maanantai 9. toukokuuta 2016

Catching up: juhlaa & juoksua

Heippahei ja aurinkoista alkanutta viikkoa! :) Viimeiset neljä päivää ovat menneet nauttiessa kesäkeleistä ja erilaisista sosiaalisista happeningeistä. Helatorstaina brunsseiltiin koulukavereiden kanssa, perjantaina mun vanhemmat tuli meille syömään, lauantaina oli ystävän babyshowerit ja eilen sunnuntaina juhlittiin tietysti äitienpäivää! <3 Melkoista juhlaa ollut siis viime päivät ja itse asiassa tänäänkin on juhlapäivä, koska Isla täyttää 6 kuukautta! <3 Tässä tulee vähän kuvia viime päiviltä. Paljon herkullisia ruokia ja makeita herkkuja on tullut syötyä, mutta nyt on kyllä sellainen olo, että voisi vähän taas palata ruotuun! ;)

Perjantain jälkkärit

Perjantain alkupalaleivät

Babyshower kakku 

Babyshower herkkuja

Kävelyllä Töölonlahdella sunnuntaina (epätoivoinen yritys saada Isla nukkumaan, didn´t happen)


Isla ja sen mummi <3 


Jatkossa muuten meidän arkista menoa ja meininkiä voi seurata myös Snapchatissa (candyontherun). Mulla on ollut Snapchat jo pidemmän aikaa, mutta en ole osannut kunnolla käyttää sitä! :D Haha! Mutta nyt osaan ainakin jotenkin, koska mun ystävä Mirkka piti mulle 5 minuutin Snapchat luennon ja selitti perusteet. Snappeja siis luvassa ja varmasti etenkin videoita, koska niitä on mun mielestä tosi hauska katsoa muilta! Onko teillä Snapchat käytössä? Mitä tykkäätte? Mä tykkään ja alan ymmärtää, miksi niin monet ovat siitä intoilleet viime aikoina! :)



Ihanien juhlahumujen keskellä olen saanut myös juostua viikon juoksutauon jälkeen. Perjantaina kävin aamupäivällä juoksemassa viimeisen pitkän lenkin ennen HCR:ää, 15km. Oli todella lämmin päivä, joten juoksu tuntui alkuun aika raskaalta, mutta loppua kohden meno parani ja ihan hyvä fiilis jäi lenkistä. En kyllä yhtään tiedä millaista vauhtia uskallan lähteä HCR:llä juoksemaan. Helposti siellä saattaa lähteä alkuun liian kovaa innostuksissaan ja se kostautuu sitten myöhemmin. Täytyy miettiä tässä strategia valmiiksi ennen lauantaita! ;) Päivittelen tällä viikolla myös HCR Street teamin Instagramia @hcrstreetteam, joten siellä luvassa kaikkea HCR:ään liittyvää sisältöä, joten ottakaa ihmeessä seurantaan! :)


Sunnuntaina kävin vielä illlalla juoksemassa Milan kanssa lyhyen iltalenkin, kun olin saanut Islan nukkumaan. Se olikin ihana päätös äitienpäivälle ja juokseminen lämpimässä, mutta kuitenkin viilenevässä kesäillassa oli aika huippua! Mila oli onnellinen, kun pääsi myös uimaan!<3 


Mulla on luonnoksissa monta postausta, jotka haluaisin saada pian ulos, joten toivottavasti aikaa riittää tällä viikolla kirjoitteluun! :)

Kivaa viikkoa! <3 

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa/ Snapchatissa (candyontherun)

15 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta sun päivät ja viikonloppu! Onnea 6kk etapista Islalle :) <3 Mahtavaa tulevaa viikkoa ja valmistautumista HCR:lle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krista! <3 Oli kyllä aikamoinen juhlahumun täyteinen viikonloppu! Mukavaa viikkoa sinnekin!! :)

      Poista
  2. Moikka, mukava lukea sun blogista kaikesta juoksuun liittyvästä ja nyt, oman ensimmäisen HCR:n lähestyessä, varsinkin kisaan valmistautumisesta. Oletko katsonut säätiedotuksia ja huomannut, että lauantaille ennustetaan +17 ja vesisadetta? Miten kisaan kannattaa mielestäsi pukeutua? Voikohan luottaa siihen, että sade tuntuu lämpimältä ja juosta T-paidassa vai pitäisikö olla sateelta suojaava takki? Entä miten muuten sade pitäisi huomioida?
    Hyvää juoksua sinulle, satoi tai paistoi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Inka! :) Kiva kun kommentoit! Nyt näyttää taas Forecan mukaan vähän paremmalta se lauantain ennuste iltapäivälle, mutta se saattaa tietenkin tässä muuttua vielä moneen kertaan, joten pitää pohtia pukeutuminen lähempänä vielä tarkemmin. Jos sataa niin toki kastuessa saattaa tulla kylmä juoksun aikana, mutta toisaalta +15-17 astetta on jo niin lämmin, että itse varmaan lähden t-paidalla. Todennäköisesti otan lähtöön sateen suojaksi mustan jätesäkin ja luovun siitä sitten jossain kohtaa, jotta säilyy kuivana mahdollisimman pitkään. Sadekelissä on se hyvä puoli, että ilma on happirikas ja todennäköisesti juoksun kannalta se on helpompi keli kuin paahtava helle! Toisaalta taas sateella juokseminen voi alkaa tuntua nihkeältä, kun vaatteet kastuu ja siinä joutuu ehkä tsemppailemaan itseään enemmän, koska onhan se kivempi juosta kuivana..mutta en muuten keksi mitään sen kummempaa :) Sää on sellainen, jolle me juoksijat ei oikein voida mitään, joten niillä mennään, mitä sääukko antaa! ;) Tsemppiä kovasti juoksuun sulle ja tulehan kertomaan sitten miten sujui!!!

      Poista
  3. Ai miten kivoja tunnelmia! Puolivuotiaat vauvat ovat kokemukseni mukaan muuten tosi ihanassa iässä. Enää ei olla ihan pikkuisia, vaikka vauvoja vielä ollaan, osataan jo monenlaista ja vuorovaikutus on yllättävän monipuolista. Onnea siis Islalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! :) Jep, olen samaa mieltä, että tämä 6kk ikä on tosi ihana! <3 Nimenomaan se, että vuorovaikutus on jo aika monipuolista ja vauva on niin sanotusti messissä jo monessa jutussa :D Kiitos paljon onnitteluista!! :) Mukavaa viikkoa sinne!

      Poista
  4. Onnea Islalle! :) Meillä tuo etappi tuli tosiaan täyteen äitienpäivänä, mikä on hassua, kun syntymä taas osui isänpäivälle. Eikös muuten ole hurjaa, että meidän pikkuisen on jo puolivuotiaita?! Kuten edellinen kommentoija totesi, puolivuotiaat vauvat on kyllä todella ihania. Tuntuu, että vauvan ilo on loputonta ja päivät on melkein pelkkää hymyilyä. Joka päivä myös opitaan jotain uutta, ja sekös onkin kivaa. :) Meillä on nyt parin viikon sisällä opittu kunnolla istumaan, ryömimään ja pysymään kontta-asennossa. Lisäksi siirryttiin rattaisiin, mikä on ehkä näin äidin näkökulmasta kaikista isoin harppaus pois pikkuvauva-ajasta. Miten teillä menee? Joko Isla muuten syö kiinteitä ruokia vai aloititteko nyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati! :) Ja onnea teillekin! Ja vautsi miten taitava tyttö siellä on!! :) On kyllä ihan hurjaa miten aika on mennyt näin nopsaan!! En kestä, jos seuraavat puoli vuotta menee yhtä vauhdilla ja miksei menisi! :D APUA! Meillä on myös siirrytty ratasosaan osittain, mutta päikkäriaikoina mennään vielä vaunukopalla. Isla myös istuu jo aika hyvin, mutta ryömiminen ei vielä onnistu, vaikka yritys on kova! :) Hyvin menee ja on kyllä tosi ihana ikä tämä 6kk! <3 Ja joo, aloitettiin soseita maistelemaan jo silloin 4,5kk iässä. Edelleen maistellaan pikku hiljaa soseita ja ollaan yritetty myös sormiruokailua, mutta siitä ei kyllä mene suuhun juuri mitään! :D Maito on kuitenkin edelleen ykkönen! :)

      Poista
  5. Moi! Kysymys HCR:in liittyen, kun en ole siellä ennen ollut. Onko kisan jälkeen kovat ruuhkat kun varusteita haetaan? Mietin, että mihin bussiin varaan paluuliput. Valitettavasti kannustusjoukot jäävät kotiin kun on niin kehnoa keliä ennustettu.

    Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Mun ymmärtääkseni varusteiden hakeminen on mennyt aika jouhevasti viime vuosina samoin maalihuolto. Toivottavasti tälläkin kertaa! Jättäisin siihen kuitenkin vähän pelivaraa, ettet joudu juoksemaan bussiin heti puolimaratonin juostuasi! Mistä sun bussi lähtee? Ja missä lähtöryhmässä olet? :) Tosi harmillisen huonolta näyttää keli kyllä tällä hetkellä :(

      Poista
  6. Kampista lähtee. Matkahan ei pitkä ole mut jos on märkä ja väsy niin sitä ei ehkä kieli vyön alla tee mieli juosta :). Oisko lähtöryhmä 4? 15.30 lähtee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok! No kannattaa siihen ainakin tunti varata sen jälkeen kun arvioit tulevasi maaliin ja silloinkin saat liikkua aika reippaasti Kamppia kohti! :)

      Poista
  7. Ja hei onko tosiaan niin että varusteiden täytyy mahtua siihen hcr-pussukkaan? Jotenkin kuivat kengät ois olleet aika luksusta mutta ne ei kyllä mahdu kaiken muun ohella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyy mahtua siihen. Muuten eivät ota varustesäilytykseen, koska se varustesäilytyksen toimivuus perustuu juuri niihin pusseihin ja että niissä on juoksunumerot selkeästi merkitty. Aika paljon siihen kyllä mahtuu, toivottavasti saisit kengät ängettyä mukaan! :)

      Poista
  8. Kiitos kovasti vinkeistä! :)

    VastaaPoista