maanantai 11. heinäkuuta 2016

Lomatreenejä & muita kuulumisia

Heipat taas! Mitä teille kuuluu? Täällä on lomailtu saaristossa kohta viikon verran ja sen verran kiirettä on pitänyt, että blogin ääreen istahtaminen on jäänyt. Välillä, kun aikaa on ollut niin ei taas ole ollut inspistä ja on ollut vain kiva olla. Meidän pikkuneiti on sen verran vilkas tällä hetkellä, että hänen hereillä ollessa blogin kirjoittaminen alkaa olla aika mahdotonta ellei joku muu ole vahdissa. Nyt  kuitenkin ehdin päikkäreiden aikana istahtamaan alas koneen ääreen ja kirjoittelemaan, kun täällä on talo hiljentynyt ja viikonlopun juhlavieraat lähteneet. Vietimme viikonloppuna perinteistä BSL:ää eli Baltic sea lovers-juhlaa, jonka vanhempani aloittivat 26 vuotta sitten. Alkuvuosina kaikki tulivat BSL:ään aina veneillä, mutta viime vuosina venekunnat ovat vähentyneet ja monet saapuvat paikalle autolla. Viikonloppu on perinteinen ja hauska. Paljon ruokaa, saunomista, yhdessäoloa, naurua, juhlaa ja iloista meininkiä. Tänä vuonna meitä oli 30 henkeä, joten talo oli täynnä! Kelit onneksi suosivat ja saimme nauttia koko viikonlopun ihanasta auringonpaisteesta ja lämmöstä! :) Islalle tämä oli tietysti ensimmäinen Baltic ja täytyy sanoa, että hän sai kyllä paistatella huomion keskipisteenä ja tuntui nauttivan siitä, kun oli aina joku moikkaamassa tai leikkimässä hänen kanssaan.

Islan ensimmäinen BSL-viikonloppu <3

En ole pitkään aikaan kirjoitellut sen kummempia treeniviikkokatsauksia, koska tuntuu, että treenit on vähän mitä sattuu ja mitä milloinkin kerkiää tekemään. Ei siis kovin suunniteltua, mutta sellaista se välillä on. Viime viikolla kävin juoksemassa Paavo Nurmi puolikkaan jälkeen ensimmäisen kerran keskiviikkona täällä Houtskärissä. 6km lenkki oli juuri sopiva verryttelyksi edellisen matkapäivän jälkeen. Helpottavaa oli se, että juoksu tuntui taas normaalilta ja mukavalta karsean puolimaratonin jälkeen. Siihen vaikutti varmasti myös hieman viileämpi keli, mutta I`ll take it! Juoksun pitää olla kivaa, eikä karseata! :D Viikon toisen lenkin juoksin perjantaina, 8km meni mukavasti. Tällä hetkellä juoksen hyvin fiiliksen mukaan enkä tähtäile lenkillä tiettyyn vauhtiin. Täällä saariston hiekkateillä ja poluilla on vain huippua fiilistellä ja nauttia luonnosta ja kesästä. Muutenkin tuntuu, että kaikella on aikansa ja paikkansa myös liikunnan suhteen. Välillä on hyvä ottaa iisimmin ja sitten taas treenata kovemmin, kun siltä tuntuu. Heinäkuu on hyvä aika pitää yllä peruskuntoa ja vahvistaa lihaskuntoa ennen syksyn tulevia juoksuhaasteita ja kovempia treenejä.Muina päivinä viime viikolla tein lihaskuntotreenejä saunan terassilla tai vaunujen kanssa. Maarianhaminassa ollessa maanantaina ja tiistaina tein lyhyet lihaskuntojumpat aamuisin. Heti kun tulee tehtyä jotain, tulee parempi olo! Itse olen lomalla sellainen herkuttelija, että helposti olo alkaa tuntua tunkkaiselta ilman liikuntaa, joten hyvä balanssi pysyy, kun koittaa päivittäin saada edes jotain liikuntaa tehtyä. Vaikka sitten vain kävelyä, jos ei muuta halua tai ehdi. Mulla on luonnoksissa postaukset muun muassa meidän kesäreissusta Ahvenanmaalle ja Islan 8kk-kuulumiset, mutta ne vaativat vähän enemmän valmistelua, joten toivon saavani ne julkaistua jossain vaiheessa lähiaikoina. Täällä jatketaan kesästä nauttimista ja saadaan tällä viikolla iso kasa kavereita kylään tänne Sollideniin, joten loma"kiireet" jatkuu, mutta sehän on ihan parasta. 

Nauttikaa tekin kesästä! <3 

Miten siellä sujuu lomatreenit? Mitä muuten kuuluu?? :) Tuleeko muuten luettua blogeja lomalla samalla tavalla kuin yleensä arjessa? 

-Karoliina

Seuraa myös:
Instagram/Facebook & Snapchat (candyontherun)

2 kommenttia:

 1. Lomailusi kuulostaa ihanalta.. Rakastan kaikkea perinteistä ja tuo jo vuosia toistunut BSL kuulostaa äärettömän hienolta. On ihanaa kokoontua säännöllisesti yhteen tiettyjen ihmisten kanssa eri tapahtumissa ja tilaisuuksissa.
  Minäkin olen myös pohtinut kovasti lomalla treenailua. Lomalla piti olla aikaa enemmän kuin arjessa ja sitten joutuu huomaamaan, että päivään ei mahtunutkaan aiottua treeniä. Voisin suunnitella menemiseni niin, että treenejä mahtuu mukaan säännöllisesti, mutta ehkä tämä ei kaada siihen että sluipailen pari viikkoa ja menen fiiliksen mukana. Apua.. mä en sanonut tätä.. =)

  Pitkään pohdittuani yritän ottaa kesästä ja oikeastaan jokaisesta päivästä enemmän irti. Nauttia hetkistä ja tarttua niihin. Ihme sekin, että bloggailulle ei meinaa löytyä aikaa.. Ehkä vielä löytyy sitäkin. =) Carpe Diem!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marika! :) Ei todellakaan kaadu siihen, että lomalla ottaa vähän rennommin ja liikkuu silloin kuin ehtii ilman turhaa stressiä treenien mahduttamisesta päivään! :) Nämä kesäpäivät menevät ihan hurjaa vauhtia, joten todellakin pitää yrittää ottaa kesästä ja jokaisesta päivästä irti niin paljon kuin mahdollista ja nimenomaan nauttia hetkistä! Bloggaamisen suhteen olen huomannut, että tämä kesätaantuma tulee jokaisena kesänä ja läppärin äärelle on taas kiva palata syksyn tullen useammin! Ihanaa kesää sinne!! <3

   Poista