perjantai 12. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen lomaviikko ja huominen pullukan puolikas!

Heippahei! Ensimmäinen lomaviikko sujui tosi mukavasti nautiskellen elämästä Turun saaristossa ja Ahvenanmaalla :) Treenien suhteen on tullut otettua kevyesti. Maanantaina juoksin 8,5km vk-treenin ja jalat kulki aika kivasti, keskivauhti oli 5,05min/km. Lepo oli siis tehnyt todella hyvää! Pitkän lenkin jälkeen viime viikolla jaloissa oli vähän jänniä tuntemuksia, joten päätin suosiolla ottaa todella iisisti ja se kannatti! Jes, olenkohan vihdoin oppinut tekemään oikeita päätöksiä treenaamisen suhteen? Ainakin olen oppinut lepäämään, mikä toivottavasti edesauttaa tämän vuoden injury free-tavoitetta. Keskiviikkona hölkkäilin Maarianhaminassa kevyet 5,5km suhteellisen hitaalla vauhdilla. Maarianhamina on sen verran pieni kaupunki, että lyhyellä lenkillä ehti juosta melkein koko kaupungin ympäri! :)

Tässä muutamia kuvia lomaviikon varrelta:
Lemströms Kanal Ahvenanmaalla
Lähdössä Maarianhaminan länsisatamasta

Lenkin jälkeen Maarianhaminassa
Vuohenjuustosalaattia, nam!
Tänään suuntaamme muutaman kaverin kanssa Vierumäelle, jossa huomenna on edessä minulle vuoden toinen puolikas. Vierumäelle on luvattu +24 ja melkein selkeää, joten juoksun aikana tulee varmasti olemaan lämpimät tunnelmat, tänään siis käynnissä operaatio nestetankkaus! :) Aikatavoitetta en oikein vielä uskalla huomiselle asettaa, jalat kulkivat tosi hyvin maanantaina, mutta saman vauhdin ylläpitäminen 21,0975km ei tule onnistumaan. Täytyy siis lähteä hieman konservatiivisemmin liikkeelle ja tähdätä negatiivisiin splitteihin (toinen kymppi nopeammin kuin ensimmäinen). Peukut pystyyn ja tsemppiä kaikille juoksijoille!

 Off to run half #6! Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania saaristokuvia! Mieleen tupsahti kaikki upeat muistot omasta lapsuudestani ja veneilystä! :)

  Tosi hyvä, että oot oppinut kuuntelemaan kehoa ja lepäämään! Munkin piti huomenna juosta puolikas, mutta on ollut sen verran haipakkaa, että päätin siirtää puolikkaan juoksua vielä... hmph, mutta tsemppiä sulle, ja muista nesteytys kuntoon helteellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saaristo on kyllä ihana! <3 Mekin veneiltiin pienenä monta vikkoa kesäisin, nyt pitää nautiskella noista lyhyistä pyrähdyksistä :) Kiitos tsempeistä!!

   Poista
 2. Tsemppiä Karkki huomiseen! :) vettä PALJON!

  VastaaPoista