevat niin hyvin toimeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin on! Munkin mielestä! :) Ja on kyllä niin ihanaa, että tulevat toimeen! Olisi kauheeta, jos eivät tulisi!

   Poista
 2. Meinasin kommentoida ihan samaa kuin Riikka tuossa yllä, eli ihana toi viimeinen kuva :) Söpöläiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne oli kyllä niin söpöjä livenäkin kun siinä olivat yhdessä! <3 Mila jopa jaksoi pysyä paikallaan aika pitkään ja sain otettua ton kuvankin! :)

   Poista
 3. Todellakin ihana Isla-Mila-kuva <3! Mukavia nämä kuulumis-postaukset :)

  VastaaPoista
 4. Oi apua miten hellyyttävä kuva Milasta ja Islasta yhdessä <3 :)
  Häpeän ihan miten vähän tulee tätä sporttimaman blogia kommentoitua nykyään, mutta hengessä ollaan edelleen mukana ja ihailen kyllä miten nopeasti olet päässyt ihan hulluun kuntoon raskauden ja synnytyksen jälkeen - jestas mitä vauhteja hei juokset noita puolikkaita :D Haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva, kun kommentoit Jossu!! <3 Ja ihana kuulla, että oot edelleen hengessä mukana ja luet mun höpinöitä täällä!! :)

   Poista