perjantai 1. maaliskuuta 2019

Perjantaipalat

Heippahei ja ihanaa perjantaita, alkavaa viikonloppua ja maaliskuuta! Täällä on takana jotenkin vähän kuormittavalta tuntunut arkiviikko, jonka aikana koitin jonglöörata montaa eri roolia ja tuntui, etten suoriutunut mistään riittävän hyvin. Puuh! Tuttua kenellekään muulle? Välillä vain tulee hetkiä, jolloin riittämättömyyden tunne iskee ja tekisi mieli heittää hanskat tiskiin. Ja sitten taas tulee se parempi hetki tai päivä, jolloin tuntuu siltä, että hommat on ihan hanskassa ja eri roolit tasapainossa.  


Tänään oli kiva päivä, kun vietettiin perjantaipuistoilu- ja kaveripäivää. Käytiin avoimessa päiväkodissa, ensin pihalla leikkimässä ja sitten sisällä. Lapset saivat touhuta keskenään ja aikuiset jutella, mikä oli ihanaa. Tuntuu, etten ole ystäviä nähnyt viime aikoina kovin paljon, joten oli kiva vaihtaa kuulumisia (mitä nyt kaikilta keskeytyksiltä ehdittiin). 


Tänään on tuntunut myös ihanan keväiseltä, kun aurinko paistaa ja asfaltti pilkistelee. Kevääntulo saa kyllä mieltä iloiseksi. Muutama päivä sitten tuli täyteen tasan vuosi siitä, kun tultiin kotiin Madridista. Aika lentää! Ja mulla on kauhea ikävä Madridiin!<3

Ja tänään Aada täyttää 9 kuukautta <3 Otin aamulla muutaman pikaisen kuvan muistoksi 9kk-päivästä. Koitan pian kirjoitella hänen 9kk-kuulumiset myös blogiin! 

Viikonloppuna meillä ei ole mitään erikoisia suunnitelmia. Varmasti ulkoillaan ja vietetään perheaikaa, mä koitan saada muutaman treenin tehtyä ja nautitaan siitä, että kaikki on (ainakin toistaiseksi) terveinä. 

Nyt tytsyt heräsivät päikkäreiltä, joten täytyy mennä. 

Kivaa viikonloppua sulle!

<3: Karoliina

Seuraa myös Instagramissa: @candyontherunEi kommentteja:

Lähetä kommentti