sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Kuulumisia tältä viikolta

Luin Lauran blogista ihanan viikko kuvina -postauksen ja päätin toteuttaa vähän samanlaisen. Tässä tulee siis hetkiä ja kuvia tältä viikolta! Alkuviikolta ei kovin paljon kuvia ole, mutta loppuviikolta sitäkin enemmän! :) 

Maanantai polkaistiin käyntiin juoksu-kävelylenkillä taaperon (en kestä..taapero<3) kanssa! Keskiviikkona tehtiin Aadan kanssa retki Kirkkkonummelle moikkaamaan Hillaa! <3 Oli ihana nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Tuntui kuin oltaisiin oltu etelänlomalla, kun istuttiin ulkona pihalla syömässä ja höpöttämässä. Kiitos Hilla, tullaan uudestaankin! :D
Torstaina oli meidän päiväkotilaisella ensimmäinen kesälomapäivä, joten suunnattiin retkelle Tapiolaan. Sinne meidän piti mennä Aadan hammastarkastuksen takia, mutta yhdistettiin siihen käyntiä leikkipuistossa Niittykummussa,  lounasta Picnicissä ja käynti Mini-tapiolassa ajamassa pyörillä. Nähtiin myös mun siskoa ja oli oikein kivaa! 

Torstai-iltana mun oli tarkoitus lähteä juoksulenkille ja lähdinkin, mutta juoksu vaihtui kävelyksi reilun kilsan jälkeen, kun olo tuli jotenkin huonoksi. Jatkoin matkaa kävellen ja se oli hyvä päätös. Välillä tulee näitä päiviä, kun ei vain kulje syystä tai toisesta ja silloin on tärkeätä kuunnella omaa kroppaa eikä vain puskea väkisin. 


Perjantaina vietettiin ihana aamupäivä Latokasken asukaspuistossa ystävien kanssa! <3 Lapset pääsivät polskimaan kahluualtaaseen ja ehti Isla osallistua puistojuoksuunkin. Nautittiin hellesäästä ja syötiin eväitä. Ihan huippu kesäaamupäivä! <3Perjantai-iltana suunnattiin auton nokka kohti Houtskäriä, jossa vietetään tyttöjen kanssa koko ensi viikko! <3 Matka sujui yllättävän mukavasti siihen nähden, ettei kumpikaan nukkunut ollenkaan ja oltiin perillä vasta normaalien nukkumaanmenoaikojen jälkeen.. 

Viikonloppuna tuli nautittua ihanasta kesäsäästä! <3 Tuntuu ihan heinäkuulta jo, mutta ihanaa, että on vasta alkukesä! Ja sunnuntaina juoksukin kulki jo paremmin kuin torstaina! <3 Jes! Helteellä on kyllä nesteytys tosi tärkeässä osassa ja toki kropalla kestää jonkin aikaa tottua taas tähän lämpöön. Sellaisia kohokohtia tältä viikolta! <3 Instagram @candyontherun päivittyy useammin kuin blogi, joten tule sinnekin :) 

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

<3: Karoliina 


4 kommenttia:

 1. Oi, kuinka ihania iloisia kuvia ja tunnelmia!:) Tästä postauksesta tuli hyvä fiilis, kiitos!<3
  Hyvää tätä alkanutta viikkoa!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
 2. Ihana, kun kävitte meillä! Tulkaahan taas uudestaan. Ja olette kyllä hyvin nauttineet aurinkoisesta viikosta. Vesileikit.<3 Kivaa uutta viikkoa sinne saaristoon. :) -Hilla https://www.hillastenlund.com/

  VastaaPoista