tiistai 23. lokakuuta 2018

Instagramin treenivideot- ja vinkit talteen

Heippahei! Ensinnäkin suuri kiitos teille kaikille, jotka osallistuitte SUHK Maman lahjakortin arvontaan! <3 Voittajalle on ilmoitettu sähköpostitse ja hän pääsee pian nauttimaan raskaushieronnasta! <3 

Tänään ajattelin jakaa treeneihin liittyvän vinkin, joka itselläni on käytössä ja varmaan monella teistä myös! Mutta ehkä jollekin tämä on vielä uusi vinkki! :) Eli jumppavideoiden- ja vinkkien tallentaminen Instagramissa myöhempää käyttöä varten. 
Itse teen tätä koko ajan, kun instassa tulee vastaan mielenkiintoisia treenejä. Tallennan erilaisia jumppia omiin  nimettyihin kansioihinsa, jotta ne löytyvät jatkossa helposti. Aluksi tallensin kaikki samaan kansioon, mutta sitten niitä alkoi kerääntyä niin paljon, että oli vaikea löytää haluamaansa ja tämä systeemi on itselleni paljon selkeämpi. 


Instagramia kannattaa ehdottomasti hyödyntää niin treenien kuin vaikka ruokavinkkienkin suhteen. 

Tänään kun oli hetki aikaa iltapäiväpäikkäreiden aikana jumppailla, etsin liikevinkkejä tallentamistani videoista ja sainkin niistä koottua mukavan pikatreenin. 

Teettekö te tätä samaa? :) Hyvä puoli näissä instatreeneissä on se, että ne ovat usein nopeita tehdä ja helppoja toteuttaa kotioloissa. Täydellisiä siis kiireiseen arkeen, jossa treeniaikaa ei välttämättä paljon ole. 

Kivaa viikon jatkoa!

-Karoliina

Seuraa Instagramissa: blogia ja arkea: candyontherun 
treenejä ja ruokajuttuja: candyntreenit 

Facebookissa / Bloglovinissa Blogit.fi:ssä  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti