keskiviikko 16. marraskuuta 2016

1-vuotisjuhlat + isänpäivä

Juhlittiin viime lauantaina meidän rakasta 1-vuotiasta. Synttärijuhliin oli kutsuttu isovanhemmat, kummit ja lähisukulaisia. Meillä ei ollut juhlille mitään varsinaista teemaa, mutta koristelussa päädyttiin käyttämään paljon vaaleanpunaista/pinkkiä, joka taitaa olla aika perinteistä pienen tytön synttäreillä. Löydettiin kivoja koristeita ja juhliin sopivat kertakäyttölautaset ja mukit Juhlamaailmasta. Tarjoilun suhteen päätimme pitää melko yksinkertaisen linjan ja tarjolla oli suolainen juustokakku (äitini tekemä), nakkipiiloja ja salaattia. Jälkiruuaksi kahvia, keksejä ja ihana synttärikakku, jonka teki ystäväni Marika. Kakku oli aivan yhtä herkullinen, kuin miltä se näyttääkin! Moni kakku päältä kaunis, mutta tämä oli myös sisältä täyttä herkkua! :) Kiitos vielä Marika! <3 Kun juhlavieraat saapuivat, oli sankari aluksi vähän hämillään, mut aika nopeasti hän otti paikkansa juhlien tähtenä ja nautti saamastaan huomiosta ja keskipisteenä olemisesta. Lahjojen avaamisen jälkeen syötiin ja sankari sai popsia maissinaksuja ja talk-muruja muiden nauttiessa suolaisia ruokia, mutta pääsi myös itse maistamaan synttärikakkuaan laulettuamme hänelle paljon onnea vaan ja Ja mår hon leva. 
Odotin jännittyneenä I:n reaktiota kakkuun, koska hän ei ole aikaisemmin maistanut mitään makeaa, mutta reaktio olikin aika neutraali. Hän maisteli muutaman lusikallisen, mutta ei sanonut edes "nam nam" niinkuin yleensä vaikkapa puuron kohdalla. No ehkä hän oppii ymmärtämään herkkujen päälle, ainakin jos äitiinsä yhtään tulee! ;)Synttäreiden loppupuolella Isla pääsi myös esittelemään "taitojaan". Kävelemään taaperokärryn kanssa ja otti hän jopa muutaman askeleen ilman tukea koko juhlaväen edessä. Siitäkös riemunkiljahduksia syntyi! :D <3Kaiken kaikkiaan oli aivan ihanat yksivuotissynttärijuhlat ja sekä sankari, vanhemmat että vieraat viihtyivät hyvin! <3 

Juhlaviikko huipentui vielä sunnuntaina isänpäivään, jota vietettiin rauhassa pääasiassa kotioloissa. Aamulla annoimme isille lahjan (kuvassa näkyvä huppari ja huom osuva kortti meidän sohvan ja kaukosäätimen hallitsijalle;)!) ja teimme aamiaisen isille valmiiksi. 
Aamiaisen jälkeen suuntasimme koko perhe yhdessä pulkkakävelylle ja yksivuotias pääsi ensimmäistä kertaa ulkona pulkan kyytiin! Eniten riemua aiheutti mahdollisimman epätasainen maasto ja pulkan kallistelu! :D Tasaisella taisi olla vähän tylsää..Loppupäiväkin sujui mukavasti ja marraskuinen juhlaviikkomme saatiin päätökseen. Ihana viikko, mutta ihanaa myös, että tällä viikolla on ihan tavallista arkea! :D Toivottavasti siellä on sujunut alkuviikko kivasti! Mukavaa keskiviikkoa!

-Karoliina

Seuraa Instagramissa/Facebookissa/Bloglovinissa 

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia ja tunnelmaa Islan synttäreiltä ja teidän viikonlopusta. <3 Isla on kyllä suloinen tyttö, ja kasvanut hurjasti! :) Synttärit näytti tosi onnistuneilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♡ Oli kyllä onnistuneet ja ihanat juhlat! Isla on kasvanut tosi paljon! Millonkohan näitte viimeksi? Varmaan keväällä? Silloin oli vielä niin vauva! 😄 Kivaa viikon jatkoa! ♡

   Poista
 2. Ihana vauva, eikun taapero! Käyttekö Islan kanssa missään muskareissa, perhekahviloissa tms? Me käytiin tänään meidän vuosikkaan kanssa ekaa kertaa mll perhekahvilassa, tyttö viihtyi hyvin joten ehkä joskus uudestaan sinne suuntamme. HopLoppikin tuli kertaaleen testattua, nyt vaan maksullinen kun täytettiin 1v, joten kovin usein ei sinne eksytä. Mukavia talvipäiviä!

  b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos! :) Ja haha, pitää tosiaan nyt alkaa totutella tuohon taapero-sanaan! :) Ei olla käyty perhekahviloissa tai muskarissa vielä, mutta perhekahvila-visiitti on kyllä ollut suunnitteilla! Alkaa huomata, että 1-vuotias kaipaa jo vähän muutakin seuraa päivisin kuin äidin, joten leikkimään olisi kiva päästä! Ollaan yritetty sopia kavereiden kanssa leikkitreffejä mahdollisimman paljon! :) Sinne myös mukavia päiviä ja kiitos, kun kommentoit!

   Poista
 3. Ihanaa, onnea Isla! Minä olisin halunnut meidän Innan ristiäisiin vaalean keltaisen teemavärin, mutta kaikki koristeet ovat joko vaaleanpunaisia tai -sinisiä, niin väriksi päätyi vaaleanpunainen. Ihanan näköinen kakku teillä. Ja onnea myös teidän isälle! Meillä isä sai lahjaksi iskä-vauva - kymppikortin 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis iskä- vauva - jumppakortin 😁

   Poista
  2. Kiitos! <3 Ja oi, ihanaa INNA!! <3 Mietinkin mikä hänen nimeksi tuli, tosi ihana nimi!! Joo, mäkin olisin hyvin voinut valita jonkun muun koristevärin kuin vaaleanpunaisen, mutta muut värit eivät olleet niin kivoja, joten siihen päädyttiin. Kakku oli kyllä aivan ihana! <3 Jee, isä-vauva jumppakortille..onko se siis joku vauvajumppa? Varmasti hauskaa!!

   Poista
  3. Kiitos! On vauvajumppa, mutta mukana saa olla vain iskä. Äiti pääsee lenkille silloin 😊

   Poista