perjantai 22. huhtikuuta 2016

Five things Friday!

Heippa ja kivaa perjantaita!  Mitä kuuluu? Tänä aamuna taas tuli ihmeteltyä, että miten se on taas perjantai? Ihanaa! Viikko on kyllä mennyt nopsaan, mutta en valita. Viikonloppu on aina aika jees, vai mitä? :) Mulla on mielessäni erinäisiä yksittäisiä juttuja, joten ajattelin kirjoitella teille niitä tänään "Five things friday"-postauksen muodossa. 

  • Kävin eilen pitkästä aikaa urheiluhierojalla ja aiiii että se teki hyvää! Keskityttiin lähinnä tarakkaosastoon (pakarat, takareidet ja pohkeet), joita ei ole hierottu kunnolla läpi vuoteen(!!). En käynyt hieronnassa raskauden aikana ja nyt muutamat kerrat raskauden jälkeen on hieronnassa keskitytty enemmän niska-hartia-osastoon. Voitte siis kuvitella, että jumeja oli jo aika paljon, mikä oli alkanut tuntua välillä myös juostessa ja etenkin lenkeiltä palautuessa. Vaikka rullailenkin itse niin enää omat rullailut eivät syväjumeihin auttaneet, mutta Sannin hieronta onneksi auttoi. Tosin mitään rentouttavaa ja ihanaa se hieronta ei ollut, mutta teki ehdottomasti hyvää!  Parin viikon päästä vielä uudestaan niin toivottavasti saadaan jumeja vielä lisää auki.
  • Rullailuun liittyen, olen löytänyt uuden ihan huipun kehonhuoltovälineen kotioloihin: mini Blackroll-rullan! Tämä on aivan mahtava ja saa huomattavasti paremman tuntuman esimerkiksi pakaroihin ja takareisiin kuin isolla rullalla. Myös rangan saa rullattua kivasti auki. Saatiin nämä rullat HCR Street teamin kautta ja tämä ei tosiaan ole mikään "kehun, koska on pakko tuote" vaan aidosti tykkään ihan älyttömän paljon! :)

  • Mun on pitänyt kirjoittaa Body after baby-sarjan 5kk-postaus, mutta jotenkin en saa sitä aikaiseksi. En oikein tiedä mitä kertoisin! Taidan siis hypätä suoraan 6kk-postaukseen muutaman viikon päästä. Painonpudotus tuntuu pysähtyneen 2,6kg päähän tavoitteesta (tavoite =0,5kg enemmän kuin ennen raskautta). Toisaalta haluaisin kovasti saavuttaa tuon tavoitteen (ja pian, hehe), mutta silti tällä hetkellä ei tunnu olevan itsekuria esimerkiksi herkkulakkoon tai tarkempaan syömisten syynäämiseen, minkä tiedän olevan se haaste ja toisaalta avain siihen, että loputkin raskauskilot lähtisivät. Toisaalta tiedän myös, että on mahdollista, että kroppa vain tulee pitämään kiinni lopuista kiloista niin kauan kuin imetys jatkuu! Oh well.. näitä asioita pohtiessa on hyvä muistaa herkutella..;)

  • Tällä viikolla on tullut juostua muutama hyvä lenkki! Tiistai-iltana juoksin yksin 8km ja eilen aamulla vaunujen kanssa 6km Milan juostessa vierellä. Huomenna olisi luvassa pisin pitkis ennen HCR:ää, tavoitteena olisi juosta 18km. Jaiks! Onneksi saan Siirin seuraksi, sillä pitkikset ovat huomattavasti kivempia kaverin kanssa! <3

  • Loppuun on pakko hehkuttaa IFK:ta! :D En ole ehkä koskaan(?) blogissa kertonut, mutta olen ollut IFK-fani pienestä pitäen. Isäni vei mut ensimmäisen kerran HIFK:n matsiin ollessani 3-vuotias ja koko lapsuuteni kävin katsomassa pelejä aika paljon. Teininä olin ihan superfani ja matkasin jopa vieraspeleihin kannustamaan IFK:ta. Muistan ikuisesti, kun IFK voitti mestaruuden kaudella 97-98 ja me oltiin mestaruuden ratketessa Miamin lentokentällä ja kuultiin suorana selostus puhelimen kautta!! Paluulennolla kapteeni kuulutti, että Helsingin IFK on Suomen mestari ja voi sitä huutoa, joka pääsi meidän porukasta, hehe! Mulla on siltä kaudelta vielä tallessa leikekirja, jonka tein IFK-lehtijutuista! Olin ihan superfani silloin! <3 Viime vuosina lätkän seuraaminen on jäänyt vähemmälle, mutta sydän sykkii silti punaiselle, aina ja ikuisesti. Nyt kun IFK pelaa finaaleissa taas pitkästä aikaa on fiilis aika mahtava ja innostus noussut taas ihan uudelle tasolle. Tänään on peli Tampereella ja jos IFK sen hoitaisi (mikä olisi aika hallelujah tällä viimeaikaisella vieraspelimenestyksellä) niin sitten olisi mahdollista hoitaa mestaruus kotiin huomenna Nordiksella. Se olisi aika super siistiä, koska mun isukki täyttää silloin pyöreät 6-0 ja se on ehkä isoimpia IFK-faneja, jota tiedän. Peukut siis pystyyn! ;) #stadionpunainen
Tähän on hyvä päättää five things friday! Aika random-postaus, mutta hei..mitä muuta täältä voi odottaa! ;) 

Kivaa viikonloppua sulle! Kerro jotain mitä mieleen tulee kommenttiboksissa! :)

-Karoliina


6 kommenttia:

  1. Cuts, tulipa mieleen, etten itsekään ole käynyt yli 1,5 vuoteen hierojalla! Kun juoksijan polvi vaivasi, kävin ensin kerran viikossa, sitten joka toinen viikko...kröhöm. Näin se kehonhuolto on helppo unohtaa, kun kaikki toimii. Ja tuosta rullasta en nyt sano mitään, kaksi kappaletta niitä makaa kaapissa.... Niitäkin käytin päivittäin, kun oli noita vaivoja. Pitää ryhdistäytyä, kiitos vertaistuesta!

    Tsemppiä pitkikselle ja puolimaralle! Itse jätän nyt väliin ja yritän yhä saada juoksua rutiiniksi... näin sohvalla istumallahan se ei onnistu :D Mutta ajattelin alkaa juosta päiväkodilta kotitoimistolle, olisi sopiva piristävä vitonen.

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Jenny! :) Heh, mulla on myös ollut hävettävän pitkiä taukoja hierojalta aina silloin tällöin...se helposti jää, jos ei ole mitään sen kummempia vaivoja! :/ Ja ehkä niitä vaivoja ei tulisi ollenkaan, jos siellä kävisi hoidettavana säännöllisesti!! Ja muistaisi tuon rullailun myös! :D Päiväkodilta kotitoimistolle juoksu kuulostaa hyvältä! Tsemppiä siihen, että saat juoksun rutiiniksi! :)

      Poista
  2. Random - postaukset on kivoja ja eilen just tuli tehtyä samanmoinen :D Randomia viikonloppua ja tsemppiä vikalle pitkikselle :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja kuulumisia! :) Tsemppiä pitkikselle, onneksi sulla on seuraa! :) Mäki voin tulla joku kerta lenkille sun kanssa.. Heh, toivon nyt sun ja teidän isukin puolesta, että HIFK voittaa... hahaha. Mä oon ollut kunnon tepsifani, kävin matseissa ja oon ollut katsomassa kans ratkaisevaa finaalia kerran Tampereella ja TPS voitti jatkoajalla.. voi sitä riemua :D Penkkiurheilu on aika hienoa, mutta innostus on täälläkin kyllä vähän laantunut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mennään yhdessä lenkille joku ilta!! :) Ja heh, ei nyt mennyt ihan suunnitelman mukaan toi IFK:n peli eilen :( :D No, toivotaan, että tänään tulee voitto kuitenkin, vaikkei sillä vielä mestaruutta voitetakaan! Hauskaa, että oot ollut TPS-fani! :D Penkkiurheilu on kyllä edelleen tosi kivaa, mutta ihan sama, ettei siinä enää ole ihan samanlaista intohimoa kuin joskus aikaisemmin!

      Poista