torstai 26. heinäkuuta 2018

Viimeinen lomaviikko

Helteiset heipat täältä saaristosta! Meillä on menossa viimeinen lomaviikko ja ensi maanantaina koittaa paluu arkeen ja kaupunkiin. Heinäkuu täällä saaristossa on ollut tosi ihana ja nyt saadaan vielä kaverit tänne kylään vikaksi lomaviikonlopuksi, joten kivoja päiviä on varmasti vielä edessä! Ja voi että näitä kelejä! Välillä on kyllä niin hikistä, mutta ei saisi valittaa. Marraskuussa näitä on vielä ikävä! ;)


Eilen käytiin veneretkellä Mossala Island Resortissa ja päivä olikin ihan täydellinen veneilyyn. Ei juurikaan tuulta ja aurinko paistoi! Mossalassa kierreltiin vähän paikkoja, käytiin näkoalatornissa, taapero pääsi leikkipaikalle ja sen jälkeen nautittiin lounasta alueen ravintolassa. Vauva nukkui lähes koko reissun, mistä olin aivan ihmeissäni. Meri-ilma nukutti ilmeisen hyvin, sillä päikkärit ovat olleet viime aikoina normaalisti hyvin lyhyitä. Ehkä nämä helteetkin siihen vaikuttaa. 

Mun tytöt <3 <3
Salaattilounas Mossalassa
Mulla ei oikeastaan ole sen kummempaa kerrottavaa, kunhan tulin tännekin moikkaamaan :) Instatilejä päivittelen tällä hetkellä useammin, koska se on niin paljon nopeampaa kuin tämä blogin kirjoittaminen! Tulossa on kuitenkin lähiviikkoina ainakin vauvan 2kk kuulumisia (huomenna tulee 8 viikkoa täyteen<3) ja omaa palautumista raskaudesta 2kk kohdalla! Toiveita saa blogiaiheiden suhteen aina esittää, koitan toteuttaa niitä mahdollisuuksien mukaan! :) 

Kivaa loppuviikkoa! Oletteko te vielä lomalla vai onko jo paluu arkeen koittanut? 

-Karoliina
2 kommenttia:

 1. Teidän saaristokesä on jälleen näyttänyt niin ihanalle. :) Mukavaa viikonloppua!

  Täällä lomaillaan vielä - ihanaa! Tämä viikko ollut kotoilua ja ensi viikolla reissuuuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa reissua ja loman jatkoa sinne!! <3 Saaristokesä oli kyllä super ihana, mutta oli kiva palata kotiinkin ja arkeen! Haleja <3

   Poista