lauantai 7. joulukuuta 2019

Pitkästä aikaa kuulumisia

Heippahei! Pitkästä aikaa. Viimeisestä blogitekstistä on aikaa jo yli kaksi kuukautta. Se pitää paikkansa, että mitä pidemmäksi tauko venyy, sitä vaikeampaa on taas tarttua näppikseen, avata Blogger ja alkaa kirjoittamaan. Viimeisten kuukausien aikana blogin kirjoittamiseen olisi ollut aikaa iltaisin lasten mentyä nukkumaan, mutta useimmiten olen valinnut mielummin tehdä kotitreenin ja sen jälkeen pötkähtää hetkeksi sohvalle heittämään aivot narikkaan jonkun sarjan parissa. Blogin kirjoittaminen on nimittäin aika vaikeata väsyneillä aivoilla, ilman luovuutta ja pitkän päivän päätteeksi. Mutta uskon, että te mun blogin lukijat ymmärrätte hyvin! Elämäntilanteet muuttuu ja myös prioriteetit muuttuu! <3 


Alunperin en ajatellut, että tästä blogivuodesta tulisi tällainen. Kun tein teille lukijakyselyn viime joulukuussa olin aivan intoa täynnä bloggaamaan ja tuottamaan sisältöä. Tilanne kuitenkin muuttui paljon helmikuussa, kun aloitin taas tekemään töitä hoitovapaalla. Nyt teen töitä noin 15 tuntia viikossa, ja se vie päivistä aina vähintään päiväuniajat. Välillä teen työjuttuja myös aamulla, illalla ja/tai viikonloppuisin. Mutta, en valita. Saan tehdä superkivaa työtä ja vielä kotoa käsin, mikä on tässä elämäntilanteessa ihan täydellistä ja mahdollistaa sen, että voimme vielä pitää Aadan kotihoidossa. Työni sisältää paljon sisällöntuottamista, joten rehellisyyden nimissä välillä tuntuu etten töiden jälkeen mitenkään jaksa alkaa tekemään sisältöä vielä omaan blogiinkin.


Ajan puutteen lisäksi tänä syksynä on tuntunut siltä, ettei mulla juuri nyt oikein ole annettavaa blogille. Rakastan edelleen liikkua, tehdä kotitreenejä ja käydä juoksemassa, mutta juuri nyt en jaksa analysoida blogitekstien muodossa juoksulenkkejä tai treenaamista muutenkaan. Riittää, että saan liikkua ja voin välittää sitä hyvää fiilistä Instagramissa kuvien ja videoiden muodossa. Kirjoittaa niihin lyhyitä tekstejä. Se tuntuu sopivalta minibloggaamiselta juuri nyt. 

Missään nimessä en kuitenkaan kokonaan ole lopettamassa blogia, se tuntuisi liian lopulliselta päätökseltä. Tulen jatkossakin kirjoittamaan tänne silloin tällöin ja ehkä taas jossain kohtaa useamminkin. 

Mutta mitä meille sitten kuuluu näin pitkästä aikaa? 

Kiitos oikein hyvää. Mukavaa ja kiireistä lapsiperhearkea. Esikoinen on tällä hetkellä päiväkodissa 4 päivää viikossa ja viihtyy oikein hyvin. Hän täytti marraskuun alkupuolella jo 4 vuotta ja on niin "iso" jo <3 Kuopus taas on vielä kotona mun kanssa ja on reipas 1,5 vuotias, joka oppii koko ajan uusia sanoja ja on luonteeltaan varsin rohkea, paitsi uusien ihmisten kanssa. H vaihtoi syksyllä työpaikkaa ja on viihtynyt siellä hyvin. Minä taas nautin tämänhetkisestä työstä ja pohdin usein mitä haluan jatkossa tehdä työkseni (ensi syksynä kuopus menee päiväkotiin ja minä palailen hoitovapaan jälkeen työelämään kunnolla). Koitan ehtiä liikkumaan ja pitämään huolta itsestäni vaikka arki on puuhaa täynnä. Mietin myös jo ensi vuoden liikuntajuttuja ja juoksutapahtumia, kuten aina tähän aikaan vuodesta.  

Ja nyt aion suunnata tekemään pikaisen kotitreenin! Olipa kivaa kirjoitella pitkästä aikaa ja antaa vain näppiksen laulaa. 

Halauksia sulle ja kiitos kun luit.

Ihanaa joulukuuta ja vuoden loppua <3

-Karoliina

Ps. Oothan jo Instassa

2 kommenttia:

  1. Oli kiva lukea blogia ja aktiivisesti sun instaa. Mulla jäi blogi silloin kanssa vähän samoista syistä. Kiire, en jaksanut töiden jälkeen enää kirjoittaa ja tuntui ettei ollut oikein mitään annettavaa, kun treenasin tosi fiilispohjalta. Mutta kyllä mun blogi siellä kanssa on, en oo saanu sitä lopetettua ja kiva välillä itekin fiilistellä niitä aikoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun jätit kommentin Tanja! :) Joo, blogin kirjoittamisen yhdistäminen töihin ja perhe-elämään + treeneihin on kyllä tosi haastavaa. Nostan hattua kaikille, joilta se onnistuu! :) Mullakin on blogissa niin paljon muistoja kerättynä vuosien varrelta, että ihan senkin takia haluan kyllä pitää sen! :) Kivaa alkavaa viikkoa sinne!

      Poista