sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kisaraportti: Helsinki Half Marathon 2016

Huhheijaa! Täällä ollaan väsyneitä, mutta edelleen ihan juoksufiiliksissä! Jos seurailette mua Instagramissa tai Facebookissa, niin tiedättekin jo, että perjantaina kovasti kaipailemani juoksuflow ja kepeät jalat löytyivät! Juoksin HHM:llä kolmanneksi parhaan aikani puolikkaalla koskaan: 1:48:45! Aika oli ehdottomasti paljon parempi, kuin mihin ajattelin pystyväni tällä hetkellä ja olen siihen todella tyytyväinen! Tavoitteenahan oli parantaa aikaa HCR:ltä (1:55:40) ja se onnistui paremmin kuin hyvin varsin tasaisella reitillä ja hyvissä olosuhteissa. Perinteisesti tästä raportista saattaa tulla pitkä, joten tiivistelmä oli tässä ja ne jotka ovat kiinnostuneita yksityiskohdista voivat lukea pidemmälle! ;)


Kisaviikolla yöunet jäivät tosiaan katkonaisiksi, kuten kerroin edellisessä postauksessa. Perjantai-iltana yritin mennä ajoissa nukkumaan ja toivoin, että yö sujuisi hyvin. No, herätyksiä oli useampi, mutta nukuin välit onneksi todella sikeästi, joten kellon soidessa aamukuudelta olo oli yllättävän levännyt. Aamutoimet sujuivat joutuisasti ja söin aamupalaa puoli seitsemän maissa. Pari palaa vaaleata leipää ja kahvia. Join myös vettä ja urheilujuomasekoitusta, mutta onneksi olin tankkaillut nesteitä reippaasti edelliset päivät, joten kisa-aamuna riitti maltillinen juominen. Isla heräsi sopivasti seitsemän maissa, joten pääsin syöttämään hänet hyvissä ajoin ennen lähtöä. Rullailin myös hieman jalkoja ja fiilistelin tulevaa juoksua sekä sitä, että lähtö oli heti aamusta! Olo oli kevyt eikä jännittämiseen jäänyt liikaa aikaa. Kisapaikalle suuntasin noin tuntia ennen starttia, mikä olikin ihan sopiva aika. Keli oli juoksun kannalta ihan mahtava! Sininen taivas ja hyvä lämpötila. Tuuli oli aika kova, mutta omaa menoa se ei missään vaiheessa kummemmin häiriintynyt.

Heiiii, auringossa kylpevä Töölönlahti! 


Palloilin kisapaikalla jonkin aikaa, venyttelin, otin kuvia ja moikkailin tuttuja, joita näkyikin ihanan paljon! Ihailin myös Bugaboon-juoksurattaita ja mietin, että selviäisinkö itse puolimaratonista juoksurattaiden kanssa..(off topic: juoksurattaiden-sarjan voittaja juoksi HHM:n aikaan 1:30, wow!!!) Nappasin myös ennen lähtöä yhden geelin, jotta energiat olisivat kohdallaan heti juoksun alussa. Aikaa tuntui olevan hyvin ennen starttia, mutta lopulta onnistuttiin Katjun kanssa aiheuttamaan itsellemme pieni kiire menemällä bajamajajonoon viime hetkillä. Juoksujalkaa kirmattiin sitten lähtökarsinaan (ihanaa kun sinne pääsi vielä viime hetkillä helposti) ja oltiin pelipaikoilla noin 4 minuuttia ennen lähtölaukausta. Uups. No eipä ehtinyt jännittämään siinäkään kohtaa! Fiilis oli huippu! Tässä sitä oltiin lähdössä juoksemaan 14.puolimaratonia ja toista vauvan syntymän jälkeen! (Jippppiiiiiiiii!!!!)

Maalisuora odottaa juoksijoita


Lähtökarsinassa tsekkasin pikaisesti, että varusteet oli kunnossa,  gps-mittari valmiina ja kengännauhat tarpeeksi kireällä! Sitten mentiin! Lähdössä olin 1.55 jänisten peesissä, mutta aika pian huomasin, että menohaluja löytyi enemmänkin, joten kirmasin heidän ohi jo ennen Baanan alkua. Pari ensimmäistä kilsaa menivät varsin reippaasti (5.02, 5.03), ja mietiskelin jo, että tulikohan lähdettyä liian kovaan kyytiin. Keskityin kuitenkin hengittämiseen ja sellaisen juoksurytmin-ja vauhdin ylläpitämiseen, joka tuntui  hyvältä. Kaikki tuntui olevan kunnossa (mitä nyt oikeassa pohkeessa hieman kiristeli), joten päätin jatkaa tuntemusten mukaan reippaalla vauhdilla ja katsoa, mihin asti sillä päästään. 

Reitti lähti seurailemaan Helsingin rantoja pitkin ja merimaisemien ihailu kauniina kesäpäivänä sai mukavasti huomion pois siitä, että jalkoja piti liikuttaa vauhdikkaasti eteenpäin. Juoksuvauhtien suhteen en ole koskaan ollut kovin hyvä ylläpitämään ihan tasaista vauhtia eli siinä on työnsarkaa ja kehitettävää jatkossa. Lauantaina toimivaksi taktiikaksi osoittautui kuitenkin pieni vauhtien vaihtelu, jolla oli ehkä enemmän henkistä vaikutusta. Juoksin ikään kuin intervalleja, mutta hyvin pienillä eroilla. Hetken kovempaa ja sitten annoin itselleni luvan löysätä vauhtia hieman. Ulkopuolelta en usko, että tätä pientä vaihtelua edes huomasi, sillä erot "kovemman" ja "rauhallisemman" vauhdin välillä olivat aika pieniä. Huvitti, kun katsoin gps-mittaria ja se näytti "löysäämisvauhtini": 5.10min/km. Heh, aika kaukana löysästä vauhdista, mutta se oli lauantaina sellainen rullaava vauhti, jota oli helppo ylläpitää. Vauhti löytyi siis aika itsestään ja kymppiin asti en miettinyt loppuaikaa sen kummemmin. Tiesin, että olen paremmassa vauhdissa kuin HCR:llä ja toivoin, että juoksu sujuu yhtä hyvin loppuun asti. 

9,5km juomapisteen kohdalla sain 1:50 jänikset kiinni ja jäin heidän peesiinsä siitä eteenpäin. Tämä oli ensimmäinen kerta koskaan, kun juoksin kisassa jäniksiä apuna käyttäen. Täytyy kyllä nostaa heille hattua tarkasta työstä ja kiittää hyvästä peesistä. Ei itse tarvinnut seurailla kilometriaikoja niin tarkkaan, sillä tiesin, että jänikset tähtäävät alle 1:50 loppuaikaan. Totesin, että jos tässä kyydissä roikun mahdollisimman pitkään niin post baby-puolimaratonenkka tulee jokatapauksessa. Kympin kohdalla oltiinkin ajassa 51:39, joka oli luku, jota en ole nähnyt aikoihin. Siinä vaiheessa aloin vähän laskemaan, että jestas..tässähän voisi olla 1:50 alitus mahdollinen, joka mulla ei ollut kisaan lähtiessä edes pienenä haaveena. Ajattelin, että 1:53-1.54 voisi olla tavoitteena, mutta en uskonut vielä olevani alle 1:50 kunnossa. Matkaa oli kuitenkin vielä tässä vaiheessa yli puolet jäljellä, joten työnsin 1:50 alitukset pois mielestä ja keskityin juoksuun. 

Yksi tärkeä asia mulle HHM:lle lähtiessä oli se, että halusin pitää kivaa ja nauttia juoksusta. Tässä elämänvaiheessa pienen vauvan (välillä hieman väsyneenä) äitinä juoksu on mulle se oma juttu, josta haluan saada enemmän energiaa kuin mitä siihen kuluu. Juoksun pitäminen kivana juttuna on siis itselleni tosi tärkeä tavoite ja se pakottaa pysymään ainakin suurimmaksi osaksi mukavuusalueella. Kyselinkin itseltäni matkan aikana useampaan otteeseen ihan tarkistaakseni fiiliksiä, että "Karkki, onko sulla kivaa??" ja täytyy sanoa, että vastaus oli "jooooo", ihan viimeisille kilometreille asti. Loppukirissä vastaus olisi ollut "jooo, mutta onneksi tätä vauhtia ei enää pitkään tartte jaksaa" :D Haha! Aidosti siis voin sanoa, että hauskaa oli ja tottakai osittain siksi, että juoksu kulki, reitti oli hieno ja kroppa oli mukana menossa! 

17km asti pysyttelin 1:50 jänisten matkassa ja kuuluisan "Pasilan mäen" ja viimeisen juomapisteen jälkeen päätin, että voimia on vielä jäljellä, joten nyt mennään eikä meinata ja katsotaan, mitä vielä irtoaa. Tässä vaiheessa laskeskelin, että olen alle 1:50 vauhdissa ja sen alitus motivoi niin kovasti, että pistelin loppuun kisan kovimmat kilsavauhdit: 4.53, 4.54 ja 4.54min/km. Töölönlahdelle kirmatessa fiilis oli kyllä aika huikea ja en meinannut uskoa, kuinka hyvin juoksu oli sujunut! Ei oikeastaan missään vaiheessa ollut mitään suurempia vaikeuksia ja pakka oli pysynyt kasassa sekä henkisesti että fyysisesti. Otin vielä maalisuoralla loppukirin ja ylitin maaliviivan nettoajalla 1:48:45. Oma GPS näytti juostua matkaa 21,5km, joten reilut 400m tuli mittariin plussaa..Jos sitä, joskus oppisi juoksemaan niitä optimaalisia linjoja niin olisi aika jeees! :D 

Heti maalissa oli tuttuja vastassa, joiden kanssa oli ihanaa fiilistellä hyvää juoksua!! Taisin olla aikamoinen näky, kun onnesta soikeana kiljuin "alle 1.50 jeeeeeeeee!!" :D Kiitos vaan Laura ja Katri, joille sain alkuhuumat purkaa ja Heidi, joka kuunteli hehkutusta myöhemmin! :D 

Maalialueella tuli useampiakin juoksukavereita vastaan ja mietin taas kerran, ettei juoksu olisi yhtään niin kivaa ilman samanhenkisiä tyyppejä, joiden kanssa sitä voi fiilistellä. Se on ihan parasta silloin, kun menee hyvin, mutta myös ihan korvaamatonta silloin, kun juoksu ei kulje ja omat tavoitteet jäävät saavuttamatta. Juoksijakaverit tietää siinä kohtaa mitä kannattaa sanoa, ja mitä jättää sanomatta! <3 Ja hauskaa oli tavata sellaisia tyyppejä, jotka olen "tuntenut" vain somen kautta, mutta en ollut aikaisemmin tavannut livenä! Tulipahan halattua heti ekalla tapaamisella, haha! :DKisan jälkeen mulla oli kivasti aikaa jäädä vielä fiilistelemään ja hengailemaan kisapaikalle (kiitos dear husband vauvavahtina olosta<3), joten otin kaiken irti mamma vapaalla-ajasta ja höpötin suu vaahdossa tuttujen kanssa. Ahh, se fiilis hyvin menneen kisan jälkeen.. Aurinko paistaa, olet ihan juoksuendorfiinien täyttämä, meininki on hyvä ja musa soi! <3 Parasta!


Kiitos kuvasta Laura P. 

Kaiken kaikkiaan HHM oli todella hyvä kokemus tapahtumajärjestelyidenkin näkökulmasta. Kaikki tuntui toimivan mallikkaasti. Reitti oli todella kiva ja varsin tasainen, joten se oli myös otollinen hyvän ajan juoksemiseen. Mitalit olivat ihan mielettömän hienot ja saa nähdä tuleeko oma mitali (pullonavaaja) juhannuksena käyttöön. Jos sillä vaikka yhden saunalonkeron villisti sihauttaisi auki! ;) Maalihuolto oli melko suppea, mutta kuitenkin riittävä ja tarjolla oli lisäksi halukkaille ainakin kahvia, pullaa ja jätskiä. Tapahtumapaikkana Finlandia-talo toimii vielä tämänkokoiselle tapahtumalle, mutta jos HHM kasvaa paljon lähivuosina, niin sitten saattavat tilat tulla joiltain osin vastaan. Itse en käyttänyt varustesäilytystä, joten en omakohtaisesti osaa sanoa sen toimivuudesta. Vessoja tuntui olevan riittävästi ja lähtöön järjestäytyminen meni todella malliikkaasti. Adidaksen tekniset-kisapaidat olivat malliltaan hieman lyhyet, mutta muuten oikein kivat. Täytyy sanoa, että olen kyllä kokemusta rikkaampi eikä varmasti jäänyt viimeiseksi HHM:ksi. Oli mahtavaa olla mukana ja saada kokea Suomen toiseksi suurin puolimaraton! Kiitos siis järjestäjille, hienoa työtä olette tehneet ja muutamassa vuodessa kehittäneet aika komean tapahtuman, joka tuntuu saavuttaneen juoksijoiden keskuudessa suuren suosion. Hyvät juoksutapahtumat Suomessa ovat ehdottomasti meidän juoksijoiden ilo! :)

Olitko sä mukana? Miten meni? Mitä tykkäsit tapahtumasta?? :) 

Kiitos vielä kaikille, joiden kanssa sain fiilistellä eilen ja kiitos muutamille blogin lukijoille, jotka tulitte moikkaamaan! :)  Tästä on hyvä jatkaa, kunhan ensin palautellaan kunnolla! 


Juoksufiiliksissä, Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/BloglovinissaSnapchatissa (candyontherun) 

*Osallistuminen HHM:lle saatu blogin kautta! 

47 kommenttia:

 1. Tapahtuma oli aivan loistava ja hyvin järjestetty. Oma juoksu meni aivan penkin alle ts. loppui mielenkiinto ja meni kävelyksi :D Olin jossain vaiheessa (aika alussa ) ihan sun peesissä useamman kilometrin. En viitsinyt alkaa siinä vauhdissa höpöttelemään mitään - kunhan tunnistin tästä blogista. Sitten alkoi ne tuulipätkät jossa meikäläinen kyllä hiipui melko lahjakkaasti. Sulla oli lennokas meno ja reipas askel - näytti tosi hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kommentista! :) Heh, ymmärrän hyvin ettet halunnut alkaa siinä höpöttelemään, koska mulla oli sama fiilis..en olisi jaksanut myöskään siinä vauhdissa ainakaan pidempään höpöttää ja mietinkin, että on ihan hyvä olla yksin liikkeellä! Harmi, että sulla vauhti hiipui! Mulla oli niin juoksuhurmos päällä, etten antanut tuulen häiritä, vaikka aika kova se välillä olikin! Onneksi noita kisoja tulee! Tsemppiä jatkoon! :)

   Poista
  2. Tuntui siinä 8km ettei oikein kiinnosta kun puskin sitä tuulta päin. Kun häipyy kiinnostus ei enkkaa tule ja sitten se on jo mulle melko sama mihin aikaan on maalissa :D Hyvän pitkiksen sain silti vedettyä. Meikä jatkaa maratonien parissa ensvuonna taas puolikkaiden kimppuun. Kiitos ja samoin sulle tsemppiä hyvä meininki :))

   Poista
  3. Ymmärrän! :) Tsemppiä maratoneille!!

   Poista
 2. Upea juoksu! Kyllä varmaan ennätystä hätyyttelet syksyllä 😊. Oliko reitti helpompi kuin HCR?

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari!! :) Nojoo..siis ihan puskista tuli tuo vauhti ja että meni alle 1:50 jo nyt! Kyllä syksyllä olisi tarkoitus enkkaa hätyytellä, onneksi tässä on kesä aikaa treenailla!! :D Reitti oli paljon tasaisempi kuin HCR:llä, mutta luulen, että oli taas hyödyllistä juosta puolikkaat aika lähellä toisiaan, joten HCR toimi kyllä hyvänä "treeninä" HHM:lle! Nyt olisi vielä se Paavo taivallettavana tänä kesänä..katsotaan otanko sen "kisana" vai Turun turistikierroksena! :)

   Poista
  2. Mulla se Paavon mara on kesän päätavoite. Jää varmaan maisemat ihastelematta kun menee matka kirotessa tätä harrastusta 😂.

   Poista
  3. Haha! :D Nojoo, maralla on jo vähän enemmän aikaa kiroilla koko juoksua! :D Tsemppiä valmistautumiseen!! :)

   Poista
 3. Huikea aika! Onneksi olkoon!

  Itselläkin meni ensikertalaiseksi ihan kivasti. Viimeisen viikon vaivannut lentsu kun jätti kaiken ihan arvoitukseksi, mutta onneksi troppaus tepsi ja vain pienessä nuhassa uskalsin lähteä matkaan. Aika 2.07.40 tuntui oikein hyvältä. Olit kyllä oikeassa, että heti pääsi kisakärpänen puraisemaan. Seuraavaksi tavoitteena 2.00 tai alle...:) Täytyisi vaan löytää hyvä sykemittari, jossa olisi gps ja näkyisi kilometrivauhti, niin treenatessa olisi helpompi seurailla menoa. Mietin Polarin M400 tai Rc3 gps...Vai olisiko muita hyväsi havaittuja vaihtoehtoja?
  Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ulla!! Ja onnea puolimaratoonarille!! :) Parempi aika kuin mulla ekalla puolikkaalla!! :D Hienoa! Ja haha, kisakärpänen on paha! ;) Mulla ei ole noista sykemittareista kokemusta, olen käyttänyt Garminin ja Suunnon gps-mittareita. Molemmille merkeille peukku, tosin sykevyöt tuppaa aina hajoamaan, mutta kellot pelittää kyllä ja mittaa matkaa/aikaa. Tsemppiä jatkoon! Joko on seuraava puolimaraton ilmoittautuminen tehty? ;)

   Poista
  2. PItäisi näpytellä tänään ilmoittautuminen ensi vuoden HHM:lle. Aloin kyllä jo miettiä myös tuota rantamaratonia... :) Näkyykö sulla sykemittarissa askelfrekvenssi? Tai mikä suunnon malli sulla on? Aikamoinen tekniikanihmemaailma tuo on, kun aloin selailla vaihtoja...

   Poista
  3. Juu, rantamaratonille mukaan myös!! Tänne blogiin tulee siitä pian postaus ja etukoodi ilmoittautumiseen, joten hyödynnä se ihmeessä, jos haluat syksyllä Espoossa juosta! :) Tossa mun Suunto Ambit2R-mittarissa näkyy myös askelfrekvenssi! Oon kyllä tykännyt tuosta mittarista tosi paljon ja heh, on kyllä melkoinen tekniikan ihmemaailma, kun niitä alkaa tutkimaan!

   Poista
 4. Onnittelut taas kerran upeasta juoksusta! Oot sä kova mimmi :) Mulle HHM oli ensimmäinen laatuaan ja tykkäsin tosi kovasti reitistä. Ja vihdoinkin juoksin alla 2 tuntia eli 1:57 oli loppuaika. Kyyneleet tulivat jo 14 km kohdalla silmiin, kun tajusin, että nyt on mahdollisuus kahden tunninn alitukseen. Meni suht rennolla juoksulla ja hymy kasvoilla, joten fiilis oli erittäin upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Päivi!! :) Ja jesss!!!! Ihan mahtavaa!! Onnittelut kahden tunnin alituksesta!! :) Ja hienoa, että meni rennolla ja hyvällä juoksulla! Ja kuulostaa siltä, että oli kivaa, jos on hymyilyttänytkin! Onkos seuraava tavoite jo mielessä? :)

   Poista
  2. Kiitos :) Seuraava tavoite on mietinnässä. Maraton olisi kiva juosta, syksyllä tai ensi vuonna. Myös 1:55 alistus syksyllä espoossa tai vantaan puolikkaalla.. Täyspitkää en ole koskaan juossut, joten vähän se jänskättää...

   Poista
  3. Muakin on vähän alkanut taas maraton houkuttelemaan, vaikka vakaasti ajattelin pysyväni tämän vuoden vain puolikkaissa..saa nähdä! Maratonilta palautuminen kestää niin pitkään, mutta onhan se huikeeta. Mulla kanssa Espoo ja Vantaa suunnitelmissa syksyllä! :)

   Poista
 5. Ihan huikee aika ja suoritus! :) Ihanaa etta paasit nauttimaan kisasta, oot kylla mielettomassa kunnossa jo nyt. Onnittelut viela! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pille!! :) Oon kyllä tosi tyytyväinen! Tästä on hyvä jatkaa kohti sitä oman enkan tavoittelua hyvillä fiiliksillä!! :)

   Poista
 6. Ihan mahtavaa! Täällä ihan fiiliksissä luin vielä tätä rapsaakin ❤ Oot niin huikea nainen! Onnittelut hienosta ja ennenkaikkea kivasta juoksusta :) Tästä on hienoa jatkaa eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiinuska!! <3 Just näin, ennenkaikkea oli huippua, että hyvä tulos itselle tuli kivalla ja rennolla juoksulla! :) Tästä on tosiaan hyvä jatkaa eteenpäin, kunhan ensin palaudutaan! :D

   Poista
 7. Onnea upeesta ajasta! :)

  Minäkin olin mukana kolmannella puolikkaallani. Lähdin ilman mitään omia tavoitteita ensikertalaisen kaverini seuraksi samaa vauhtia juoksemaan, maaliin tultiin vajaata tuntia sinua myöhemmin :) Oli tosi erilaista, kun ei juossut mitään omaa aikaa, paljon rennompaa, ja maisemiakin ehti paremmin katselemaan :D Reitti oli paras niistä, joilla olen tähän asti mennyt. Ja sää oli just bueno. Autokin saatiin helposti ja halvasti parkkiin, että järjestelyiden puolesta ei mitään moitittavaa. Tänne varmaan uudestaan ensi vuonnakin :)

  Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Piia ja kiitos paljon!! :) Kuulostaa tosi kivalta juoksulta sullakin! Ihanaa, kun pääsit auttamaan kaverin puolimaratoonariksi ja varmasti ehti katsella maisemia ihan rauhassa, kun ei tarvinnut omaa aikaa juosta! :) Mäkin sain auton tosi hyvin parkkiin, joka oli kyllä plussaa! Ensi vuonna uudestaan ehdottomasti! :)

   Poista
 8. Kiva rapsa! Onnea vielä kertaalleen :) <3 Vaikuttaa kyllä mahtavalta tapahtumalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos!! <3 Katupuolikkaaksi kyllä aika jees, että jos neiti innostuu taas flattiin menoon niin voin suositella! ;)

   Poista
 9. Vau! Taas! Vitsi oot kyl supermimmi. :) Ei ihan heti uskos, et pienen tyttövauvan äitikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! <3 Taas! :D Seuraavana päivänä uskoi kyllä, että pienen tyttövauvan äiti, koska olin niin väsynyt, haha! :D

   Poista
 10. Mahtavaa menoa! Itse olin HHM:llä mukana nyt kolmatta kertaa ja ehdottomasti voin suositella tapahtumaa. Mukava reitti ja tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Sullakin oli mennyt ihan mielettömän hienosti!! Onnea vielä!! :)

   Poista
 11. Mahtavaa seurata sun vauhtien kasvua ja lennokasta menoa! Onnea upeasta juoksusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Salla!! :) Toivottavasti tämä on vasta alkua ja syksyllä päästään sitten hätyyttelemään omia enkkoja! :) Tsemppiä juoksuun sinne!! :)

   Poista
 12. Hienosti on kyllä kisa sujunut :) Onnittelut!

  VastaaPoista
 13. Tästä välittyy niin hyvä boogie ja huikea juoksuflow. Kuulostaa myös kaikin puolin huipulle tapahtumalle :) Onnittelut vielä kerran huipusta juoksusta ja sitten kohti seuraavaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että välittyy ja kiitos vielä kerran onnitteluista!! <3 Ja oli tosiaan huippu tapahtuma!! Ens vuonna mukaan! :) Ja kiitos kun elitte mukana ja tsemppasitte melkein livenä <3

   Poista
 14. Sä oot huikee!!! Ei voi kun ihastella. Mä lueskelin lauantaina sun juttuja ja fiilistelyjä ja innostuin itekin ilmottautumaan Vantaan Maratonille. Haaveilen pääseväni joskus lähelle sitä 2h, mutta sekin tuntuu olevan hirveen työn takana. Noi sun km vauhdit on mulle ihan käsittämättömiä aikoja!!! 😍😍💪🏼💪🏼💪🏼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee, huippua, että ilmoittauduit Vantaalle!! Go Ama!! :) Nyt vaan reeniä reeniä järkevästi, niin siellä tasaisella reitillä pääset sun tavoitteeseen!! :) Pitää muistaa, että mulla on nyt takana aika säännöllistä juoksua jo kuutisen vuotta! Kyllä sitä kehitystä tapahtuu jokaisella pikku hiljaa, kun järkevästi harjoittelee! :) Paljon tsemppiä!! <3 Meiän pitää mennä yhessä lenkille joku kerta niin voin tsemppaa sua! Ne kovemmat ajat on myös aika paljon kiinni henkisestä puolesta, joten voin pitää kunnon psyykkauspuheet :D

   Poista
  2. Ja kiitos!! <3 Unohtuu kiittää, kun olin niin innoissani sun uudesta tavoitteesta!! :D Ja hei tuu sinne Espooseen kympille ennen tota Vantaata hakemaan sitä omaa kovaa kisavauhtia!! :)

   Poista
 15. Yhteislenkki ois TOSI kiva joskus! Voisit kertoa vähän vinkkejä miten saisin järkevöitettyä tätä mun juoksua. 😄 Toi rantamaraton ois kyllä mukavaan ajankohtaan. Saatan kyllä tullakin! Ootko juossu sitä? Onko millanen reitti? 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Mennään ihmeessä joku kerta!! :) Oon juossut tuolla rantamaratonilla puolikkaan 2 kertaa, mutta en koskaan tota kymppiä! Sinne vaan :) Toimii varmasti hyvänä treeninä Vantaalle! Mulla tulee blogiin etukoodi sinne ilmoittautumiseen, joten odota sitä ennen kuin ilmoittaudut!! :)

   Poista
 16. Heips:) Hieno ja hyvävartaloinen urheilija tyttönen olet:)
  Kuinka usein käyt juoksulenkeillä viikolla?
  Mulla on muuten kanssa nyt nuo new balancet, jotenkin tuntuu
  kun pumpulilla juoksis:) Hauskaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Suvi! :) Kiva, että tykkäät Fresh Foameista!! Ne on kyllä ihan kuin pumpulilla juoksisi, hyvin kuvattu! Tällä hetkellä käyn juoksulenkeillä yleensä 3 kertaa viikossa, en sen enempää! :)

   Poista
 17. Upeasti juostu! Olet kyllä mielettömässä kunnossa. Harva 7-kuukautisen äiti pystyy samaan :)

  katsoin muuten blogini HHM-päivityksen Finalndia-talo -kuva tarkemmin kuin aiemmin. Oletko sä siinä selkä kameraan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Ja juu, minähän se siellä olen viestittelemässä kaverin puolesta toiselle kaverille, että missä hän on! :D

   Poista
 18. Jeeee onnittelut vielä ihan huikeasta juoksusta!! Ja parasta on se, kun pystyy lopussa vielä kiristämään vauhtia :) Mahtavaaa!! Oli tosi kiva nähdä, kiitos kun pistit viestiä! <3
  Ja vitsit oot nopea kirjoittamaan näitä raportteja. Mä ehdin vasta eilen kirjoittamaan omani ja tänään ensimmäistä kertaa kunnolla koneen äärelle lueskelemaan muiden fiiliksiä :D Mutta huippuraportti taas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katju ja onnittelut sullekin taas uudesta enkasta!! :) Oli kiva saada seuraa ennen juoksua! ♡ Haha, musta tuntu etten päässyt ollenkaan tarpeeksi pian kirjottamaan tätä! :D

   Poista