torstai 1. elokuuta 2013

Kuulumisia!

Heippahei! Kesä on hurahtanut jo elokuun puolelle ja ainakin mun kohdalla lomat pidetty ja arkeen palattu. HCM:ään on aikaa enää reilut 2 viikkoa, iiks! Vielä en tosin sitä ehdi jännittämään, sillä tämä viikko menee heppahommissa ja ratsastaessa joka päivä. Lappeenrannassa järjestetään tänä vuonna ratsastuskouluoppilaiden sm-kisat ja sinne ollaan suuntaamassa viikonlopuksi kisailemaan! :) Lauantaina hypätään tervetuliaisluokka ja sunnuntaina sennujen mestaruusluokka. Saa pitää peukkuja! ;) Alla kuva eilisen treeneistä.

 c: Aliisa Mäkinen
Juoksun suhteen kaikki rullailee nyt aika kivasti omalla painollaan. Viime viikolla juoksin kolme lenkkiä, joista kaksi lyhyempää (7km ja 8,5km) sekä viimeisen pitkiksen ennen HCM:ää, 28km. Juostiin pitkis kaverini kanssa perjantaina iltapäivällä, jolloin oli suhteellisen lämmin, mutta se oli vain hyvä juttu, sillä HCM tullaan myös juoksemaan iltapäivällä ja keli voi olla mitä tahansa, joten on hyvä treenata (mahdollisesti) samoissa olosuhteissa. Lenkkiin kului aikaa 2h 54minuuttia eli aika rauhallisella vauhdilla mentiin. Jalat rupesivat jäykistymään loppua kohden, mutta muuten kaikki tuntui hyvältä. Seuraavana päivänä jaloissa ei tuntunut juuri ollenkaan eli on siis varaa "puskea" sen jäykkyyden läpi sitten maratonilla. 

Vielä en ole tehnyt tarkempaa suunnitelmaa seuraavan kahden viikon ajalle ennen maratonia, mutta ainakin pitkät lenkit on nyt juostu ja ohjelmassa tulee olemaan lyhyempiä lenkkejä ja palauttelua kohti maratonia. Jos on hyviä vinkkejä vikoille viikoille ennen maraa niin otan niitä mielellään vastaan! :) 

Palaillaan taas, mukavaa elokuun alkua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti