sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Viikonloppu ystävien kanssa ja viikon muut kuulumiset

Heippahei ja kivaa sunnuntaita! Tässä tulee kuvien muodossa katsaus meidän viikkoon! :) Tällä viikolla...

1.Ollaan palauduttu HHM:stä! Alkuviikko meni palauttelumoodissa ja treenit olivat kevyitä: vaunulenkkejä, kevyttä lihaskuntoa ja venyttelyä. Tykkään ottaa kisan jälkeen useamman päivän kevyesti, jotta kroppa saa rauhassa palautua. 



2. Menty tämän pikkuisen viipottajan perässä! :D Menoa ja meininkiä riittää ja koko ajan pitäisi olla jotain viihdykettä tai katsottavaa/suuhun pantavaa. Kuvien ottaminenkin on nykyään haastavaa, sillä Isla ei enää pysy paikallaan kuin nukkuessaan ja todella väsyneenä..




3. Käyty ratsastamassa! Keskiviikkona, ekaa kertaa yli vuoteen kiipesin hevosen selkään ja suoraan estetunnille! Jännitti kyllä aika kovasti, mutta onneksi alla oli tuttu heppa ja taidotkin tuntuivat löytyvän aika pian. Saatiin aikaiseksi ihan hallittua ja tasapainoista menoa yli esteiden.   Kivaa oli päästä vähän heppailemaan pitkästä aikaa! :)




4. Käyty juoksemassa yksi ainoa lenkki! Torstaina suunnattiin siskoni kanssa vesisateessa juoksemaan ja hölkkäiltiin kevyt 5km lenkki. Juoksin vaunujen kanssa, jotta Isla sai nukuttua päikkärit samalla. Lenkki jäikin itselleni tämän viikon ainoaksi, sillä nyt viikonloppua kohden on flunssainen olo ottanut parhaimman terän pois tästä tytöstä..




5. Vietetty viikonloppua ystävien luona Kyröskoskella heidän ihanassa omakotitalossa. Kahdeksan aikuista, kolme vauvaa, yksi taapero ja kaksi koiraa. Voitte kuvitella, että melkoisen vauhdikas meininki! ;) 

6. Syöty hyvin! :D Viikonloppuun mahtui paljon hyvää ruokaa, kuten aina tämän porukan kanssa. Ihania isoja aamiaisia, herkullinen lounas (uunilohta, uusia perunoita ja aurajuusto-kermaviilikastiketta) sekä illallinen (grillattua kanaa, lihaa, makkaraa ja vuohenjuusto-päärynä salaatti). Jälkkäriksi syötiin Pavlovaa. NAM! Mutta voin myös kertoa, että olo on sen mukainen, että herkuteltu on, joten ihanaa huomenna palailla hetkeksi kevyempään meininkiin ennen juhannusta! :D




7. Ulkoiltu! Flunssan takia kävelylenkit riittivät ainakin itselleni, vaikka haaveiltiinkin tyttöjen kanssa jumpasta pihalla..No kelit eivät olleet kovin suotuisat pihajumppaan tällä kertaa, ja ehkä se vauvojen ja yhden taaperon perässä juokseminen riitti jumpaksi! ;)






8. Ihailtu perjantai-illan upeaa auringonlaskua ja naurettu vatsat kippurassa! <3



Tällaista täällä! Nyt toivon, että tämä flunssa tästä hellittää eikä ainakaan pahene. Mitä teidän viikkoon ja viikonloppuun on kuulunut? :) Ensi viikolla on luvassa alennuskoodia ja arvontaa Espoo Rantamaratonin kaikille matkoille, joten pysykäähän kuulolla! :) 

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/BloglovinissaSnapchatissa (candyontherun) 

4 kommenttia:

  1. Kivasti koottu viikon kuulumiset! :) Tää sun blogi on vaan niin huippu ❤ Itselläkin tulee otettua hirveästi kuvia, joten ehkä tällaiset viikkokoosteet vois olla joskus paikallaan :) Aivan huipulta kuulostaa teidän kaveriviikonloppu ja voin kuvitella, että on ollut vilskettä :D Ystävät on ❤ Toivottavasti flunssainen olo helpottaa pian! Minä odotan tulevalta viikolta työmatkapyöräilyitä, tanssituntia ja mökkijuhannusta isolla porukalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! <3 Ihanaa, että tykkäät! Välillä on kiva tehdä tällaisia koosteita, kun niitä kuvia tosiaan ottaa ja jää sitten itsellekin vähän muistiin, että mitä ollaan milloinkin tehty! :) Ihanaa juhannusviikkoa!! <3 Kelit näyttää ainakin hyviltä, jee! :)

      Poista
  2. Ihana postaus, kiitos! <3 Hyvä fiilis välittyi tänne ruudun toisellekin puolelle. Rennompi viikkoon ansaittu hienon juoksusi jälkeen. Mutta eihän sinulla mitään lepoa ole vaan täyttä toimintaa koko viikko. Ihania juttua viikko täynnä Isla, hevostelu, lenkki, ystävät, hyvä ruoka, hyvät jutut ja paremmat naurut.

    Minä olen saanut viettää ihanan viikon perheeni kanssa aurinkoisessa Sidessä. Ensi viikolta odotan treenaamista, tyttäreni kaverisynttäreitä, juhannustaikoja ja ehkä saan toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja löytää itseni lavatansseista..

    Mahtavaa viikkoa! Jatka samaan malliin! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Marika! Mukava kuulla, kiitos sulle! <3 Se on kyllä totta, että lepo on täällä nykyään hieman erilaista kuin ennen, kun Islan kanssa tulee kuitenkin touhuttua! :D Lavatanssit kuulostaa super hauskalta!! Mukavaa viikon jatkoa ja juhannusta sinne! =)

      Poista