sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Toukokuun kuulumisia

Heippahei! Tuntuupa hassulta alkaa kirjoittamaan tänne parin viikon tauon jälkeen! Mulla oli suunnitelmissa palailla tänään kunnolla blogin pariin, mutta nyt istun tässä näpyttelemässä tätä postausta kännykällä sähköpostiin, mikä ei nyt ehkä ole se ideaalein tilanne. Tapahtui nimittäin muutama päivä sitten pieni vesivahinko läppärin näppäimistölle (argh!), minkä takia osa kirjaimista ei toimi, joten läppärillä ei paljon juuri nyt kirjoitella..Suunnitelmana siis kirjoittaa tämä postaus kännykällä ja copy-pasteta bloggeriin ja lisätä kuvat siellä.
En voi uskoa, että toukokuu on jo aivan lopuillaan ja ensi viikonloppuna meillä juhlitaan Aadan 1v. synttäreitä! <3 Juuri selasin kuvia tasan vuoden takaa, jolloin oltiin todella jännittävissä tunnelmissa, kun laskettu aika oli 26.5. <3 
Mutta nyt takaisin tähän toukokuuhun, joka on ollut täällä puuhaa täynnä ja viikot ovat menneet vauhdilla. Olin mukana tekemässä sekä Helsinki City Running Day:n että Citroën Naisten Kympin tapahtumasomea ja muutama hyvin työntäyteinen viikko ja viikonloppu on siis takana. Takki on aika tyhjä sisällöntuottamisen suhteen tällä hetkellä, mutta eiköhän se siitä! :D Oli huippua saada olla mukana molemmissa tapahtumissa ja Naisten Kympillä pääsin myös juoksemaan! :) Kymppi meni aika leppoisasti, koska tuli kävelytaukoja kuvaamisen ja somen tekemisen takia. Kovasti pohdinnassa on jo seuraavat juoksutapahtumat, joissa voisi sitten keskittyä vain juoksuun eikä juoksusometukseen! :) 

Toukokuun alkupuolella kävin muuten myös tutulla osteopaatilla hoidattamassa kroppaa ja etenkin kireää QL-lihasta oikealla puolella alaselässä. Tilanne on nyt aika hyvä, mutta pitäisi päästä vielä käymään siellä uudestaan. Olen tehnyt annettuja harjoitteita ja huoltanut kehoa. Muuten toukokuun treenit ovat olleet vähän sitä sun tätä, hyvin fiiliksen mukaan olen mennyt, mutta koittanut pitää kiinni siitä, että liikunta pysyy säännöllisenä, vaikka aikaa sille oli vähemmän. 

Mutta nyt lopettelen tämän näpyttelyn. Palataan taas. Kesän aikana en lupaile jokaviikkoisia postauksia, mennään fiiliksen mukaan bloginkin suhteen! :) Instagram @candyontherun päivittyy useammin! 

<3: Karoliina 

6 kommenttia:

 1. Kiva, kun tulit taas päivittelemään kuulumisia!:)
  Hyvää viikkoa ja onnittelut Aadalle!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
 2. Ihanaa juoksuhuumaa on bongattu sun tileiltä! Ihania Aada 1v.synttärijuhlia teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! <3 Melkoista juoksuhuumaa täällä ollutkin viime aikoina :) Kiitos, viikonloppuna juhlitaan! Ihanaa viikonloppua sinne! <3

   Poista
 3. Voi, miten tämä vauvavuosi oikein kaahasi loppuun! Ihan on hassua olla liikenteessä kahden jo aika paljon ymmärtävän ihmisen kanssa :D Kaikki tapahtuu niin odottamassa, uusien sanojen tavaus, kiipeily sohvalle, juoksuaskelyritykset yms. Onnea siis Aadalle paljon!

  Pitäisi palata vielä noihin sun postauksiin liittyen paluuseen juoksun pariin, koska kävin kokeilemassa yli puolentoista vuoden jälkeen ensimmäistä kertaa juoksua viime viikolla ja ei siitä kyllä valitettavasti vielä oikein mitään tule, kävelyjuoksulla mentiin. Olisi pakko ottaa itseä nyt niskasta kiinni ja varata aika äitiysfyssarille, jolla en nolosti ole vielä kertaakaan käynyt.

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ellen! Älä muuta sano, ihan kauhealla vauhdilla on mennyt vuosi :) <3 Kiitos paljon onnitteluista!! Mene ihmeessä käymään äitiysfyssarilla tsekkaamassa lantionpohjan ja coren kunto, niin saat sitten varmasti hyvät vinkit juoksunkin aloitukseen! Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista