maanantai 12. elokuuta 2013

Viikon 32 treenit ja kohti maratonia!

Moi taas! Blogitauko vierähti hieman pidemmäksi kuin oli tarkoitus, mutta täällä ollaan taas ja katse suunnattuna kohti lauantain koitosta eli HCM:ää. Viime viikko sujui treenien osalta kuten olin suunnitellutkin. Juoksin kolme lyhyempää lenkkiä (9km, 7,5km ja 10km), joista yksi oli ok, yksi aivan kamala ja kolmas "runhigh" eli aivan huippu. Toivotaan, että ensi lauantaille osuu "runhigh" päivä ja juoksu tuntuu yhtä hyvältä ja helpolta kuin viime lauantaina. Tosin matka on silloin yli nelinkertainen tuohon kymppiin verrattuna, joten saapa nähdä! ;) Juoksun lisäksi kävin viime viikolla ratsastamassa kaksi kertaa ja kerran Powerissa eli ihan ok treeniviikko kaiken kaikkiaan. 

Tällä viikolla ennen maratonia tulen keskittymään lähinnä lepäämiseen, venyttelyyn, syömiseen ja juomiseen. Käyn varmaan vielä huomenna ja/tai keskiviikkona hölkkäilemässä tosi lyhyen lenkin, ja sitten torstai-perjantai keskitytään lepäilyyn :) Suunnitelmissa on syödä nyt alkuviikosta normaalisti ja sitten keskiviikko, torstai hieman hiilaripainoitteisemmin ja perjantaina sen hetkisen fiiliksen mukaan. Lauantaina sitten samantyyppiset ruokailut kuin puolikkaille valmistautuessa eli iso aamiainen ja lounaaksi pastaa. Koko ajan alkaa kyllä jännittämään enemmän, onhan kyseessä ensimmäinen maratonini! Toivotaan lauantaille mukavan viileää juoksukeliä ja hienoa tapahtumaa! Tsemppiä kaikille HCM:ään valmistautuville! :)
Lähde: facebook

 

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä maratonille! Itsekin tulen sinne toimitsijahommiin :) Joten tällä kertaa kyllä vetäsen hihasta jos satut vastaan tulemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Juu vetäise ihmeessä hihasta, jos näät mua, saatan olla ite ihan laput silmillä :D

   Poista
 2. Heippa, olen jäniksenä 4.30 ryhmässä joten siihen peesiin vaan ainakin alkumatkaksi ja puolivälin jälkeen sitten nousujohteisesti maaliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kuulostaisi ihan hyvältä suunnitelmalta! :)

   Poista
 3. Jee! Tsemppiä ihan hirrrmusesti ihana! <3 Hyvin se meneee!! Hali.

  VastaaPoista