perjantai 1. helmikuuta 2019

Tällä hetkellä....

Tällä hetkellä mielessäni pyörii lähinnä väsymys ja se, että milloin pääsemme näistä aikaeron aiheuttamista nukkumishaasteista eroon. Tämä viikko on nimittäin ollut aika rankka, koska yöt ovat olleet rikkonaisia. Väsyneenä sitä harvemmin on paras versio itsestään, joten toivotaan, että pian helpottaa. Isla on onneksi nukkunut suht hyvin, mutta Aadalla on ollut vaikeampaa päästä rytmiin. 

Tällä hetkellä treenisuosikkeja on core- ja pakaratreenit sekä nopeat HIIT-treenit. Olen selkeästi tammikuun aikana alkanut nostamaan treenejä "uudelle tasolle" ja nauttinut, kun voi tehdä jo niin paljon erilaisia juttuja! Voi kunpa olisi vain enemmän aikaa treeneille, koska tuntuu, etten todellakaan ehdi tehdä ihan kaikkea, mitä haluaisin...mutta toisaalta tiedostan hyvin, että elämäntilanteen mukaan mennään ja näin on nyt. Ja toki juoksu on myös suosikki<3 Tällä viikolla olen tarponut yhden lumisen iltalenkin ja viikonloppuna toivottavasti pääsen viikon toiselle lenkille.


Tällä hetkellä luen: juuri nyt mulla ei ole yhtään kirjaa kesken, mutta lomalla ehdin lukemaan Michelle Obaman elämäkerran ja tykkäsin siitä kyllä tosi kovasti. Helppolukuinen ja mielenkiintoinen kirja, joten sille lämmin suositus. 

Tällä hetkellä katson: THIS is US! En juurikaan ehdi katsoa sarjoja telkkarista, mutta this is us:sia olen katsonut. Tulee siis torstaisin neloselta ja näkyy myös Ruudussa. Tosi kiva ja koukuttava draamasarja ja Jenkeissä super suosittu. 

Tällä hetkellä kuuntelen podcasteja: tosi usein kävelyillä! Suosikkejani on tammikuussa ollut Nooran&Nooran perjantain parhaat, Metti&Hanna sekä Ali on the Run-show. 

Tällä hetkellä pukeudun: treenitrikoisiin ja paitaan. Mun kotiäidin uniformu! :D Treenitrikoot päällä helpottaa elämää tosi paljon, voi alkaa tekemään minitreeniä tilaisuuden tullen, kun vaatteet ovat jumppailuun sopivat jo valmiiksi ja muutenkin ne on mukavat päällä. Ja mukavuus ennen kaikkea!

Tällä hetkellä syön aamupalaksi vähän mitä sattuu! Arkiaamut ovat olleet aika kiireisiä ja alkuviikosta päiväkotiaamuina en ehtinyt kuin pikaisesti hotkaisemaan oman aamupalan. Olen syönyt leipää, karjalanpiirakkaa, kananmunia..vähän fiiliksen mukaan. Oi niitä aikoja, kun ehti aamulla nautiskella aamupalan omassa rauhassa, lukea blogeja samalla ja saada leppoisan startin päivään...

Tällä hetkellä meidän perheen suosikkiarkiruoka on lihamakaroonilaatikko. Niin tylsää, mutta totta! Toivoin, että loman jälkeen mulla olisi tosi paljon inspiraatiota kokkailuun, mutta ainakin toistaiseksi sitä inspiraatiota odotellaan edelleen..ehkä se nyt helmikuussa saapuu! 

Kivaa viikonloppua ja alkanutta helmikuuta! Haastan sut kertomaan kommenteissa muutaman sun "tällä hetkellä" jutun :)

<3: Karoliina

Seuraa myös Instagramissa @candyntreenit & @candyontherun 4 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä nautin ihanasta perjantai-illasta. VIIKONLOPPU ja edessä polkujuoksun täyteinen viikonloppu:) Ihanaa viikonloppua sinnekin ja toivottavasti aikaero pikkuhiljaa alkaa helpottaa ja saat kurottua univelkaa pikkuhiljaa kiinni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa ihanalta! <3 Viime yönä sain onneksi nukuttua ihan hyvin, niin ihan erilainen olo tänään! Nautinnollista viikonloppua ja hyviä lenkkejä poluille!! <3

   Poista
 2. Tällä hetkellä päällä on samantyyppinen äitiyslomalaisen ”kotiunivormu” kuin sinullakin, urheilutrikoot ja -paita. Jumppailut on kyllä jääneet aikomuksen asteelle.
  Tällä hetkellä nautin myös viikonlopusta ja upeasta auringonpaisteesta, mutta harmittelen, että pakkanen paukkuu emmekä pääse vauvan kanssa ulos.
  Juuri tällä hetkellä vauva heräsi päiväunilta ja tämä juttu jää puolitiehen 😄

  Kielo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes urheilutrikoille ja paidalle! :) Kiva, kun jaksoit nopeasti kommentoida ja ihanaa, että siellä on tänään paistanut! Täällä on satanut lisää lunta ja ollut harmaata. Toivottavasti aurinko tulee esiin taas pian! Kivaa viikonlopun jatkoa!

   Poista