tiistai 4. kesäkuuta 2019

Yksivuotiaan juhlapäivä

Meillä juhlittiin viikonloppuna yksivuotiasta!<3 Lauantaina oli oikea syntymäpäivä ja sunnuntaina jatkettiin synttärijuhlilla, joihin oli kutsuttu (paksu) perhe ja kummit. 
Juhlittiin synttäreitä meillä kotona ja tarjoiluina meillä oli lämminsavulohi- ja kinkkupiirakat, pizzaa, salaattia, pensasmustikoita, vesimelonia, viinirypäleitä, suklaakeksejä, kakkua, kahvia, vichyä ja limua. Äitini teki ihanat juustokakut juhliin ja niitä tuli kyllä syötyä todella paljon. Etenkin suklaakakku oli mun makuun, se on varmaan mun kaikkien aikojen suosikki kakku :) NAM!Kakku maistui myös synttärisankarille, joka sai sitä pienet palat maistaa! :) Ihan äitiinsä ja isäänsä tullut herkkusuu taitaa olla hän myös, kuten isosiskonsakin! :D
Muuten pieni oli ehkä hieman ihmeissään ja hämillään huomion keskipisteenä olemisesta eikä hymyä juuri irronnut. Toisaalta ei tullut myöskään kitinää eikä itkua, joten sanoisin, että vahvasti plussan puolelle meni. Aada on luonteeltaan hieman varautunut ja tarkkailee usein ensin ennen kuin rentoutuu ja alkaa luottamaan,  joten siihen nähden meni kyllä hyvin meidän pikku sankarilta synttäribileet! <3 On vielä ihan pakko päivitellä kliseisesti loppuun, että miten mun vauva voi olla jo yksivuotias! <3 Tuntuu ihan hullulta, että viime vuonna näinä päivinä tultiin sairaalasta kotiin pienen käärön kanssa ja alettiin ihmettelemään elämää yhdessä. Nyt tuo samainen vauveli on jo yksivuotias minitaapero, joka viilettää menemään ja on jatkuvasti keksimässä jotain jekkuja! <3 Ihanaa seurata, kun hän kasvaa ja kehittyy. Paljon onnea rakas Aada! <3 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti