tiistai 14. marraskuuta 2017

Kotona Suomessa

Meidän vierailu Suomeen kesti torstai-illasta maanantai-iltaan ja se meni todella vauhdilla. Neljään päivään mahtui paljon ohjelmaa, rakkaita ihmisiä, juhlintaa ja muutama rakas karvaturri. Oli IHANAAAA olla kotona! <3 Jos totta puhutaan, olisin voinut hyvin jäädä jo kotiin, mutta kyllä me Madridiin palasimme ja täällä ollaan taas! :) Nyt nautitaan näistä viidestä viikosta täällä ennen pidempää joululomaa Suomessa. Mehän palaamme siis Madridiin vielä tammikuussa, sillä H:n työsopimus jatkuu täällä ainakin helmikuun loppuun. Todennäköisesti kuitenkin tammi-helmikuun reissaamme Islan kanssa vähän edestakaisin Suomen ja Madridin väliä muutamien viikkojen välein. Katsotaan. Veikkaan, että Finnairin espanjalainen miehistö, joka lentää HEL-MAD-HEL tulee aika tutuksi seuraavien kuukausien aikana ja myös taaperon kanssa lentäminen.. (vitsi, kun tästä näppämistöstä ei saa emojia, jolla on hikikarpalo otsalla ;D) Lennettiin Suomeen tosiaan torstaina, Islan kaksivuotispäivänä ja neiti kaksivuotias sai nauttia synttäriaamupalaa lentokentällä! <3 

 lentokentällä synttäriaamiaisella :)


Sinivalkoisin siivin kotiin! <3
Torstai-iltana kun tulimme kotiin oli äitini käynyt täyttämässä vähän meidän jääkaappia, laittanut lämmöt päälle pattereihin ja tuonut ruusuja keittiön pöydälle! <3 Oli ihanan kotoisaa tulla OMAAN kotiin! <3 Isla hoki useampaan kertaan, että "kotona ollaan, kotona ollaan, täällä Espoon kodissa!". <3 Illan paras hetki oli kyllä, kun vanhempani toivat Milan kotiin meille asumaan Suomi-visiitin ajaksi. Rakas ei tiennyt miten päin olisi ollut ja häntä heilui niin paljon, että hyvä ettei irronnut! :D <3 Mua alkoi itkettää ja Islakin sanoi vaan"Jee Mila, jeee, jee". Niin ihana jälleennäkeminen! <3 Toki oli ihanaa nähdä myös Elsa, meidän vanhempien flatti ja vanhemmat ja sisko ja viettää yhdessä torstai-iltaa! <3

Perjantaina meillä oli kunnon tehopäivä ja suuri osa siitä käytettiin lauantain juhlavalmisteluihin. Iltapäivällä Islan päikkäreiden aikaan pääsin myös karkaamaan Milan kanssa pienelle juoksulenkille tutuille lenkkireiteille kotona! <3 Olin ihan fiiliksissä, kun hölkkäiltiin rakkaalla rantaraitilla! Illalla käytiin vielä hankkimassa Islalle talvikengät ja Madridin syystalveen sopivat lenkkarit ja sadevaatteet. 

Lenkillä kotihuudeilla <3
Lauantai olikin sitten juhlaa aamusta iltaan. Heräsin jo aikaisin valmistelemaan brunssia ja tekemään nakkipiiloja. Olimme sopineet, että kaikki brunssille tulevat tuovat pöytään jotain, joten onneksi kovin suuria valmisteluja ei ollut tehtävänä ja saimmekin melko pienellä vaivalla ihan mielettömän brunssipöydän aikaiseksi. Oli ihanaa nähdä hyviä ystäviä ja viettää muutama tunti yhdessä! <3 Paikalla oli parikymmentä aikuista ja 7 lasta, joten vilskettä ja vilinää riitti, mutta mikäs sen ihanampaa. Kuulumisten vaihto jäi aika pikaiseksi, mutta oli sitäkin ihanampaa nähdä tärkeitä tyyppejä samassa paikassa ja vaihtaa edes vähän kuulumisia! <3 



En juurikaan ottanut lauantaina kuvia ja se kertoo yleensä siitä, että on ollut kivaaaa!


Lauantaina iltana juhlittiin vielä 2-vuotiasta Islaa yhdessä perheen, lähisukulaisten ja kummien kanssa. Ystäväni Marika oli tehnyt mielettömän hienon ja maistuvan synttärikakun, joka oli oikea hitti kaikkien keskuudessa. Päivänsankari paistatteli huomion keskipisteenä, söi suurella innolla omaa kakkuaan, avasi lahjoja ja seurusteli vieraiden kanssa! <3 Oli ihanaa nähdä sukulaisia ja Islan kummeja! 






Sunnuntai eli isänpäivä meni mulla pitkälti lepäillessä lauantai-iltana ja yöllä iskeneen huonovointisuuden vuoksi. Yäk, ei sen kummempia yksityiskohtia, muuten kuin että kukaan ei muu ei onneksi saanut mitään! Olin siis aikalailla poissa pelistä koko sunnuntain ja H saikin viettää Islan ja Milan kanssa laatuaikaa oikein kunnolla. Illalla mentiin vielä vanhempieni luokse Töölöön syömään, koska halusimme nähdä heidät vielä enenn lähtöä maanantaina. Onneksi oma oloni parani päivän mittaan ja maanantaiaamuna kaikki tuntui taas olevan entisellään. 

Jaaa, maanantai-iltana sitten lennettiin takaisin Madridiin! Nyt koitetaan taas päästä täällä arkirytmiin ja treenien pariin. Täällä on myös aika kylmä (aamuisin jopa nollassa tällä viikolla), joten toivon, että pian saadaan täällä vuokrakämpässä patterit tulille, sillä muuten villapaitakerrasto jonka otin mukaan joutuu vähän turhan koville! ;) Päivisin onneksi aurinko lämmittää. 

Tässä päällimmäiset, nyt menen keittelemään sosekeittoa! :)

Miten teidän viikonloppu sujui? 

<3: Karoliina 


Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 

4 kommenttia:

  1. Moikka! Vieläkö lento sujui hyvin 2v:n kanssa? Meillä uhmaa ilmassa ja 12h lento edesssä, kääk! Ensimmäistä kertaa joutuu ehkä turvautumaan ipadiin tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Joo, lennot sujuivat tosi hyvin, mutta Ipad on kyllä meillä ihan must! 😅🙈 Se tuo hyvin viihdykettä pidemmäksi aikaa! Lisäksi tarpeeksi eväitä ja jotain muuta puuhaa esim palapeli, pieniä leluja, kirja jne. ☺️Kun on kaksi aikuista mukana niin lentäminen tuntui jopa aika iisiltä, mutta yksin taaperon kanssa on kyllä aika intensiivistä! Tsemppiä pitkille lennoille!!

      Poista
  2. Ihania Suomi-kuulumisia. <3 Kivaa, kun pääsitte nauttimaan ajasta rakkaiden kanssa. Tsemppiä Madridiin, pian on joulu :)
    Ps. Toi kakku on uskomattoman hieno!!:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) Kakku oli kyllä ihan mielettömän hieno!! Kivaa viikonloppua sinne! <3

    VastaaPoista