keskiviikko 31. elokuuta 2016

Life lately

Elokuun viimeistä viedään. Kuukausi on tavallaan mennyt nopeasti, mutta toisaalta tuntuu, että kesälomasta saaristossa on jo ikuisuus. Arki on rullannut omalla painollaan ja olen huomannut kuinka paljon tykkään rutiineista. Syksyn (musta on tuntunut syksyltä jo melkein koko elokuun) myötä olen myös alkanut kaipaamaan uusia haasteita, vaikka kotona oleminen kohta 10kk vanhan naperon kanssa onkin omalla tavallaan haastavaa ja kädet on varsin täynnä. Kaipaan kuitenkin jotain omaa projektia ja tekemistä tässä samalla ja nyt näyttää siltä, että sellaista olisi luvassa. Lupaan kertoa täälläkin asiasta enemmän, kun asiat vielä etenee.  
Syksyn myötä meidän perheessä on alkanut kuntoprojekti, jota saan kannustavan vaimon roolissa vierestä seurailla. Läpsyvaihdosta lenkille ja toinen lapsenvahtihommiin on uutta arki-iltaa meillä ja molempien treenien suunnittelut ja mahduttamiset kalenteriin kuuluvat viikon alkuihin. Olemme olleet kumpikin elokuussa herkkulakossa ja siitä on lipsuttu pari kertaa tilanteissa, joissa ei kehdannut kylässä kieltäytyä tarjotuista herkuista. Omalla kohdalla tarkoituksena on vain palata normaaliin kesäherkuttelujen jälkeen ja saada paino taas hallintaan. Miehellä on hieman isompi projekti edessä, joka on lähtenyt hienosti käyntiin. #proudwifey

Isla kasvaa kovaa vauhtia ja kirjoittelen enemmän hänen kuulumisiaan 10kk-päivityksessä. Hän on aktiivinen ja touhukas tyttö, jonka perässä pysyminen käy työstä! ;) Yöt ovat sujuneet elokuussa pääsääntöisesti paremmin kuin heinäkuussa, joitakin poikkeuksia lukuunottamatta, josta olen todella iloinen. Uni on ehkä parasta mitä tiedän. Haha. Päikkärit ovat sitten vastaavasti taas hieman heitelleet ja vaihdelleen, joten ilmeisesti jotain voittaa, ja jotain taas häviää! ;) 
Juoksu sujui elokuun ensimmäiset viikot todella hyvin, mutta viime viikkoina olen kärsinyt kropan jumeista, jotka ovat vaikuttaneet juoksuun tehden siitä tukkoista ja aika epämukavaa. Tänään pääsen onneksi hierontaan, joten toivottavasti siitä on apua. Eilinen juoksulenkki antoi jo vähän viitteitä paremmasta ja juoksu tuntui ihan hyvältä, mutta tänään taas kroppa jumittelee. Erityisesti selkä ja pakarat, jotka heijastavat jumeja sitten myös jalkoihin. Miksi, oi miksi sitä aina alkaa panostamaan lihashuoltoon oikein kunnolla vasta kun kropassa alkaa palaa oransseja valoja?? Luulisi, että jotain olisi jo opittu. No onneksi ainakin sen verran, etten väkisin puske läpi treenien, jos tuntuu huonolta. Espoo rantapuolikas kolkuttelee jo reilun parin viikon päässä, mutta antaa kolkutella. Päivän kunnon mukaan mennään. Eiköhän tässä puolimaratonjuoksukunnossa olla joka tapauksessa, vaikkei ehkä ihan niissä aikatavoitteissa, joita olin alunperin miettinyt. Blogin suhteen mulla olisi halua kirjoittaa, mutta jotenkin vähän writer´s blockia päällä. Tätäkin tekstiä olen työstänyt tässä jo pidempään ja hakannut päätä läppäriin. Jos siis on ideoita tai toiveita postausaiheista niin saa ehdottaa! :) 

Sain kun sainkin tämän tekstin valmiiksi vielä Islan nukkuessa. Wohoo. Tällä hetkellä blogin kirjoittaminen ei onnistu muuten kuin päikkäriaikoina/myöhään illalla, koska hereillä ollessaan neiti naperoinen vaatii pitkälti kaiken huomion, joten nyt painan julkaise ja äkkiä! =)

Mitä teille kuuluu? 

Kivaa keskiviikkoa!

-Karoliina 

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/BloglovinissaSnapchatissa (candyontherun)  


12 kommenttia:

 1. Hurjan nopeasti mennyt aika kun Isla jo pian vuoden! :) Tai tämä koko vuosi on hujahtanut ihan älyttömän nopeasti ja täällä ollaan raskaudessa loppusuoralla! Todennäköisesti viikon sisällä jo vauva syntyy! Tsemppiä puolikkaalle ja kuntoremonttiin molemmille :), Ihanaa syksyn jatkoa Karoliina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Krista! Ihanaa kun kommentoit! Oot ollut mielessä!! :) Paljon tsemppiä loppumetreille, pian teidän nyytti tosiaan saapuu! <3

   Poista
 2. Kivoja kuulumisia :) Isla on jo niin iso tyttö! Ei ihme että kaipaat välillä omiakin projekteja, kun neiti on niin kiinni sussa päivät. Vaikka se on toki varmasti ihanaa, niin uskon että omaakin aikaa kaipaa välillä <3 Ihanaa syksyä teidän poppoolle ja järkätään lenkki/kahvittelutreffit pian!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Isla on kyllä jo iso (pieni) tyttö! Jep, ehkä se on pikku hiljaa alkanut tulla kaipuu omien projektien pariin, vaikka hyvin olen kotona viihtynytkin ja nauttinut tästä ajasta (joitakin hetkiä lukuunottamatta, haha). Toisaalta tuntuu haikealta, mutta tämä tuleva projekti on oikein hyvä pehmeä lasku ja uskon, että saan siitä ihan eri tavalla virtaa ja motivaatiota henkisesti ja nautin vielä enemmän kotona olosta, kun samalla voi tehdä vähän muutakin! :) Ihanaa syksyä sinnekin ja tosiaan sovitaan pian treffit!! <3

   Poista
 3. Aloin seurata sun blogia Facebookissa, niin nyt saan teidänkin kuulumiset kätevästi fiidiini. 👍😊 Olips kiva lukea mitä teidän elokuun arkeen on kuulunut. Kiinnostaa myös kuulla sun projekteista enemmän. :) Lenkille ei vielä olla ehditty, mutta esim ensi viikko on mun kalenterissa tyhjää täynnä. Kävelemään voisin siis lähteä ja samalla vaihtamaan kuulumisia. 💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Hilla! :) Kiva, kun aloit seurata sitä kautta niin hyppää kuulumiset suoraan silmille! ;) Joo, mäkin haluan kuulla sun kuulumisia, joten lenkkitreffit vois olla paikallaan! Laitanpa sulle viestiä asap <3

   Poista
 4. Moi Karoliina!
  Minä yliitin eilen itseni ja juoksin 7 km ilman
  yhtään kävelyaskelta, tyytyväinen olen omaan kehitykseeni:)
  Hei, voisitko tehdä postauksen joskus juoksukengistäsi?
  Onko sinulla yhdet vai useammat kengät? millä perusteilla olet
  valinnut juuri ne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Suvi! Huippu juttu!! :) Niin sitä kehitystä tapahtuu vähitellen, hienoa!! Olen jonkun verran kirjoitellut juoksukengistä, mutta postaustoive otettu vastaan ja pyrin toteuttamaan mahdollisimman pian. Tällä hetkellä juoksen New Balancen Fresh Foam 1080-juoksukengillä, joihin olen aivan ihastunut. Ne on saatu blogin kautta testiin ja tykkään niistä ihan mielettömän paljon!

   Poista
 5. Oli kiva lukea kuulumisia! Postausidea: Oon tykännyt sun niistä "päivä kanssani"-postauksista, joten voisit vaikka kirjoittaa sellaisen jos joskus innostaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta! Se on ollut itseasiassa mulla mielessä jo pidempään, mutta suoraan sanottuna on laiskottanut..:D Niiden postausten kirjoittaminen on tosi aikaa vievää, vaikka tykkään niistä itsekin tosi kovasti! Koitan saada toteutettua lähiaikoina! :)

   Poista
 6. Mä tykkään myös "päivä kanssani"-tyyppisistä kirjoituksista. Myös WIAW-postaukset ja muut ruokapäiväkirjat ovat olleet kivoja (koska sun salaatit :D). Tykkään myös lukea treeniviikkokoosteita ja lenkkiraportteja (vauhdit, sykkeet, kilsat).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jaana! Kiitos paljon toiveista postausten suhteen! Laitetaan toteutukseen mahdollisimman pian! :)

   Poista