torstai 26. lokakuuta 2017

Kotitreenejä koko kropalle käsipainojen kanssa

Jos pitäisi sanoa, mikä on ollut ns. "oma juttuni" tämän syksyn treeneissä, vastaisin välittömästi, että kotitreenit käsipainojen kanssa. Kuten olen monesti kirjoitellut ja tiedättekin, olen treenannut pelkästään kotona (+ juossut ja vaunulenkkeillyt tai tehnyt ulkotreenejä) jo useamman vuoden ajan. Tässä elämäntilanteessa lyhyet ja tehokkaat kotitreenit ovat mitä mainioin tapa saada omat liikuntahetket sovitettua päiviin ja tuloksiakin syntyy, kun jaksaa säännöllisesti tehdä treenejä. Toki rinnalle tarvitaan myös järkevä ruokavalio ja riittävästi lepoa sekä treeneihin sopivasti vaihtelua.  


Aikaisemmin tein tosi paljon treenejä oman kehon painolla, mutta tämän vuoden aikana ja erityisesti nyt syksyllä olen usein tehnyt lihaskuntotreenejä käsipainojen kanssa 2-3 kertaa viikossa. Aloin huomata positiivisia muutoksia ja "timmiytymistä" kehossa tehtyäni käsipainotreenejä alkusyksystä noin 4-5 viikon ajan. Lihaskuntoharjoittelu tiivistää kehoa omalla tavallaan, mutta kun sen vielä yhdistää juoksun kanssa, niin syntyy ihan loistava combo. Ja sitten, kun se ruokavaliokin pysyisi vielä vähän paremmin kunnossa kuin allekirjoittaneella, niin tulokset olisivat varmasti tosi hyviä! ;) Mutta ei mennä ruokavalioon nyt, vaan puhutaan treeneistä! ;)

Omat treeniviikot ovat syksyn aikana sisältäneet useimmiten juuri 2-3 lihaskuntotreeniä ja 1-3 juoksutreeniä. Ja kyse on useimmiten tosiaan vain 20-30 minuutin treeneistä. Lyhyet ja napakat jumppailuhetket saa täältä ison peukun. Toisinaan jopa saatan tehdä yhden kierroksen treeniä iltapäivällä ja toisen illalla Islan mentyä nukkumaan, jossei muuten jostain syystä onnistu. 

Jaan tässä postauksessa teille omat suosikkikäsipainotreenini tällä hetkellä. Niitä voi tehdä niin kotona kuin salillakin, kunhan käsipainot löytyy. Kannattaa laittaa postaus talteen ja kaivaa esiin, kun kaipaat inspiraatiota omiin käsipainotreeneihin! :) 


Dumbbel total body workout

Jokaista liikettä 10-15 toistoa, 2-3 kierrosta


Kiva perustreeni, joka sopii hyvin etenkin silloin, kun ei ole energiaa mihinkään syketreeniin. Yksinkertaisia liikkeitä, joissa keskitytään melkein kaikissa vain yhteen lihasryhmään kerrallaan. Sleek and strong workout with weights


Ehdottomasti yksi suosikkitreeneistäni, jonka olen tehnyt monta kertaa! Hyviä ja tehokkaita liikkeitä, syke nousee ja koko kroppa pääsee töihin. Bikini shape up circuit

Tämä on myös todella hyvä ja tehokas circuit-treeni, jonka olen tehnyt monta kertaa!
Melt fat build muscle dumbbell workout

Hyvä ja osittain myös aika rankka koko kropan treeni etenkin, jos tekee kolme kierrosta. 25-minute hiit total body workout

Kun kaipaa sykkeenostoja ja HIIT-treeniä.

Mikä on ollut sun tämän syksyn se liikuntajuttu, josta olet ollut eniten innoissaan? :)

-Karoliina 

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 

4 kommenttia:

 1. No nyt oli hyvänoloisia jumppia, menee testiin heti huomenna! Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Suvi! Kiva,jos tykkäsit!! :) Mä just eilen tein yhdistelmätreenin tosta Sleek&Strong ja Bikini Shape up-circuitista ja ai että oli hyvä! Hyviä treenejä sinne :)

   Poista
 2. Jeejee hyviä vinkkejä taas, kiitos :) Voisin sanoa, että uusin innostus näin syksyllä on ollut pilates-treenit. Core kuntoon!:) Ja tietty, ei juoksua ja ulkoilmaa voittanutta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi pilates-treenit kuulostaa hyviltä! Ja core kuntoon on ikuisuusprojekti ainakin täällä, hehe! Täällä on ihanaa juosta auringossa, mutta ai että mä kyllä vähän kaipaan Suomen raikasta ja viileää ilmaa juoksulenkeillä <3 Kivaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

   Poista