torstai 10. joulukuuta 2020

Oma matkani kotitreenien pariin

*Tekstin lopussa tarjous treenaakotona.comiin, joka on voimassa koko vuoden 2022! :)

Teille, jotka olette pidempään blogiani lukeneet, tämä tarina on varmasti tuttu, mutta ihan viime aikoina matkaan on tullut mukaan paljon uusia nimenomaan kotitreeneistä innostuneita, joten halusin jakaa tämän oman matkani kotitreenien pariin lyhyesti myös täällä blogin puolella.


Oma matkani kotitreenien pariin alkoi tosiaan kun odotin esikoistani vuonna 2015. Sitä ennen olin tottunut käymään usein ryhmäliikuntatunneilla ja juoksulenkeillä. Rakastin ryhmäliikuntatuntien hyvää fiilistä, energiaa ja sitä, että joku tsemppasi ja motivoi liikkumaan sekä sanoi, mitä pitää tehdä ja itse pystyi tekemään vain perässä. Huomasin kuitenkin pian, että jos haluan vauva- ja pikkulapsiarjessa ehtiä liikkumaan useammin kuin 1-2 kertaa viikossa, on järkevämpää tehdä treenit pääasiassa kotona sekä tietysti käydä ulkona lenkkeilemässä vaunujen kanssa sekä ilman, silloin kun mahdollista. Myös raha vaikutti asiaan, sillä en halunnut maksaa kallista kuntosalimaksua, jos en käyttäisi kuntosalin palveluita riittävän paljon.Viimeiset viisi vuotta olen treenannut pelkästään kotona, ulkona ja lenkkipoluilla. Vuosien varrella on tullut kasvatettua isompi liikepankki itselle, joten pystyn suunnittelemaan ja tekemään omia treenejä suhteellisen monipuolisesti, mutta edelleen rakastan tehdä myös ohjattuja jumppia ja oppia koko ajan lisää kivoja liikkeitä ja variaatiota! Ohjattuja treenejä voi onneksi tehdä myös kotona erilaisten kotitreenipalveluiden tai esim. Youtube-videoiden kautta. Myös Instagram tarjoaa todella paljon mahtavia treenivinkkejä ja inspiraatiota. 

Olen vuosien varrella testannut useita eri kotitreenipalveluita. Suomalaisista voi mainita www.twogethertraining.com sekä treenaakotona.com jotka on molemmat hyviä palveluita (alla myös alekoodit treenaakotona.comiin!). Ulkomaisista on tullut testattua mm. Sweat, Fitnessblender Les Mills on Demand ja Popsugar Fitness. Näiden palveluiden avulla on tullut todettua se, että kotiin saa kyllä ihan mahtavaa treeni-inspiraatiota jos niin haluaa ja myös ohjattua liikuntaa. 

Kotitreenien hyvä puoli on myös se, että ne voivat olla todella lyhyitäkin! 10 minuuttia treeniä, ja se on siinä. Tehokasta ja nopeaa, silloin kun aikaa ei ole niin paljon käytettävissä. Säännölliset lyhyet kotitreenit on superhyvä vaihtoehto kiireiseen arkeen. 

Kotitreeni-iloa ja nähdään myös Instassa, jossa lisää vinkkejä kotitreeneihin @candyontherun 


Mainos treenaakotona.com

Mulla on ilo tarjota teille hieman edullisemmat hinnat treenaakotona.comin 6kk ja 12kk jäsenyyksiin, jos ohjatut kotitreenit kiinnostavat! Nämä alennuskoodit ovat voimassa myös vuonna 2022, joten ei tarvitse tehdä mitään hätiköityjä päätöksiä! :) 

 • 12kk normaalihinta on 149€. Syöttämällä kampanjakoodin candy rekisteröityessäsi saat 12kk hintaan 97€
 • 6kk normaalihinta on 79€. Syöttämällä kampanjakoodin: karoliina rekisteröityessäsi  saat 6kk hintaan 59€.
 • Lisätietoja palvelusta, maksuvaihtoehdoista ym. löytyy treenaakotona.comin usein kysytyistä kysymyksistä. 2 kommenttia:

 1. Kiitos mielenkiintoisesta kirjoituksesta! Tämä korona on varmasti myös vaikuttanut siihen, että moni on joutunut siirtymään kotitreeniin. Meilläkin meni keväällä yrityksen kuntosali kiinni. Kesällä onneksi pääsi salille treenailemaan kunhan oli välimatkat kunnossa ja maskit käytössä. Nykyään teen juurikin tuollaisia pieniä 10minuutin treenejä kerrallaan useita kertoja päivässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari! :) Kiitos kommentista! Kyllä, korona-aika on vaikuttanut kotitreenien suosioon todella paljon ja hauskaa, kun niin moni on innostunut treenaamaan kotona. Katsotaan jatkuuko kotitreenien suosio, kun tämä tilanne jossain kohtaa kunnolla helpottaa ja kaikki vaihtoehdot on taas avoinna.

   Poista