perjantai 10. kesäkuuta 2016

Fiilikset ennen Helsinki Half Marathonia 2016

Huomenaamulla ollaan juoksemassa kauden toista puolikasta, joka tuntuu tämän aamun perusteella hieman o-ouu-ajatukselta! Tällä viikolla yöt eivät ole olleet kovin hyviä ja Isla on heräillyt 2-3 tunnin välein joka yö. Olo ei siis ole kovin levännyt, joten se hieman jännittää huomisen suhteen. Hieman jännittää myös jalat, jotka eivät tällä viikolla ole olleet kovin yhteistyöhaluiset. Kävin tiistaina juoksemassa 5km ja tarkoituksena oli vain verrytellä jalkoja, hakea lyhyitä pätkiä puolimaratonvauhtia ja fiilistellä juoksua, joka on ahh, niin ihanaa..No, ei se kovin ihanaa ollut! :D Jalat tuntuivat raskailta, pohkeet olivat kireät ja vasen pakarakin ilmoitteli itsestään. Juoksuflow oli kaukana ja fiilistelytkin jääneet viime viikolle. Mahtavaa. 
Mutta, huono kenraali, hyvä kisa, eikö niin? Sanokaa joo! :) Tiistain nihkeän lenkin jälkeen panostinkin sitten rullailuun ja venyttelyyn ja torstaina jalat tuntuivat jo paremmilta, kun hölkkäilin hieman vaunujen kanssa. Ehkä se tästä! Torstaina käytiin myös HHM Expossa hakemassa juoksunumero ja kisapaita. Expon sijainti Narinkkatorilla Kampin edessä oli kyllä ihan huippu näin espoolaisen bussillatulijan näkökulmasta! Expossa kisainnostus alkoi tarttumaan ja olen kyllä tosi fiiliksissä, että pääsen taas huomenna viivalle, vaikkei olo niin levännyt olekaan! On huippua päästä juoksemaan HHM, joka on mulle uusi kisa ja reitti vaikuttaa todella hyvältä. Sen varrella on useampi paikka, joissa en ole aikaisemmin juossut, joten mielenkiinnolla odotan huomista! :)  

Expovierailun jälkeen käytiin hakemassa siskoni eli Islan Kati-tädin kanssa salaatit ja mustikkapiirakat Café Marokosta ja mentiin heille syömään lounasta. Hiilaritankkaus kunniaan! Tosin aika maltilla olen tankkaillut, koska ei puolikkaalle oikeastaan tarvitse tankata, ainakaan mun, joka syö muutenkin paljon. Mutta sitä voi käyttää kaikki herkkupeput tekosyynä mustikkapiirakalle ja vähän muillekin herkuille! ;)Olen pohdiskellut tavoitteita huomiselle ja edelleen, vaikka valmistautuminen ei ole ollut parhain mahdollinen, niin lähden kuitenkin hakemaan parempaa aikaa kuin HCR:llä (alle 1:55:40). Ennen kaikkea haluan kuitenkin pitää hauskaa ja nauttia tapahtumasta, joten ihan selkänahasta en lähde vauhtia repimään hampaat irvessä. Toivottavasti kepeät jalat ja juoksuflow saapuvat paikalle huomiseen mennessä. Pitäkää peukkuja! :) 

Tsemppiä kaikille HHM:n juoksijoille! Millä fiiliksillä olette? 

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/BloglovinissaSnapchatissa (candyontherun) 

22 kommenttia:

 1. Hurjasti tsemppiä huomiselle ja ennen kaikkea kevyitä askeleita ja nautinnollista juoksua! Oot kyllä ihailtavan nopeasti päässyt takas juoksukuntoon, oot mun mammajuoksuidoli!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana!! <3 Toivotaan tosiaan, että askel tästä kevenee ja juoksusta tulee (ainakin suurimmaksi osaksi) kivaa! :)

   Poista
 2. Jee! Mä pidän peukkuja sulle että huomenna juoksu rullaa tuttuun malliin ja että nautit joka askeleesta :)! Mahtavaa HHM:ia sulle! Hengessä mukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Hanna!! <3 Ihanaa, kun ootte hengessä mukana!!

   Poista
 3. Tsemppiä huomiseen ja kevyitä tossuja! Mulla jää nää bileet nyt väliin tän flunssan takia... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja!! Tosi harmi, että jää sulta väliin!! :( Parantele ittes kuntoon ja sitten uusia haasteita kohti! :)

   Poista
 4. Paljon tsemppiä sulle huomiselle! :) mäkin tuun huomenna juoksemaan. Olin myös viime vuonna mukana ja tykkäsin tosi paljon. Reittikin on tasainen joten hyvät mahdollisuudet HCR ajan parantamiseen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna!! :) Ja hei, mahtavaa! Tsemppiä sullekin!! Mikä tavoite sulla? Toivottavasti törmätään! Vetäise hihasta tai huuda, jos näät mua, koska saatan olla ihan laput silmillä tekstissä mainituista syistä, haha! :D

   Poista
 5. Tsemppiä juoksuun Karoliina :)

  VastaaPoista
 6. Mä sanon JOOO! Keveitä askelia huomiselle! Toivon myös ensi yöksi parempia unia ja aamuksi sellaista jouhevaa yhteistyötä pikkumurun kanssa. :D Nautihan juoksusta ja toivottavasti jalkavaivat helpottaa. Mulla jumi yhtäkkiä tänään pohje juoksulenkillä, pitänee rullailla nyt huolella.. Joten vaivat tuttua nyt täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahh, kiitos!! <3 Toivot niin oikeita asioita! :D Niitä mäkin toivon!! <3 Pöh, kaikille jumeille :( Täällä tuntuu nyt vähän paremmalta ahkeran rullailun tuloksena! Toivottavasti huomenna aamulla herään tyytyväisten jalkojen kanssa hyvin nukutun yön jälkeen! #girlcandream :D

   Poista
 7. Supertsempit huomiselle! Onneksi kisa-aamun adrenaliinipiikki pyyhkäisee väsymystä tehokkaasti. Joskaan ei ehkä aivan puolen vuoden univajetta pysty korjaamaan 😊. Hyvää keliä näyttää huomiselle! Varmasti parannat HCR-aikaa.

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mari!! :) Sitä mäkin toivon, että kisa-aamun innostus auttaa selättämään ainakin osan väsymyksestä, mutta ei tosiaan ihan kaikkea, mitä tässä on kerätty! Näyttää kyllä aika kivan viileältä keli! Toivotaan, että post baby-enkka paranee huomenna! :)

   Poista
 8. Paljon paljon tsemppiä huomiselle ja iloisia & keveitä kilometrejä! Oon myös hengessä mukana ja pidän peukkuja pystyssä ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tiina!! <3 Ootte ihania kun tsemppaatte!! :)

   Poista
 9. Voi Isla on söpönä kuvissa <3!

  Tosi paljon tsemppiä juoksuun :)!

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä huomiselle!

  Kyllä se hyvin menee, usko pois. Nyt vaan lepäilet ja tankkaat! Ihanan näköinen salaatti. Täälläkin tuli nälkä. Vaikka minä syön tosi paljon, niin viime lokakuussa onnistui energiat loppumaan kesken matkan. Tästä lähtien aioin tankata ja levätä edellisen viikon. En syödä enempää kaloreita, mutta tankata hiilareita.

  Keveitä kilometrejä huomiselle! Ihanaa kun pääset juoksemaan! =)

  _M_

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika!! :) On täällä tankattu...levon kanssa nyt on vähän niin ja näin, mutta toivotaan, että saan hyvät yöunet! :) Ja joo, joskus aikoinaan tuli syötyä ihan övereitä ennen puolimaratonia ja sitten huomasinkin, ettei ihan niin paljon tartte tankata. Vähän hiilareita lisää normiruokavalioon ja riittävästi nesteitä, niin niillä mennään! On tosiaan ihana päästä juoksemaan!! <3

   Poista
 11. Mulla on monesti ollut puolikkaan viikolla epävarma olo, pientä flunssaa, väsymystä tai muuta, mutta aina on silti hyvin mennyt. Voi siis mennä sullakin. Ja vaikkei menisikään, niin uusia kisoja tulee. Rennosti ja hyvällä mielellä vaan juoksemaan. Nauti!

  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nautin ja hyvin meni!! Oli kyllä ihan huippu juoksupäivä!! <3

   Poista