tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kuvia ja kuulumisia!

Viime viikko hurahti nopeasti ja päivät sujuivat lähinnä gradujuttujen parissa. Viimeinen graduhaastattelu tuli tehtyä perjantaina, joten (raaka)aineisto alkaa olla kasassa, jihuu! Haastattelujen tekeminen on kyllä  ollut graduprosessin toistaiseksi kivointa hommaa! Pääsin haastattelemaan kiinnostavien elintarvikealan yritysten sosiaalisen median markkinoinnista vastaavia henkilöitä ja sain paljon materiaalia gradua varten. Niin haastava kuin graduprosessi omalta osaltaan onkin, olen kyllä tosi tyytyväinen, että valitsin aidosti itseäni kiinnostavan aiheen. Siinä siis ensimmäinen vinkin poikanen niille, jotka suunnittelevat gradun/opinnäytetyön tekemistä jossain vaiheessa! Lisää hyviä graduvinkkejä löytyy muuten Riikan kirjoittamasta jutusta Kaksi yhden hinnalla blogista, kannattaa kurkata, jos aihe on ajankohtainen. 

Viime viikolla treenit sujui varsin mukavasti! Tein yhteensä 4 napakkaa ja lyhyttä kotitreeniä (lihaskuntoa ja juoksua matolla), kävelin Milan kanssa ja kävin juoksemassa ulkona yhden 5,5km lenkin. Ekaa kertaa ihan topissa tänä kesänä! :) Olin tyytyväinen treeneihin, vaikka ne ovat kestoltaan lyhyitä, niin se fiilis, kun pääsee edes vähän rasittamaan kroppaa on ihan mahtava ja toistaiseksi ainakin treenit ovat tuntuneet hyviltä, toivottavasti jatkuu samaan malliin. Masu kasvaa... :)
Perjantai-iltana pääsin piipahtamaan hyvän ystävän polttareissa, mutta valitettavasti muut viikonlopun polttarijuhlinnat jäi väliin, sillä lauantai aamuna suunnattiin auton nokka kohti Tampereella vietettyjä Henrin opiskelukaverin häitä. Ensimmäisenä Tampereella suuntasin kampaamo Stileen, jonne olin varannut ajan pikakampaukselle. Pikakampaus on nimensä mukaisesti nopeasti tehtävä kampaus, joka on usein kestoltaan 30 minuuttia ja maksaa 30 euroa. Tällä kertaa sain pikakampauksen hinnalla kyllä melkein juhlakampauksen, kun ihana kampaaja-Reetta vähän innostui tekemään! :) En valittanut, aivan ihana lopputulos, joka päässä oli kiva lähteä juhlimaan häitä! :) Stilea voin lämpimästi suositella tämän yhden kokemuksen perusteella. 


Hääparin vihkiseremonia pidettiin Tampereen tuomiokirkossa ja hääjuhla Finlaysonin palatsissa. Majoituimme Sokos Hotel Tammerissa, joten kaikki paikat olivat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan ja siirtymiset paikasta toiseen menivät sujuvasti. 

Häät olivat tosi ihanat ja ilta oikein hauska, kuten hyvissä häissä kuuluukin olla! :) Yllättäen jaksoin itsekin jopa puoli 2 asti eli juhlapaikan pilkkuun. Jatkoille ei sentään lähdetty vaan hotellihuoneen sänky houkutteli unten maille siinä vaiheessa. 


Seuraavana aamuna jatkettiin vielä häähumua yhteisellä aamiaisella hääparin ja muiden vieraiden kanssa Tammerin aamiaishuoneessa ja käytiin myös seuraamassa, kun hääpari laittoi rakkauden lukon Tammerkosken siltaan kiinni. Mahtavat häät, onnea vielä Jaakko ja Susa! <3

Sunnuntaille oltiin suunniteltu etukäteen Tampere hengailua, mutta kelin ollessa sateinen suunnattiinkin kotia kohti Ideaparkin kautta. Hauska viikonloppu takana, joka aloitti kunnolla kesän hääviikonloppujen sarjan. Edessä on vielä kahdet ihanat häät ja lisäksi oma ensimmäinen hääpäiväviikonloppu (minne on vuosi mennyt?? :)) Time flies, when you´re having fun! <3

Ihanaa juhannusviikkoa! 

-Karoliina 

Seuraile myös Instagramissa & Facebookissa!

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kampaus :). Ja tosiaan, gradun tekeminen on helpompaa kun aihe kiinnostaa oikeesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä tykkäsin siitä myös! Tuli paaaaaaljon kivempi, kuin jos mä olisin itse yrittänyt jotain väsätä! :D (Lue, hiukset olisi jäänyt auki!) Jep, gradun tekeminen on helpompaa kiinnostavalla aiheella, mutta en voi vieläkään kehua, että tosi helppoa on ja vihellellen menee, haha..mutta kyllä se tästä! Kivaa juhannusta Tanja! <3

   Poista
 2. Ihana lukea kuulumisia! Tosi kaunis kampaus!

  VastaaPoista