maanantai 30. lokakuuta 2017

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...(osa 5)

Heippahei ja hyvää maanantaita! Haudoin mielessäni blogiaiheita ja totesin, että mulla on aika monta asiaa mielen päällä, mutta ei ehkä mitään sellaista, josta saisi yksinään kunnon postauksen aikaiseksi. Sitten mieleeni tuli tämä postaussarja, joka on ihan täydellinen pienten (ja vähän isompienkien) juttujen kertomiseen ja kävin kurkkaamassa milloin viimeksi olen vienyt teidät kahville..syyskuussa 2016!! Hmm, olisikohan aika taas ottaa kuppi kahvia/teetä/viiniä (be my guest!) tai muuta lempijuomaa ja istahtaa virtuaalikahveille? 

Jep, tehdään se. Käy hakemassa sun lempparijuoma ja aloitetaan. 

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...mun sisko ja serkku olivat täällä kylässä koko viime viikon! <3 Pyörittiin ympäri Madridia katselemassa nähtävyyksiä ja tytöt shoppailivat minkä kerkisivät. Yllättäen myös syötiin aika hyvin, eikä koko ajan niin kevyesti. :D Isla tietysti nautti, kun sai paljon extrahuomiota. Itse pääsin lyhyelle juoksulenkille ilman rattaita ekaa kertaa yli kuukauteen, kun tytöt leikkivät Islan kanssa sillä aikaa leikkipuistossa. Se oli ihanaa!! Toki voisin lähteä joskus iltaisin, kun H on tullut töistä, mutta useimmiten tykkään hoitaa treenin pois alta jo päivällä ja illalla tehdään jotain muuta. 


Tytöt <3

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...mua on vaivannut viime viikkoina aika kova koti-ikävä. Eniten mulla on tällä hetkellä ikävä meidän karvaturria, Milaa, jota en ole nähnyt sitten elokuun. Onneksi hänellä on kaikki paremmin kuin hyvin vanhempieni hoidossa ja on saanut viettää ison osan syksystä saaristossa juosten sienimetsissä ja nauttien koiranelämästä! <3 Olen kuitenkin niiiiiin innoissani, että nähdään Mila, perhe ja ystäviä jo ensi viikolla, kun mennään käymään kotona Suomessa! <3 Juhlitaan samalla sekä mun että Islan synttäreitä ja isänpäivää. Toivottavasti pitkä viikonloppu kotona helpottaa koti-ikävää ja sitten on kiva palata takaisin tänne Madridiin. Ennen Suomeen lähtöä ensi viikolla saadaan kuitenkin vielä ystäviä tänne kylään, joten aika menee varmasti tosi nopeasti! <3

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...tällä hetkellä näyttää siltä, että H:n komennus täällä Madridissa tulee jatkumaan helmikuun loppuun. Alunperinhan meidän piti tulla kotiin lopullisesti ennen joulua, mutta nyt näyttää siltä, että tulemme jouluksi kotiin ja vietämme Suomessa Islan kanssa pitkän joululoman ja palaamme sitten tammikuussa Madridiin. Kaikki yksityiskohdat eivät vielä ole varmoja/selvillä, mutta näillä mennään. Omat fiilikset ovat hieman ristiriitaiset juuri koti-ikävän vuoksi, mutta uskon, että pitkä joululoma Suomessa auttaa asiaan, kun saa viettää aikaa rakkaiden kanssa.  


Kiitos Katjulle tästä kuvasta! Nähtiin pikaisesti kävelyllä Retirossa ja lounaalla, kun hän oli käymässä Madridissa <3

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...Isla täyttää ensi viikolla jo kaksi vuotta! <3 En voi uskoa, miten nopeasti tämä aika menee. Hänestä on kehittynyt ihan mielettömän hauska ja mahtava tyyppi, joka saa meidät nauramaan monta kertaa päivässä. Juttua, menoa ja meininkiä riittää. Vuodessa on tapahtunut niin paljon! Muistan, kun tammikuussa oltiin Jenkeissä ja hän otti harppovia askeleita ja kommunikointi oli vielä pelkkää ääntelyä. Nyt puhutaan jo pitkiä lauseita ja selostetaan kaikkea ympärillä tapahtuvaa. Ihan huikeata ja niin hauska vaihe!<3 




Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...mun pitää vielä ennen Suomeen lähtöä suunnitella Islan synttäreitä, vaikkei mitään kovin suurreellisia bileitä pidetäkään. Pääasia on saada perhe ja kummit kokoon, mutta pitäähän sitä tarjottavia ja koristeluja hieman miettiä. Onneksi ystäväni on luvannut leipoa Islan synttärikakun, joten se tulee ainakin olemaan hieno! :)

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...täällä on ollut edelleen ihan uskomattoman lämmin ja kesäinen sää, vaikka monesti aamuisin on ollutkin aika viileätä. Tällä viikolla alkaa sää kuitenkin ilmeisesti viilentyä ja täytyy sanoa, ettei se haittaa! :) Ollaan onnekkaina saatu nauttia kesästä kuukausikaupalla. Odotan, että saan Suomessa pakata matkalaukkuun syysvaatteita, pitkähihaisia paitoja ja villatakkeja ja vaihtaa kesävaatteet niihin. Osittain innostus johtuu siitä, että mun kesävaatekaappi on alkanut käydä aika suppeaksi, ja tuntuu, että samat shortsit ja topit on päällä joka päivä! Samoin haluan napata kotoa mukaan vähän lisää treenivaatteita  Vaihtelu virkistää! :) 


Topissa pystyy vielä juoksemaan, se ei kyllä ole huono! :)
Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että...söin viime viikolla elämäni parhaimman hampurilaisen Five Guys´ssa. 
Se oli niiiiin hyvää! Mutta samaan hengenvetoon toteaisin, että tällä viikolla voisi taas alkaa lisäämään enemmän vihanneksia ja hedelmiä ruokavalioon! :D It´s all about the balance. 

Ja tietysti kysyisin myös sulta sun kuulumisia ja mitä sulla on tällä hetkellä meneillään? Miten syksy on sujunut? Oletko viime aikoina syönyt jotain ihan mielettömän hyvää? Odotatko jo joulua? Miten treenit sujuu? Juteltavaa varmasti riittäisi, olisi kivaa jos heittäisit kommenttiboksiin jonkun kuittauksen, että kävit mun kanssa virtuaalikahvilla! :) 

Kivaa alkanutta viikkoa just sulle!

-Karoliina

Lue myös aikaisemmat kahvittelupostaukset:

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että..
Jos istuttaisiin kahvilla... 2
Jos istuttaisiin kahvilla...3
Jos istuttaisiin kahvilla...4

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 

22 kommenttia:

  1. Heii
    Jos me istuttaisiin yhdessä kahville/teelle niin kertoisin että itse asiassa juuri sulta oon saanut inspiraation takaisin; viime viikolla en kertaakaan ostanut mitään herkkuja, ja yhtenä päivänä töissä söin yhden ison suklaamuffinssin ja eilen (sunnuntaina) söin vähän karkkia koska mies oli ostanut, mutta en syönyt niin paljon kun olisin muuten syönyt jos itse olisin ostanut karkkia, eli iso kiitos sulle 😘 treenejä tulee tehtyä 3-4kertaa/viikko salilla ja jos säät sallii voin käydä juoksulenkillä ulkona. Riippuu ihan viikon ohjelmasta ja omasta voinnista/jaksamisesta. Viime viikolla kävin yhdellä juoksulenkillä ja vaikka se oli vain se yksi niin se tuntui ko tosi hyvälle.
    Kyllä treenaamisesta ja sen sellaisesta juttua riittäisi 😊
    Hyvää alkanutta viikkoa teille
    T. My

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka My! :) Kiitos,kun istahdit virtuaalikahveille/teelle mun kanssa! :) Ja voi vitsi, miten iloiseksi mut teki tuo kommentti, että olet saanut täältä inspistä! <3 Ihana kuulla ja hyvä sinä!! Just toi on ihan loistavaa, että voi syödä vähän, muttei tarvitse ahmia koko isoa karkkipussia kerralla! :)

      Sun treenit kuulostaa hyvältä ja on tosi tärkeätä kuunnella omaa oloa ja jaksamista. Joka viikko se voi kuitenkin olla erilainen, kun on arjessa erilaisia kuormituksia. Yksi juoksulenkkikin on just hyvä <3 Mä olen viime aikoina kanssa juossut usein vain 2 lenkkiä viikossa (ja on tässä muutamia nolla viikkojakin takana), meillä on ollut niin paljon ohjelmaa täällä, kun on ollut vieraita, että pikainen kotitreeni on ollut helpompi sovittaa päiväohjelmaan, kuin juoksulenkki. :) Tänään ajateltiin kuitenkin lähteä Islan kanssa vähän juoksemaan!

      Kivaa viikkoa sulle! :)

      Poista
  2. Jos istuttais kahvilla niin kertoisin, että ihana kuulla teidän kuulumisia! En yhtään ihmettele, että koti-ikävä vaivaa. Kiva, että pääsette käymään Suomessa! Muuten talvi Madridissa kuulostaa kyllä omiin korviini mahtavalta. Maaliskuussa alkaa Suomessakin olla jo vähän keväistä.
    Onnea myös tulevien synttärien johdosta!
    Täällä kaikki hyvin, treenit sujuvat, vähän työt haittaavat harrastamista, mutta en ole ottanut paineita vaan menen aikataulujen ja jaksamisen mukaan.
    Lauantaina oli oikein rapsakka juoksukeli, kun jäinen sade piiskasi naamaa, mutta pysyipä virkeänä!
    Tasapaksu arki on oikein tosi jees just nyt.
    Ihanaa viikon alkua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jenny! :) Kiva, kun tulit mun kanssa virtuaalikahveille! :)

      Se on kyllä ihan totta, että talvi Madridissa alkaa kuulostaa munkin korvaan jo paremmalta, ja on sitten ihana palata Suomeen, kun oikeasti mennään kevättä kohti. Alkuun olin vähän pahoilla mielin asiasta, juuri koti-ikävän takia ja sen vuoksi, että olin ajatellut, että tämä on 4kk ja jouluksi kotiin, mutta nyt alan löytää asiasta enemmän hyviä puolia. Ja ollaan jo päätetty, että joululoman lisäksi mennään käymään Suomessa varmaan tammi-helmikuun vaihteessa, niin se vähän helpottaa koti-ikävää myös! :)

      Sun juoksut tuntuu sujuvan ihan mielettömän hyvin!! Niistä riittäisi kyllä varmasti paljon juteltavaa! :) Ihan mahtavaa, että oot löytänyt tollaisen juoksukipinän ja innon treenata. Ja mun mielestä kolme lenkkiä viikossa on jo tosi hyvin. Ja nimenomaan tuo, että menee jaksamisen mukaan, turha painaa liikaa, koska siitä harvemmin pitkällä tähtäimellä seuraa mitään hyvää.
      Tasapaksu arki kuulostaa hyvältä!<3

      Ihanaa viikkoa sinne!!

      Poista
  3. Moi! Olipa hauskaa istahtaa kanssasi virtuaalikahville. Tulin juuri kahvitauolle ja avasin blogisi :)

    Hauskaa, että pääsette pian piipahtamaan Suomeen. Voin uskoa, että on jo koti-ikävä, vaikka hyvin teidän elo siellä tuntuukin sujuvan :)

    Täällä on kaunis aurinkoinen pakkaspäivä <3 Ihanaa, että tänne pohjoiseen tuli jo nyt kunnon talvi. Samalla kärsin jonkinlaisesta juoksumotivaation puutteesta. Meno tuntuu vaan niin jäykältä, kun pitää olla jo monta kerrosta vaatetta päällä. Onneksi nyt onkin se aika vuodesta, kun minulla on tapana pitää jonkinlaista ylimenokautta. Juoksen siis tällä hetkellä ihan vaan lyhyitä lenkkejä fiiliksen mukaan. Muuten käyn kävelylenkeillä ja pari kertaa viikossa jumpassa. Vähän väsymystäkin on ilmassa. Odotan jo joululomaa :D Onneksi marraskuulle on miehen kanssa suunnitteilla yksi pidennetty hotelliviikonloppu <3 Sitä odotellessa ja arjen pienistä iloista nauttiessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Laura! Kiva, kun tulit mun kanssa virtuaalikahville! :)

      Meidän elo on täällä kyllä sujunut tosi hyvin ja tykätään Madridista kovasti, eniten on tosiaan kävä rakkaita ihmisiä kotona ja meidän koiraa. Ja ehkä vähän omaa kotiakin, kun täällä meidän vuokrakämpässä vuorotellen hajoaa jotain! :D

      Voi vitsi, pakkaspäivä kuulostaa jotenkin tosi ihanalta! <3 Ja niin makeeta, että sinne tuli talvi. Varmasti helpottaa pimeyteen kovasti! Mihin aikaan siellä tulee pimeätä nyt?

      Ylimenokausi ja lyhyet lenkit fiiliksen mukaan kuulostaa hyvältä! Musta tuntuu, että juoksija tarvitsee tuollaisen kauden niin henkisesti kuin fyysisestikin! :) Sitten jaksaa taas alkaa kevättä kohti treenata tavoitteellisemmin. Jumpat ja kävelylenkit kuulostaa hyviltä myös!

      Ja ai, että, hotelliviikonloppu marraskuussa kuulostaa ihanalta! <3 Kivaa viikkoa sulle! :)

      Poista
    2. Viiden aikaan on jo aika pimeää. Aamulla taas on kasin aikaan ihan valoisaa. :)

      Todellakin ylimenokausi tekee hyvää niin henkisesti kuin fyysisestikin, vaikkei mikään oikea urheilija olisikaan. Vaikka rakastan treenata tavoitteellisesti, niin joskus on hyvä tehdä muutama viikko ihan mitä huvittaa. :)

      Poista
    3. Jep, olen samaa mieltä, että välillä on ihanaa liikkua vain fiiliksen mukaan ilman sen kummempia tavoitteita! :) Kivaa viikkoa Laura!

      Poista
  4. Moi! Kiitos ”kahviseurasta”, kiva kuulla kuulumisia. :) Hörppäsin kans kahvit kun luin postausta. Täällä ei treenit kulje oikein niin hyvin kun voisi, mutta onneksi vaunulenkkejä kertyy ihan hyvin viikossa. Lisäksi olen käynyt mm. fustrassa ja se on kyllä kivaa ja huippuu. Eilen järkkäsin meillä brunssin joten tuli kans herkuteltua oikein kunnolla, mutta onneksi ei ole jokapäiväistä. :D odotan ehkä kerrankin joulua, se saa Linskin myötä ehkä nyt uuden merkityksen. En ole aiemmin ollut kovin jouluihminen. Laitellaan viestiä kunnolla joku päivä.
    T=) Sipe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sipe! :) Kiva, kun tulit mun kanssa tänne kahveille!

      Fustra kuulostaa jännältä, mä en ole ikinä kokeillut..mitä se siis oikein on? :D Vaunulenkit useamman kerran viikossa käy kyllä treenistä ja varsinkin jos on yökukkumista siellä, niin ihan hyvä olla liikaa kuormittamatta kroppaa kovilla treeneillä!:) Tsemppiä!

      Ja joo, joulua kyllä odottaa lapsen myötä ihan eri tavalla! <3

      Kivaa viikkoa teille! :)

      Poista
  5. Olipas kiva "kahvitella" :) täällä aika perus arkikuviot, töitä ja treenailua. Viime viikkoina oon innostunut käymään salilla ja tuntuu, että sitä kautta on saanut juoksuunkin uutta potkua :) joulua odottelen myös kovasti, vaikka näin vuorotyöläisenä se tuleekin todennäköisesti osittain vietettyä töissä.

    Marianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Marianne, kiva kun tulit virtuaalikahveille mun kanssa! :)

      Hei ihan mahtavaa kuulla sun sali-innostuksesta ja että tuntuu vaikuttaneen juoksuun positiivisesti! Kyllähän se auttaa, kun saa voimaa lisää! :) Mäkin odotan jo joulua ja etenkin joululomaa Suomessa! <3 Perus arkikuviot on just jees! Meilläkin ihanaa, kun tässä vieraiden välissä on muutamia ihan Madridin arkipäiviä :) Ollaan juuri syöty aamiaista ja sitten lähdetään juoksu/kävelylenkille kohti leikkipuistoa! Kivaa viikkoa sinne! :)

      Poista
  6. Ihana kahvihetki sun kanssa <3 Maaliskuulle varaan jo sun kalenterista livetreffit, ellei nyt sitten innostuta tulemaan Emilin kanssa teitä moikkaamaan ;) ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Laura, kiva kun tulit kahville tänne! :) Ehdottomasti maaliskuulle viimeistään livetreffit ellei ehditä jo aikaisemmin nähdä! <3 Ja hehee, kutsu on voimassa edelleen ja nythän tuli lisäaikaa helmikuulle tulla kyläilemään! ;) Kivaa viikkoa!!

      Poista
  7. Moi Karkki!
    Nämä kahvittelut on kyllä kivoja postauksia. Täällä Sveitsissäkin on nautittu ihanista syyskeleistä, nyt on täälläkin viilenemässä. Vuorilla onkin tullut jo pariin kertaan lunta. Ja odotan jo tulevaa laskukautta ihan innoissani. Juoksut on mennyt ilman mitään tiettyä tavoitetta, ja olen jopa tehnyt myös kotitreenejä. Kiitos hyvistä vinkeistä. Osa treeneistä toimii kanssa juoksun lomassa ulkosalla, mikä on ihan parasta. Täällä on kuitenkin helpot kelit juosta ympärivuoden ilman liukkaita kelejä. Ehkä keväällä voisi taas harkita juoksevansa maratonin...
    Koti-ikävää harvoin enää tulee itsellä. Tämä on jo näin melkein kuuden vuoden jälkeen koti. Vaikka aina on tietysti ulkkari täällä ja samalla Suomessa käydessä tuntuu ettei ihan kuulu sinnekään 100prosenttisesti. Hankalaa siis ulkosuomalaisen elämä :) Täällä on kanssa varsin ihana suomiyhteisö, jota tulee tavattua suomikoululla joka toinen viikko. Myös salmiakki auttaa melkein aina ;)
    Terkuin Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Pia! Kiitos virtuaalikahvitteluseurasta! :)

      Kiva kuulla sun sporttikuulumisia! Ja ihanaa, että olet saanut täältä vinkkejä lihaskuntotreeneihin! :) Ja todellakin monia voi yhdistää ihan loistavasti juoksulenkkeihin ja tehdä myös ulkona! Ja uskon, että odotat laskukautta, milloin se siellä yleensä alkaa?

      Ymmärrän hyvin, että te olette jo asuneet niin pitkään siellä, että myös se oma koti on siellä eikä ikävä Suomeen ole niin kova! <3 Ihanaa, että viihdytte hyvin ja kiva kuulla, että sielläkin on aktiivinen suomiyhteisö ja suomikoulu! Täällä on myös ja varmasti itsekin enemmän menisi mukaan toimintaan, jos oltaisiin täällä pidempään..nyt olen jotenkin ajatellut, että ollaan täällä niin lyhyt aika, että hyvin näinkin pärjää.. :) Onneksi vieraat on tuoneet meille ruisleipää ja salmiakkia! :D Ja ensi viikolla päästään itsekin täyttämään varastot Suomessa! :)

      Kivaa viikon jatkoa sinne!! :)

      Poista
    2. Varmaan tämän kuun loppupuolella pääsee mäkeen. Jäätikköpaikkoja on jo nyt auki. On kiva harrastaa omia lempilajeja koko perheen kanssa. Onnittelut kanssa molemmille.

      Poista
    3. Kivaa, että jo niin pian!! Laskettelukaudesta tulee ihanan pitkä siellä!! Jep, tällä viikolla vietetään meidän juhlaviikkoa, kiitos onnitteluista! :) Mukavaa viikkoa sinne!

      Poista
  8. Kiitos ilta tee-seurasta 🤗 Minä kertoisin innoissani heti kärkeen, että meidänkin perhe on tulossa piipahtamaan Madridissa 😊
    Poikani tulee pelaamaan sinne koripalloturnauksen kevättalvella ja pitäähän meidän vanhempien päästä kannustamaan, kun poika ekaa kertaa pukee maajoukkuepaidan päälle 🏀😘

    Paljon onnea teille molemmille synttäsankareille, olette ihana lenkki-team ❤

    T.Kaisansirkuksen Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Kaisa, kiva kun tulit virtuaalikahville/teelle! :)

      Oi ihan mahtava juttu tuo koristurnaus Madridissa ja maajoukkuedustus! Wautsi wau, kuten Islalle aina sanon! :D Ihan huippua! Laita lähempänä viestiä, jos haluat jotain vinkkejä tänne, jos teillä on peleiltä aikaa mihinkään muuhun! :)

      Meidän lenkkiteam kiittää <3 Kivaa viikon jatkoa sinne! :)

      Poista
  9. Ihana lukea kuulumisia. Iloitsen kanssasi, että pääsette kotosuomeen juhlahumuun. <3 Muistelinkin, että teillä perheen naisilla on kohta synttärit :)

    Jos olisin kahvilla kanssasi, menisi kupponen jos toinenkin, niin paljon olisi juttua vaihdettavana. Alkuun varmaan kertoisin siitä helpotuksesta, että pahin stressi helpottaaaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moiiii!<3 Voi, että mä niin toivoisin, että päästäisiin ihan kunnolla kahville ja höpöttämään, sillä juttua todella riittäisi! :) Oon niin iloinen sun puolesta, että stressi alkaa helpottamaan ja olet saanut tehtyä sellaisia päätöksiä, jotka parantavat hyvinvointia! <3 Mukavaa viikkoa sinne!!

      Poista