keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että... (osa 3)

Heippa ja mukavaa keskiviikkoa! Ajattelin, että tänään voitaisiin taas pitkästä aikaa istahtaa kahville ja höpötellä kuulumisia, sillä viime kerrasta  on jo melkein 2 kuukautta aikaa! Ota siis iso muki kahvia/teetä/viiniä (it´s again five o´clock somewhere) ja aloitetaan! :)




Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että meillä oli ihan super kiva pääsiäisloma saaristossa! :) Islan syntymän jälkeen ollaan reissattu saaristoon nyt kolmesti ja alan olla jo aika pro imettämään lossijonoissa ja vaihtamaan vaippaa takapenkillä! ;) Puhumattakaan pakkaamisesta, jossa olen kehittynyt myös! Ensimmäisellä kerralla mukana oli matkalaukullinen tavaraa vauvalle (voitteko kuvitella? :D) ja nyt vaan viikonloppulaukut, ja niiden lisäksi tietysti myös muut tarvikkeet,kuten sitteri, leikkimatto, sänky ja rattaat, mutta ei sentään matkalaukkuja, jes! Reilun neljän tunnin automatkat suuntaansa menivät tosi hyvin tuon pikku reissaajan kanssa, mistä oltiin todella iloisia. Pääsiäisloman aikana syötiin hyvin (miltä kuulostaa lohimedaljongit&parsa+salaatti, itsetehdyt burgerit, lampaan ribsit ja lasagnette?), liikuttiin, ulkoiltiin, saunottiin ja lisäksi napaan meni ihan uskomaton määrä suklaata! :D Nautin myös tosi kovasti kun sain käydä yksin saunassa ja muutamilla juoksulenkeillä! Happy mama <3





Jos istuttaisiin kahvilla tänään kysyisin sulta, että oletko  jo huomannut, että tämä blogi toimii nykyään osoitteessa www.candyontherun.com? Oman verkkotunnuksen hankkiminen oli ollut haaveissani jo pidempään ja nyt vihdoin hankin candyontherun.com-osoitteen itselleni. Se olikin yllättävän helppoa, vaikka tekniseen puoleen tarvitsinkin apua sekä mieheltäni että ihanalta blogiystävältäni Hannalta. Sysäys oman verkkotunnuksen hankkimisille tuli, kun päätin olla lähtemättä bloggailemaan blogiportaaliin, jonne minua pyydettiin jo toistamiseen. Harkitsin asiaa pitkään, mutta totesin lopulta, että vaikka portaali olisi varmasti tuonut mukanaan lisää lukijoita ja muitakin mahdollisuuksia, niin näin on hyvä ainakin nyt. Sydän sanoi, ettei bloggaamisen motiivina kuitenkaan ole ne isommat luvut Google analyticsissa (vaikka toki uudet lukijat lämmittää mieltä aina!), vaan enemmänkin tämä yhteisöllisyys ja vuorovaikutteisuus teidän kanssanne! :) Toiveissa on kuitenkin kehittää blogia eteenpäin, ja nyt siihen on mahdollisuus oman nettiosoitteen alla. Se tuntuu tosi kivalta, vaikkei toistaiseksi ainakaan muutos näy missään muussa kuin osoitteessa.




Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että Isla on taas oppinut uusia asioita ja nykyään lähes päivittäin revetään nauruun, kun hänellä on niin hauskoja "juttuja" ja ilmeitä. Vuorovaikutteisuus on selkeästi lisääntynyt viimeisten viikkojen aikana ja pääsiäislomalla löytyi oma kieli, jota on kiva näytellä koko ajan ja viedä erilaisiin asentoihin. Tällä hetkellä pitäisi myös olla koko ajan menossa, vaikkei mihinkään vielä pääse, ja sekös sitten alkaa ärsyttämään hyvin nopeasti. Selällään ei tosiaan enää viihdytä melkein ollenkaan ja heti tilaisuuden tullen kierähdetään mahalle. Islalla on myös ihan mieletön kiinnostus kaikkea teknisiä vempeleitä kohtaan, hän alkaa innoissaan "hohottaa" ja nauraa, kun näkee kännykän/kaukosäätimen/läppärin jne. :D Mistäköhän on sen innostuksensa saanut, mamman pikku bloggaaja-apulainen! ;) 


Äidin kanssa bloggaamassa :D

Islaan liittyen kertoisin myös, että käytiin 4kk neuvolassa viime viikolla, kun ikää oli 4,5 kuukautta. Siellä kaikki vaikutti olevan hyvin ja kehitys ikätasoista. Painoa oli kertynyt 7440g ja pituutta 65,6cm. Viime viikolla aloitettiin myös hieman maistelemaan kiinteitä ja sepäs vasta mielenkiintoista ja sotkuista puuhaa onkin! Aivan uusi maailma! :D Alan ymmärtämään miksi monet äidit haluavat pitää täysimetyksestä kiinni ainakin sen 6kk, sillä se vaan on niin ihanan HELPPOA! Mutta katsotaan ja edetään rauhallisesti kiinteiden suhteen, koska Isla kasvaa kuitenkin hyvin maidolla. Jos kiinteitä menee alas maisteluna se yksi teelusikallinen päivässä niin hyvä niin, on niihin tässä aikaa tottua, sekä vauvalla että äidillä! :D 



Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että postasin tämän alla olevan kuvan Facebookin toissa perjantaina, ja totesin, että meidän villit perjantai-illat näyttää nykyään tältä! Huvitukseksi riittää vauvan ja koiran menon seuraaminen, haha! :D Eipä tosiaan ole ikävä niitä bailuperjantai-iltoja, joita oli vielä jokunen vuosi sitten!  Aikansa kutakin! :)




Jos istuttaisiin kahvilla tänään kertoisin, että olen superinnoissani kevään tulosta! Kevät on kuin jatkuva perjantai, edessä on vielä mahtava viikonloppu (=kesä), mutta itsessään perjantai on jo ihana päivä ja usein täynnä kivoja juttuja! Kevään tullen alkaa myös tehdä mieli tehdä kesäsuunnitelmia, ja vähitellen ne alkavatkin hahmottumaan! :) Ensi kesänä luvassa on taas ainakin road trippeilyä ympäri Suomea, joten senkin puolesta on ihan hyvä, että olen alkanut handlaamaan tuota pakkaushommaa paremmin! ;) 

Jeps, siinä varmaan ne päällimmäiset mielessä olevat asiat. Kuten aina kahvitellessa en tietenkään vain höpise omia juttujani vaan kovasti kiinnostaa myös mitä sulle kuuluu? :) Mitä kertoisit mulle jos oltaisiin kahvilla? Mitä sulla on mielessä päällimmäisenä? Ollaanko siellä innoissaan jo tekemässä kesäsuunnitelmia? Mitä kuuluu muille vauvoille? :) Kerro kommenttiboksissa! <3 

Kivaa keskiviikkoa, ihanan lyhyt viikko, kun eilen tuntui ihan maanantailta ja tänään onkin jo keskiviikko! :)

-Karoliina

Seuraa myös Instagramissa & Facebookissa

Ps. Seurasitko maanantaina Instagramissa levinnyttä "paniikkia" julkaisuilmoitusten ottamisesta käyttöön? Tässä hyvä artikkeli miksi niitä ei kannata ottaa käyttöön vaan ennemminkin kannattaa tykkäillä niistä kuvista, joista tykkää, jotta ne näkyvät edelleen feedissä, kun algoritmimuutos tulee! :) #instagramproblems #letsgetalife ;) 

14 kommenttia:

  1. Just istahdin työpaikan kahvihuoneeseen, otin kupin kahvia ja avasin bloglovinin puhelimella, ja ensimmäisenä oli tämä sinun postaus sopivasti!
    Harmittelisin sulle tämän päivän harmaata säätä, kun eilen oli niin ihanan aurinkoista ja lämmintä. Eilinen auringonpaiste ja kevät herätti paljon ajatuksia ja mietteitä, miksi tietty asia selviso vasta nyt, jos asia olisi selvinnyt pari kl sitten,olisinko tehnyt erilaisia päätöksiä ja suunnitelmia,kuin ne mitä nyt olen tehnyt, ja oliko asioiden joistain syystä tarkoitus mennä juuri näin. Ja mietin kovasti onko minulla oikeus tuntea näitä tunteita ja ajatuksia, mitä tämän asian vuoksi tunnen ja ajattelen,ja koen että kyllä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Maikki! :) Kiva, kun lähdit kahville ja sattuipa sopivasti, kun olit juuri saanut kahvin eteen! :D Hmm..tietämättä sen enempää asiaa, jota pohdit niin sanoisin, että aika usein asiat menee juuri niin kuin ne on tarkoitettu! :) Mulla on myös tapana pohtia ja pohtia joitakin juttuja, mutta usein siitä pääsee irti, kun toteaa, että näin oli tarkoitettu! Toivottavasti niin on myös sun kohdalla! Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  2. Piti keittää kahvit ennen kuin jatkoin tämän postauksen lukemista ;) Ihana oli lukea kuulumisiasi, niin sinun kuin Islankin. :) Minä kertoisin puolestaan lomakuulumisia ja fiilisteltäisiin myös tätä ihanaa kevättä, joka saa kyllä niin hyvälle mielelle! Ehkä juteltaisiin vähän opinnoistakin, ja koettaisin saada vähän sympatiaa tuskastuttavaan tutkimusmenetelmien kurssin tahkoamiseen. :p

    Ihanaa keskiviikon jatkoa sinnekin ja kiitos kahvitteluseurasta. Josko PIAN livenä! Tahtoisin sun kanssa myös juoksemaan! Josko sekin onnistuisi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä että keitit! :) Jess, todellakin juteltaisiin noista jutuista ja saisit niin isot sympatiat tutkimusmenetelmäkurssin selättämiseen *ughh*. Toivottavasti nähdään pian livenä!!! <3 Ja juoksu yhdessä olisi kyllä ihan huippua!:) Ihanaa loppuviikkoa sinne! :)

      Poista
  3. Tää on niin huippu postausidea! Aina yhtä kivaa kahvitella kanssasi :) Jospa tarjoaisin kahvit pian itsekin :D Tosi kivaa lukea ajatustenvirtaa ja myös arkisempia kuulumisia. Isla on kyllä niin supersöpö! Voin kuvitella miten hauskaa on seurata neidin kasvua ja kaikkia uusia temppuja ja keksintöjä :P Mä kertoisin ainakin miten mielettömän hyvää smoothieta just söin ja miten oon iloinen kun oon taas saanut itseni treenien pariin! Ja kertoisin ehkä vähän myös asuntoasioista, jotka on just nyt aika ajankohtaisia!:) Toivottavasti nähdään livenäki taas pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun tykkäät ja tarjoa kahvit ihmeessä, tuun mielelläni! Sekä virtuaalisesti että ihan oikeasti! ;) Oi vitsi, kuulisin mielelläni lisää sun hyvästä smoothiesta, koska en ole itse niistä oikein jaksanut viime aikoina innostua! Lisäideoita kaipaisin! Ja asuntoasioista haluaisin myös ehdottomasti kuulla ja kiva, että treenit on taas lähtenyt käyntiin!! Nähdään toivottavasti pian! :)

      Poista
  4. Jos istuttaisiin kahvilla tänään,
    - tärkein tavoitteeni olisi tietysti saada sovittua yhteislenkki ja muutenkin joku ajankohta, jolloin voisin nähdä taas koko teidän perhettä (elleivät olisi tässäkin läsnä).
    - kertoisin että lähden perjantaina pitkäksi viikonlopuksi Prahaan moikkaamaan tshekkikavereitani ja ottamaan ansaitun sekä tarpeeseen tulevan pienen kevätbreikin duunistani.
    - jatkaisin, että duunissani puhaltavat hieman muutoksen tuulet: toimenkuvani ja työaikani muuttuuvat, vastuuni laajenee ja saan kovan mutta hienon haasteen, ja voin olla iloinen siitä, että muhun luotetaan.
    - kertoisin myös siitä, että tuntuu vähän haikealta, kun paras kaverini lähtee toukokuun lopussa kahdeksi vuodeksi Australiaan vaimonsa kanssa, mutta olisin tietysti superiloinen heidän puolestaan huimasta mahdollisuudesta ja siitä, että voin itsekin aloittaa mielessäni Sydney-reissun suunnittelun :)
    - muistuttaisin, että IFK pelaa mitalipeleissä ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen, mutta en valitettavasti ole ehtinyt tai jaksanut mennä peleihin - sydämessä se seura yhä on, vaikka intohimo onkin kadonnut. Muisteltaisiin varmaan vähän hauskoja faniaikoja reilun kymmenen vuoden takaa, ja sitten kauhisteltaisiin sitä, kuinka saakelin pitkä aika siitä jo on...
    - myhäilisin kun kehuisit nykyistä lenkkivauhtiani ja sanoisin, etten oikein osaa selittää sitä - mutta mikäs siinä, jos kulkee! Kiittäisin sua taas kerran inspiraatiosta ja tsempistä ja varmaan vaihdettaisiin muutama sana tulevasta HCR:stä.
    - kiittäisin taas yhdestä hauskasta jutteluhetkestä ja olisin iloinen ja onnellinen siitä, että mulla on sun kaltainen ystävä, jonka olen tuntenut niin pitkään <3

    J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tää on kyllä ihan paras postaussarja, kun saan aina lukea sun kuulumiset täältä! <3 Hienoja juttuja, olisi kyllä varmasti ihan huippu kahvitteluhetki ja kiitos tästä virtuaalihetkestä!! :) Oon taas vähän päivitetty sun jutuista, mutta haluaisin kyllä kuulla lisää näistä kaikista!! Etenkin duunijutusta!! ONNEAAA, ihan mahtavaa!!! :) Ja sun hemmetin kovasta juoksuvauhdista!! :D Joo ja same here... IFK <3 Mutta se 10 vuoden takainen hulluus ei kyllä enää ole paikalla, mutta ehkä se kipinä taas lisääntyy, kun tosipelit alkaa kunnolla! :D Palataan dear friend! <3

      Poista
  5. Nää on hauskoja postauksia ja on kiva kuulla sun kuulumisia.

    Täällä Islan ikätoverilla on myös hurja oppimisvaihe päällä. Tai no, se taitaa olla näillä pikkusilla ihan jatkuva vaihe. :) Täällä möngitään sylissä, kääntyillään ja vaaditaan lähes tauotonta huomiota. :D Ja AIVAN kaikki, mitä käteen osuu, menee suuhun. Kiinteiden maistelua ei ole vielä aloitettu juurikin tosta helppoussyystä, mutta ehkä tossa vähitellen aletaan maistella, kun viisi kuukautta täyttyy. Ruokailu näyttää nimittäin kiinnostavan pikkuneitiä ihan hurjasti.

    Treenitkin on täällä sujuneet kivasti. Herkkuhimoa en sen sijaan ole saanut taltutettua yhtä onnistuneesti, mutta jospa nyt sitä vihdoin ottaisi itseään niskasta kiinni. Tässä "lomaillessa" on ollut kyllä kova kokkailu- ja leivontainto ja kokeiluun on päässyt pääasiassa erilaiset terveysherkut. Ei se kai siis niin paha ole. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sunkin kuulumisia! :) Ja haha, kuulostaa tutulta nuo teidän pikkuneidin kuulumiset! Kaikki tosiaan menee suuhun ja koko ajan pitäisi olla jotain tekemässä ja saamassa huomiota. Miten teillä menee yöt? Täällä on viime aikoina (edelleen) käytetty yöt tankkaamiseen, kun päivällä ei oikein jakseta samalla tavalla keskittyä, ja syöttöjä on tullut 4..ne onneksi aika nopeita ja Isla nukahtaa heti uudestaan, mutta kyllä ne vähän alkaa jo tuntua, kun aamulla ei tosiaan herää niin levänneenä!! Siitä johtuen musta tuntuu, että mun herkkuhimot on aivan taltuttamatta, joten en menisi kehumaan! :D Ihanaa, että tykkäät leipoa ja kokkailla, ei se paha ole todellakaan! Kuulostaa ihanalta! :) Kivaa viikonloppua!

      Poista
    2. Edellinen vastaus ei tainnut tulla perille, joten koitetaan uudestaan...

      Kääks, yötankkaus vie varmasti veronsa. Meillä yöt menee pääosin yhdellä syötöllä, ja onpa täällä saatu jo muutama täysin syötötönkin yö, parhaimmillaan 12 tunnin yöunilla (*tuuletus*). Oon muuten huomannut, että mitä viileämpi huone, sitä paremmat unet, joten huoneen iltatuuletus on tällä hetkellä toimiva kikkakakkonen. Tuttia pitää kuitenkin laittaa sitten vähintään kerran yössä. Joskus kymmenen. :-O Eli omat yhtenäiset yöunet taitaa vielä olla kaukainen ajatus.

      Voiskohan toi Islan yötankkaus kuulua vielä neljän kuukauden hulinoihin, joiden pitäisi ilmeisesti päättyä viimeistään viiden kuukauden tienoilla? Toivotaan näin. Tosin, sitten alkaa luultavasti taas jotkin uudet hulinat. :D

      Tsemppiä teille öihin ja toivotaan tosiaan, että ne helpottaa pian! Kivaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
    3. Oi ihanaa, kuulostaa tosi hyviltä teidän yöt!! :) Juu, taitaa olla vielä vähän yöhulinointia tämä, mutta viime yönä nukuttiin onneksi jo vähän paremmin ettei joka yö ole ihan parin tunnin välein syömistä. Mutta huonomminkin voisi olla eikä tässä onneksi super väsyneitä olla! :) Viikonlopun jatkoja! :)

      Poista
  6. Kiitos kivasta postauksesta. =)

    Jos oltaisiin kahvilla, niin kertoisin että meillä vierailipääsiäisena siskoni 4kk:den ikäinen tyttö, joka hurmasi jokaisen. Oli ihana vaihteeksi seurata noin pienen ihmisen elämää.

    Jos oltaisiin kahvilla, niin kyselisin sinulta ohjeita painon pudotukseen ja kertoisin, että minun täytyisi vähän tarkastella mitä syön.

    Jos oltaisiin kahvilla, kiin kertoisin että olin pitkästä aikaa eilen illalla syömässä ulkona ystävieni kanssa. Väsymys sai aikaan sen, että nauroimme vedet silmissä ihan mitättömistä asioista. =) Hauskaa oli. Kyllä ystävien tapaamisesta saa paljon energiaa. Pitäisi vaan järjestää aikaa useammin.

    Jos oltaisiin kahvilla, kertoisin että kevätaurinko on aivan ihanaa ja juoksu auringonpaisteessa aivan SUPERIHANAA!! Nyt minä haluan löytää itselleni värikkään pitkähihaisen juoksupaidan. En yhtään tiedä mistä etsiä..

    Jos oltaisiin kahvilla, kertoisin että minun täytyy löytää itselleni puolimaratonin harjoitusohelma. Ensi viikonloppuna juoksen Karhu-viestissä ja sen jälkeen pitäisi aloittaa treenaaminen kohti puolimaratonia..

    Jos oltaisiin kahvilla, kertoisin että on superihanaa seurata kivoja kuviasi, positiivista energiaasi ja treenejäsi. Kiitos.

    Jos oltaisiin kahvilla, kutsuisin sinut uudelleen kahville. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle, kun lähdit virtuaalikahville mukaan ja kirjoitit pitkän kommentin! Ja kiitos myös ihanista sanoista :) Uskon, että siskosi tyttö oli hurmaava! 4kk iässä on alkanut Islankin kohdalla olla niin hauskoja vaiheita ja lisää vuorovaikutteisuutta, että sitä on kyllä ihan huippua seurata! <3 Hmm, painonpudotusohjeita...sanoisin, että säännöllinen syömisrytmi, suurimmaksi osaksi puhdas ruoka ja riittävä syöminen suhteutettuna omaan kulutukseen. Ei kituuttamista tai diettaamista! :) Ystävien tapaaminen kuulostaa myös ihanalta!! Sitä osaa kyllä todella arvostaa, kun ei näe ystäviä niin usein etenkään ulkona syömässä. Fiilisteltäisiin kyllä kevätaurinkoa yhdessä, sillä se on tosiaan aivan ihana! <3 Karhuviesti kuulostaa huippukivalta! Jonain vuonna olisi hauskaa olla mukana :) Minne puolimaratonille olet tähtäämässä?? Ehdottomasti mentäisiin uudestaankin kahville, niin hyviä juttuja oli! ;) Kivaa viikonloppua! =)

      Poista